sdr napisał: Tym razem wyrwę się przed szereg i z uwagi na powódź, która nawiedziła południową Polskę, zaproponuję wpłatę na cele zbiórki prowadzonej przez Fundację Siepomaga.
Przyznaję, że nie do końca wierzyłem w powodzenie ale ostatecznie jedna ze zbiórek, do której dołożyliśmy tutaj dwie cegiełki zakończyła się powodzeniem. Ciekawe jak się uda leczenie:
To ja podrzucę taki link: https://www.siepomaga.pl/nadia-sma
Zbiórka z mojej miejscowości rodzinnej (osobiście nie znam). Dorzucam wklejkę od mojej mamy:
Mama kurziego napisał: Ta dziewczynka jest ze Szczecinka i jakoś bardzo wolno idzie zbiórka pieniędzy. Ostatnio z jakiegoś lokalu jakaś hiena ukradła puszkę z pieniędzmi.
Zakładałem, że może pojawi się coś ciekawego do wsparcia.
Ewentualnie może to? Moja madre pracuje w szkole, w której ten chłopak się uczy - aktualnie wszyscy tam żyją tym tematem: https://www.siepomaga.pl/filip-pawelek
A co mówi Crystal Disk Info? Jak wygląda SMART dysku?
Co do CloneZilli - miałem okazję skopiować ostatnio kilka dyskó, co prawda tylko z Windows ale jak były badsectory to leciałem przez advanced mode z opcją -rescue a na kolejnej karcie zaznaczałem -icds.
Ewentualnie poszukaj tool HDD Regenerator (ale bootowalny) i przeleć nim dysk.
Nadal nie wyciągasz wniosków z komentarzy, które były pod Twoimi wcześniejszymi "stuntami". Najbardziej podobał mi się moment, w którym nawet gra powiedziała Ci, że to co zrobiłeś jest nieudane.
Długo się zabierałem za to by napisać cokolwiek w tym temacie. Głównie wynika to z kwestii, że większość rzeczy została już powiedziana przez moich poprzedników.
W moim odczuciu głównym problemem z GTA Online jest to, że traci ono swój rozpęd. Niby cały czas wychodzą nowe dodatki ale patrząc obiektywnie dodają one coraz mniej zawartości. Za przykład niech posłużą "Szefowie i Inni Przestępcy". Niby dodano parę nowych misji, które można wykonać w trybie swobodnym oraz jachty i... nic. Rzeczy do zrobienia kończą się bardzo szybko.
W sumie pewnie zaraz się okaże, że ten samochód ma bardzo mały przebieg i jego uszkodzenia bardziej wynikają z faktu, że więcej stoi jak jeździ. Patrzcie chociażby na pionowe zacieki z rdzy pod detalami...
Zmieniam swój typ i strzelam, że jego przebieg jest w granicach 95 tys. km +- 1 tys.
Obecnie forum przegląda 157 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 157 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami