Przede wszystkim zacząłbym od karty graficznej - której specyfikacji nie podałeś albo zwyczajnie jestem ślepy. Zainstaluj możliwie najnowsze sterowniki dedykowane dla Twojego modelu.
Tego się nie ogarnie. Pewnie już się tym chwaliłem ale napiszę jeszcze raz - u mnie reinstalacja sterowników od karty graficznej pomogła na problem z ikonką od karty sieciowej (pokazywała, że kabel jest odłączony mimo, że internet śmigał).
Hmmm... jestem w trakcie oglądania pierwszego odcinka i powiem, że jeszcze nie wkurzyła mnie praca kamery. Ba! Jest bardzo dobra w zestawieniu z większością tego typu produkcji. Widzę też, że pomimo korzystania z trybu multiplayer (to SA-MP jest?) staracie się, żeby otoczenie nie wydawało się opustoszałe co w tym przypadku jest bardzo dużym plusem.
Ogólnie jestem pod wielkim wrażeniem i życzę powodzenia w realizacji dalszych odcinków :)
Ja tam jestem zwolennikiem by wszystkie kości pamięci były identyczne. Rozwiązanie 2x2gb+1x4gb powinno zadziałać pod warunkiem, że kości są kompatybilne ze sobą i z chipsetem mobo.
Przy takim ustawieniu jak mówisz stracisz Dual Channel Mode - chociaż myślę, że kontroler pamięci powinien przełączyć ją we Flex Mode.
Misja Demolition Man z Vice City. Pamiętam jak kiedyś jeszcze przed czasami gimnazjum usiłowałem przejść tę misję. Nie dość, że swoim małym rozumkiem nie byłem w stanie ogarnąć sterowania tego helikoptera to jeszcze moja klawiatura czasami zdawała się blokować od nadmiaru wciśniętych klawiszy. Misję tą powtarzałem wielokrotnie bez powodzenia aż do czasu kiedy kumpel mi wytłumaczył, że da się tym latać do przodu (sic!). Tak się kończy kiedy za dzieciaka uważa się klawiaturę numeryczną za coś kompletnie niepotrzebnego.
Swego rodzaju elementem pobocznym serii jest rozgrywka multiplayer. Wiem, że to w większości modyfikacje ale sądzę, że "wgryzły" się na tyle w scenę Grand Theft Auto, że warto o nich wspomnieć
A jeżeli powyższa nominacja nie ma racji bytu to ja zgłaszam ukryte paczki w GTA: Vice City. A robię to dlatego, że tylko w tej części miałem ochotę i cierpliwość wyzbierać je wszystkie.
@sdr - na steamie nie miałby tego problemu bo tam to wlasnie Steam pilnuje, żeby gracze mieli aktualne oprogramowanie. Na moje wcisnął (da się?) do wersji europejskiej patcha dla amerykańskiej i stąd problemy.
@chaos: FF 14 - ale motyw z przedrostkiem już wszystko tłumaczy :)
EDIT:
- ten zeembedowany player osadziłbym w proporcjach 16:9. Taki "kwadraciak" moim zdaniem głupio wygląda - zwłaszcza, że strona sama zbudowana jest raczej z prostokątów :D
EDIT2:
- na głównej przydałby się panel "co nowego". Mógłby być zrealizowany na tej zasadzie co RDS tutaj. Tyle, że pokazywałby tylko nowe wstawki :)
- Nie wiem czemu ale u mnie zwiastuny się nie odtwarzają na stronie. Tak jakby skrypt zagnieżdżający youtube playera nie działał poprawnie.
- Gdy klikam na link, który teoretycznie ma mnie przenieść na youtube by obejrzeć dany film przekierowania nie ma.
- Gdzie jest skrzynka odbiorcza?
EDIT:
- Brakuje też opcji zgłoszenia moderatorowi/adminowi całej propozycji.
Drugi to "Dewastator" a.k.a "Demolition Man" z Vice City bo kiedy byłem młody i głupi nie byłem w stanie pojąć mym małym rozumkiem jak sterować tym cholernym helikopterem. Cały czas kombinowałem latając na boki.
O tym pierwszym wspomniał drezz dlatego wskażę tą drugą :P
Obecnie forum przegląda 193 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 193 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami