Tak wiec dzisiaj chciałem sobie pograć ale coś było mało osób więc sobie sciągnąłem kumpla, ale nadal sie nam nudzilo więc zaczeliśmy robić coś takiego:
No to sobie zacząłem pykać na serwerze klanowym GTAthagame i wpisałem sobie komendę /dive - więc teleportowało mnie do gory na skok spadochronowy. Potem wpisałem jeszcze raz więc było wyżej...
...potem padł serwer wiec odczekałem i wszedłem ponownie...
...i znowu zacząłem wpisywać /dive, wpisałem raz wyladowałem i zacząłem wpisywac /dive po 2 razy na jeden skok i zamias teleportwać mnie na 2 krotną wysokośc ginąłem, a gdy byłem w spawn poincie stało się coś takiego:
Dlaczego te "palne narkotyki" (w skrócie "trawka) lewitują?
A ta butelka to co?
Zwykły bug no nie?
PS:
Nie śmiejcie sie z rozmowy w czacie bo mój angielski jest straszny :D
sicko ale w rumble 0.2a menu gry wyglada jak od singla a ja trzasniesz w new game to multi powinien sie uruchomić. chyba ze nie podmieniles plikow main.scm, script.img i nie dodales pliku d3d9.dll... a co do rumbla 0.2a to dla mnie jedyną wadą jest to ze nie mozna byc adminem w grze tak jak w poprzedniej czesci.
Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego multiplayer'a oraz co sądzicie o mozliwości dodawania skryptów, które zwiększają liczbę komend. Chodzi mi o to, że pisząc coś takiego:
Kod: on *SIGNAL.rumble.command:{
if ($3 == !hesoyam) {
rumble.givemoney $1 $2 250000
rumble.sethealth $1 $2 300
rumble.vehiclehealth $1 $2 300
rumble.say $1 HEALTH CHEAT
}
}
Zmusi server do uzupełnienia życia oraz do dodania 250000$ do konta gracza, który to wpisze.
Zrobiłem też modyfikacje servera, która dodaje nowe spawn-pointy oraz powoduje ze na mapie są rozstawione nowe pojazdy. Powiedzcie mi czy nie narobilem sie na darmo robiąc tą modyfikację?
Obecnie forum przegląda 310 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 310 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami