Pomińmy fakt, iż ta konstrukcja nie spełnia nawet minimalnych wymagań sprzętowych.
queue napisał: Wymagania minimalne:
System operacyjny: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz RAM: 1.5GB HDD: 16GB Grafika: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
nie no sorry, że się wtrącam w tą jakże pasjonującą konwersację, ale niektórzy mnie załamują - tak jak np mój znajomy, który GTA IV odpalał 3,5 godziny...
Ja nie będą narzekał, ponieważ mogłem wcale nie mieć tej gry. Dla mnie największym minusem jest jednak model jazdy - auta za miękkie i zbyt kiepsko wchodzą w zakręty.
Witam wszystkich po mojej długiej nieobecności (zaglądalem tu w międzyczasie jednak nie był to, że tak to ujmę "oficjalny powrót"). Jeśli czytasz to "na szybkiego" bo się śpieszysz przejdz do fragmentu zaznaczonego "//".
GTATHEGAME.net opuściłem po tym jak w bardzo dziecinny i nawet chamski sposób wkurzyłem jednego z Administratorów (pozdrowienia dla lothrona [teraz "kothka" tak?]). Wyskoczyłem z tekstem że to serwis [cenzura] jest lepszą stroną jeśli chodzi o serię Grand Theft Auto. Co w związku z tym? No w sumie nic... groził mi ban - którego jednak nie dostałem, ale mimo to opuściłem ten serwis.
Długo okupowałem forum serwisu [cenzura], jednak wkrótce przestało mnie to bawić i nie odwiedzałem, żadnej strony o tematyce GTA.
//
Teraz po powrocie, zauważyłem, ze sytuacja na scenie się klaruje... Większość debili (teraz ktoś mnie zapyta "to co ty tutaj robisz debilu?") przeszła na [cenzura] i tam spamują pisząc beznadziejne, nic nie znaczące i nie wnoszące nic do tematu posty bądź komentarze.
Jak jest tutaj? Osobiście, nie zauważyłem tu żadnych niepokojących rzeczy, ale to może być też kwestia tego, że obecnie krótko tu przebywam i nie wiem jak się sprawy mają - postaram sie nieco nadrobić.
GTG jest, dużo spokojniejszym miejscem - po konkrety nie trzeba przewijać się przez 10 stron z beznadziejnymi komentarzami. Jest tu porządek - strona jest bardzo czytelna i jest w odpowiedni sposób podzielona na działy (nie trzeba przewijać bardzo długiej strony by poczytać na dany temat). Jednak najważniejszą sprawą, która mi się tutaj podoba, to praca redakcji... newsy są zawsze na czas (duzo szybciej niż w wspomnianym przeze mnie serwisie).
Podsumowując chciałbym przeprosić lothrona za moje zachowanie... (zaś teraz ktoś powie "patrzcie jaki podlizuch!").
Znaczy jeśli chodzi o ten RAM 4gb to ja tak trochę w przyszłość wybiegłem - narazie maszynka bedzie miała 2gb, ale powoli trzeba bedzie sie przygotowywać, gdyby panowie w r* zdecydowaliby sie wydac GTA IV na PC :D
Witam wszystkich zainteresowanych możliwością odpowiedzenia na moje (może dziwne) pytanie...
Czy Windows XP obsłuży 4gb pamięci RAM?
Pytam bo słyszałem już, że XP to góra 3gb pociągnie i że z systemów "do domu" jedynie Vista to potrafi, a jak jej nie chcę to jestem skazany na Windows Server 2003 i wyżej.
Obecnie forum przegląda 308 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 308 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami