Serdecznie zapraszam na wyścig, który dzisiaj odbędzie się na naszym serwerze.
IP: gtausers.no-ip.pl
Port: 2020
Program wyścigu:
15:00 - Przejazdy typu Time Trial, im lepszy czas tym lepsza pozycja startowa.
15:30 (lub wcześniej) - Rozpoczynamy wyścig, 1 okrążenie z osobą pilotującą a potem 20 okrążeń.
Admini dopilnują aby nie było żadnych oszustw, a więc osoby które zboczą z trasy bez uzasadnionej przyczyny zostaną przeniesione do więzienia w Los Santos. Będziemy również pilnować aby nikt nie przeszkadzał osobom biorącym udział w wyścigu, więc każdy kto pojawi się na serwerze po godzinie 15 będzię z niego usuwany.
Wyścig odbędzie się na jednym torze, tor który będzie obok będzie torem technicznym więc można na niego zjechać kiedy samochód którym się ścigamy nie jest w stanie dalej jechać (tzn. gdy jest poważnie uszkodzony). Każdy dostanie własnego Infernus'a.
PsYcHoll napisał: Co do stylu... widziałem lepsze już
A, i nie zmieniaj nazw... blogu z Onetu, czy Blox`a oraz z innych portali NIGDY nie zmienisz tak, aby wyglądały one jak serwis...
Wiem o tym... a i dzięki za wyrażenie tego co o tym myslicie
Chciałbym was zaprosić na niedawno otwarte (nieoficjalnie to kupa czasu minęła od otwarcia) Forum na którym rozwijamy niektóre tematy na blogu o którym kiedyś pisałem...
Proszę was o zarejestrowanie się, oraz o pozakładanie tematów.
Mam pytanko dotyczące mod'a GTA: LVS. Na pewno ktoś z przeglądajęcych tę stronę widział lub wgrywal tego mod'a. Chodzi mi o to, żebyście powiedzieli czy:
1) To prawda, że mod'a usuwa się reinstalując San Andreas!?
2) Czy warto go instalować??
A przy okazji.
Mod'y które polecam to:
1) "Adrenaline Mod", który dodaje do San Andreas te dziwne pigułki z Vice'a.
2) "Total Weapon Replacement" - podmienia teksturki broni na takie bardziej realistyczne.
3) "Detailed Radar Mod" podmienia mapę na taką która wygląda na taką jakby zrobiona z satelity.
Mam dobrą wiadomość dla osób poszukujących serwa. Otóż przekopałem się przez listę serwów i okazało się, że działa kilka servów ale polecam, jeden: Dallas BeatDown. A teraz namiary:
IP: 24.1.187.90
PORT: 2020
Edit:
Nie zakładam nowego tematu bo byście pewnie powiedzieli, że zaśmiecam wam to forum. ALe mniajesza z tym. Chodzi o to, że nasz serv do GTA: Rumble ma już stałe IP więc moge wam podac jego namiary.
IP: gtausers.no-ip.pl
PORT: 2020
Zapraszam na tego serva. Adminem jestem ja i FeNiX.
+++ EDIT (09.02.2006 14:30):
Wchodźcie na tego serva... aha i staramy się tępić cziterstwo
ja mialem coś podobneg (też mam P4 ale troche mniejszy bo 1400mhz) wiatrak oryginalny i ostatnio bardzo mi "buczał", rozkręciłem obudowę i prysnąłem WD-40 i pomogło :D
nie powiem co sądze o tej karcie bo o GeForce'ach wogule mam dobre zdanie. Wkońcu nVidia przoduje na rynku kart graficznych, ale ATI niestety kopiuje ich pomysły.
Aha i ja bym na twoim miejscu (jeżeli masz grafe mieszczącą się w wieku 1,5 roku) kupił mocniejszy wentylator na karte graficzną.
Na każdym kroku pojawia się informacja o tym co masz zrobić i jakimi klawiszami/przyciskami na joysticku masz wykonać dany ruch. Misja ta nie zalicza się wcale do trudnych
Przykład rzućmy na Denise Robinson (piersza dziewczyna Carl'a). Jadę z nią Hotring Racerem do Klubu "Alhambra" tam tańczymy, punktacja 3570 a ona nie zadowolona, jaka tego przyczyna!?
PS.
Co prawda jeżdzę jak wariat ale nie obijam samochodu.
Obecnie forum przegląda 303 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 303 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami