Masz racje ale akurat o 6 nad ranem po nieprzespanej nocy raczej nie myślałem żeby dobrze przetłumaczyć coś na potrzeby testu Mógłbym tam wpisać "Ala ma kota" i też oznaczało by to liczbę aut, a konkretniej ich częstotliwość.
Ok, jak już informowałem w komentarzach zabieram się za wersję polską (napisy).
Szczerze - dopiero po odpaleniu GXT widzę ile tego łajna tutaj się znajduje więc
zbieram chętnych do pomocy.
Otwieramy plik ( w zależności jakie języki znacie - w moim przypadku ):
American.gxt - Grand Theft Auto IV/common/text/american.gxt
i do dzieła. Tylko proszę bez cenzury :-) Kto pierwszy ten wymiata!
na zachętę:
1. Jeszcze nie wiem jak osiągnąć polskie znaki.
2. Widzicie, że nie wszystko jest przetłumaczone.
3. Proszę wybaczyć powyższe 2 punkty ale sidziałem 5 minut, a jest 6,13 AM tylko w ramach testu.
Nie jest może max wypas ale nie wygląda źle i źle też się nie gra.
W spokoju (jak wychodzę z domu) klatek mam 20-25.
W miejscach gdzie nic się nie dzieje skacze powyżej 25.
Podczas akcji i deszczu potrafi spaść do 10.
Czas na nowy sprzęt ale to po świętach - nie róbmy offtopa :)
Zapodał sdr w komentarzach: http://tnij.org/cikb
(link bezpośredni - setup.exe) gdyby ktoś miał problem z pociągnięciem z LIVE.
U mnie rozwiązał problem tekstur i podniósł wydajność o jakieś 3-5 klatek.
Czyli jak dla mnie wszystko w porządku. Jak u innych?
Cytat: - Udoskonalenia edytora grafiki: postęp poziomu renderingu, · Ulepszenie fx podczas powtórek oraz inteligentniejsze mianownictwo plików wideo.
- Poprawki do kręgli, z których nie dało się swobodnie korzystać, w przypadku użytkowania wrażliwszych myszy.
- Innowacje dla ATI 1900.
- Zmniejszenie użycia pamięci.
- Udoskonalenie systemu grafiki.
- Wsparcie kontrolerów DirectInput (przed zainstalowaniem nowego programu, należy usunąć obecny, ponieważ może on nie działać z należytą funkcjonalnością).
- Usunięcie problemów z programem do zarządzania energią, które powodowały powolne prędkości i przycięcia.
Nie wiem skąd Wasze problemy z kamerą. U mnie jest ona z tyłu i trzyma swój środek za lewym kołem pojazdu i w grze to raczej nie przeszkadza. Poza tym manewruje myszą przy każdym wejściu w zakręt, bo tak lepiej orientuję się w sytuacji. Co do pozostawania kamery z boku po cut-scenie, jeszcze mi się to nie zdarzyło.
Obecnie forum przegląda 289 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 289 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami