Witam. Posiadam oryginalne GTA IV, SP 3 oraz oficjalne sterowniki nividi do gta iv.
Mój problem polega na tym, iż nie mogę zmienić ustawień grafiki. Gra sama od początku ustawiła mi rozdzielczość 800x600 i inne detale. Początkowo zmieniłem wszystko po swojemu i wszystko fajnie działało. Jednak kilka dni później grafa znowu ustawiła mi się po swojemu w rozdzielczości 800x600 co jest bardzo uciążliwe.
Macie jakiś pomysł jak temu zaradzić? Z góry dziękuje za pomoc
Ja mam podobny problem, ale to olalem, po wylaczeniu gry dziwnym trafem rodzialka przestawia mi sie na 1280x1024 O_O (gf8500 kogos straszy), a cienie na 3. No ale mi osobiscie to nie przeszkadza.
karl napisał: Witam. Posiadam oryginalne GTA IV, SP 3 oraz oficjalne sterowniki nividi do gta iv.
Mój problem polega na tym, iż nie mogę zmienić ustawień grafiki. Gra sama od początku ustawiła mi rozdzielczość 800x600 i inne detale. Początkowo zmieniłem wszystko po swojemu i wszystko fajnie działało. Jednak kilka dni później grafa znowu ustawiła mi się po swojemu w rozdzielczości 800x600 co jest bardzo uciążliwe.
Macie jakiś pomysł jak temu zaradzić? Z góry dziękuje za pomoc
Cytat: twoj problem polega na tym, ze ustawienia graficzne ci sie nie zapisuja czy w ogole nie da sie ich zmienic?
I na tym i na tym. Kiedy jeszcze umiałem zmienić ustawienia to i tak mi się nie zapisywały, tzn. w trakcie gry było ok, ale jak wyłączyłem i włączyłem GTA to było jak przedtem. A teraz w ogóle nie umie ich zmienić :/...