Dokładnie upgrade jest nieopłacalne, bo i tak jak dokupisz teraz RAMy to za pół roku Ci to nie wystarczy bo będziesz miał bardziej wymagające programy i gry.
No ja widziałem a tu mamy nawet chyba darmowy styl forum z dorobionym top'em. A każdy wie jak darmowe elementy oddziałują na nowe strony. No dobra poczekamy zobaczymy.
stron o gta jest sporo, poszukaj czegoś innego, może mało jest stron o jakiejś innej fajnej grze i o niej możesz zrobić... byle nie na yoyo i nie na php fusion ;)
Jest jeśli wcześniej stworzyłeś kopie edytowanych plików. Czyli między innymi gta3.img czy handling.cfg. Wystarczy je podmienić. Z tego co pamiętam w edytorach gry wspomagających jej edycję tworzyły się automatyczne backupy. Jeśli masz backupy plików to wystarczy je podmienić.
administracja, moderatorzy, każdy kto ma obrazkowy nick albo kto jest kumplem admina. Poboczi userzy są przez taką elite albo gnojeni albo olewani. Faworyzowanie userów wynika z tego, że jak kumpel admina się dopiero zarejestruje od razu będzie miał wiele przywilejów (na przykład obrazkowy nick który jest pożądany przez zwykłych użytkowników i zazwyczaj tacy muszą sobie na niego zapracować, wpadnie kumpel admina i od razu dostanie, tym samym skoro jest kumplem jednego admina to zaczyna być kumplem i innych adminów i jest włączany do elity) - to jedynie przykład, bo przecież głównym celem bycia użytkownikiem nie polega na zdobyciu obrazowego nicka... To opisuje na własnym doświadczeniu z przed kilku lat.
Toni napisał: no wreszcie jakieś otwarcie się na userów...
a nie, że (imo) cały czas utrzymuje się taka elita, która gnoi kogo się da, falek udaje, że jest el0, ariasz mówi do Pipsa 'idź spamować na GTG'...
to od Was zależy po części, czy userzy wrócą... trochę pokory i cierpliwości też się przyda...
rsc było fajne, może nie zamykać a zrobić coś w stylu cykania screenów tematycznych... np w jednym tygodniu jest temat krajobraz w drugiem wektor, w trzecim coś jeszcze innego. Póki co można dodać jakieś atrakcje tego typu... konkursy itp, wywalić obrazkowe nicki i zostawić kolorki jak było kiedyś. Nawet fajnym pomysłem było to 'c_Rims' które miało powstać, a nie powstało. Myślę, że to by też ożywiło sajta jakby powstało. Ale tak czy inaczej to tylko ratowanie strony, bo wszystko ma swój początek i koniec i kiedyś także era reviewki się skończy ;)
Dobra zagrałem na tym serwerze i powiem tak - dobrze brzmi gorzej wygląda. Macie przed sobą duuużo pracy. Znalazłem inny serwer, jest lepszy od waszego, ale nie będę go już reklamował A średnia waszych graczy to 8 osób z tego co zaobserwowałem więc nie ma tam za bardzo co robić.
Obecnie forum przegląda 225 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 225 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami