A po czwarte kedzior nie pierdól głupot. Ja lubie roleplay (jeśli to prawdziwy RP a nie nieudana kopia PRP) Jeżeli jest to podobne do tych serwerów stawianych na pipni gdzie fora są zakładane na darmowym hostingu bądź fora.pl daj se siana, jeśli zaś traktujesz ten projekt poważnie i admini nie mają średniej wiekowej 12-13 lat tylko 15-* to życzę powodzenia.
Zainstaluj tam gdzie masz GTA San Andreas następnie wejdź w folder z san andreas i kliknij ikonke z napisem SA-MP przejdź do zakładki internet na górze wpisz sobie swój nick, wybierz serwer i kliknij Connect.
Jeśli nadal nie wiesz co i jak to poszukaj na stronach o multiplayerach.
Sluchaj, bo widze ze sie nie dogadamy... Jak znasz angielski poczytaj FAQ na www.quakenet.org/ a jak nie to napisz na forum polskim www.forum.quakenet.pl/ albo na www.mirc.pl bo bedziemy tu se nabijac posty a i tak sie nie dogadamy, tam ci chyba najlepiej pomogą. Przeczytaj także ten poradnik -> www.mirc.pl/topics17/1667.htm napisany przez mojego kumpla, moze on Ci pomoze.
Na danym kanale w bocie L ktoś ci moze ustawic falgi czyli uprawnienia. Zeby miec tego "admina" jak to okresliles musisz miec te flagi.
ownera - czyli włascieciela kanalu
Masz go jak masz flagi +amno czyli jak ja mam Autha #Starter35 to moje flagi po wpisaniu /msg L CHANLEV wygladaja tak: -L- Starter35 amno
mastera - stopien nizszy od ownera masz jak posiadasz flagi +amo
A może poprostu masz za szybki komputer? ^_^ ja tak mialem z pewna gra ze na starszym komputerze wszystko ok a na nowszym koles biega jak wsciekly :D, ewentualnie przeinstaluj gre ;] albo porzycz od kogos inna i sprawdz czy zadziala...
No ja rozumiem ze zadna frajda jak przechodzisz ta misje kilka razy i Ci sie nie udaje, ale probuj i probuj... Na pewno sie uda, ja probowalem z 20 razy az mi sie udalo... Jest i bylo duzo takich co prosza o przejscie i rzadko ktos przechodzi bo znamy takie przypadki. Probuj i probuj napewno sie uda... :)
Najważniejsze... TYLKO NIE PHP-FUSION! Już tysiące stron jest opartych na tym systemie, nie lepiej wymyśleć cos nowego, innowacyjnego? Już kilka takich stron widziałem opartych na php-fusion, jak nie zrobisz swojego systemu lub nie kupisz jakiegos i porzadnego layoutu nie zrobisz to sory ale ta strona nie ma przyszłości...
Obecnie forum przegląda 312 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 312 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami