Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:31
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika nobody
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
nobody
Life For Speed S2 · napisany: 09.12.2008 10:59
Ja mam S2 :)

http://www.lfsworld.net/?win=stats&racer=Starter
Pierwsze wrażenia · napisany: 08.12.2008 23:59
Jak już co po niektórzy wiedzą mogę pograć trochę w IV. Gdy wreszcie ujrzałem tekstury miasta i pomieszczeń zauważyłem kilka fajnych rzeczy. Bardzo spodobał mi się telewizor oraz to, że można podnieść np kubek i nim rzucić (gdy rzuciłem w drzwi to drzwi się otworzyły :PP). Bardzo podoba mi się woda - nie jest już tak sztuczna tak samo jest z fizyką pływania łodzią. Multiplayer powala na kolana jednak chyba się nim za długo nie nacieszę ze względu na słaby sprzęt. Chodź najczęściej widzę wszystkie tekstury to czasem po prostu mi się nie wczytują całe dzielnice a innym razem po 30 sekundach wczytują się całe. Często mnie wywala z multiplayera z reasonem "twój komputer pracuje za wolno... bla bla bla". Wydaje mi się, że tu nie nadąża mój procesor albo ramy. Mogę już grać więc tych rzeczy wymieniał nie będę - wystarczy, że wywaliłem 500 zł na nową kartę graficzną. Podsumowując jak ktoś ma słaby komputer to nie ma co się w to ładować bo to cholernie wymagająca gra. Może za rok/dwa każdy będzie miał komputer co to pociągnie bez problemu i jeszcze zostanie kawał zasobów, ale teraz jest naprawdę ciężko. Ja jednak się cieszę, że w ogóle mogę grać. Gra jest genialna, ale optymalizacja posysa.
Problem z odpaleniem GTA4 (PC) · napisany: 08.12.2008 23:49
Ja jeszcze nawiązując do tematu odkryłem pewną istotną rzecz. Klikając skrót na pulpicie Grand Theft Auto IV (LaunchGTAIV.exe) pokazuje mi sie okienko DOS'a po czym gaśnie i wszystko zamiera. Jednym słowem się nie odpala. Gdy najpierw odpalę oprogramowanie Social Club'u wszystko zaczyna działać.
adinportfolio · napisany: 08.12.2008 23:43
Widze po prackach, że nieźle Ci idzie ta grafika. Ja swego czasu też próbowałem MC ale bez większych sukcesów. A co do samego wykonania strony no to sory ale poprzednicy mają race... żenada.

Popatrz na moją stronę domową - KLIK! i spróbuj zrobić coś w tym kontekście. Oczywiście nie każe Ci tu małpować mnie ale chcę pokazać na przykładzie, żeby to miało ręce i nogi Może spróbuj edytować jakiś szablon.
Problem z odpaleniem GTA4 (PC) · napisany: 08.12.2008 00:44
metzen napisał:
W zasadzie, to do tej pory jak ktoś się przyznawał do posiadania pirata, zamykaliśmy temat/odmawialiśmy jakiejkolwiek pomocy, ale jeżeli właśnie obaliłeś papę Dawida i sam zasiadłeś na tronie gtg, to luz, można zacząć tolerować nielegalne kopie. Tyle, że beze mnie w redakcji ; )

to ty jesteś w redakcji? ... nie zauważyłem
Problem z odpaleniem GTA4 (PC) · napisany: 06.12.2008 17:36
Może zrób sobie osobną partycję na dysku i viste zainstaluj ;p
Pierwsze wrażenia · napisany: 05.12.2008 08:27
sys napisał:
ja nie mam gta iv na pc ale skomentuje to krotko.
konsole > pc. i dziekuje bardzo. wkladam plytke, instaluje i gram. jakies 10 min. a Wy ile? 3-4godziny? moze wiecej. gz dla R*. druga gra tak ***owo zoptymilizowana (pierwsza to nowy Cod)

Słuchaj a skąd mogliśmy wiedzieć, że tak będzie? Żebym wiedział to bym nie kupował... To wina Rockstar.
Pierwsze wrażenia · napisany: 04.12.2008 23:17
Drejo napisał:
no chciałem nowy założyć ale nie moge wogle redionu zmienić. Poczekam aż live w Polsce wyjdzie

To do tego momentu zapuścisz brodę i wąsy do pasa ;p

Lazlow napisał:
Zgodzę się z eskejdem. IV na PC to chyba największy, ale za to jak do tej pory imo pierwszy i jedyny fail w serii.

też się z tym zgadzam i jednocześnie po cichu liczę, że to naprawią i dadzą jakąś łatkę do ściągnięcia (nawet jakby miała nie wiem ile ważyć)...
Pierwsze wrażenia · napisany: 04.12.2008 17:54
Nie gdzie tam i za co ;p
Pierwsze wrażenia · napisany: 04.12.2008 16:46
Ja się zarejestrowałem jako brytyjczyk i wszystko śmiga, już mam dwóch friendsów zagram za pare miesięcy/tygodni jak kupie karte graf... ;x
Pierwsze wrażenia · napisany: 04.12.2008 13:44
Pozwolę sobie zacytować wpis z mojego blogu:

Cytat:
Podobało mi się wiele efektów takich jak modele zniszczeń, jak się wjechało w mur z dużą prędkością, to wylatywało się przez przednią szybę (jak przy nie zapiętych pasach), gdy kompletnie rozwale wóz on się najpierw pali a później wybucha, handling aut też jest bardzo ciekawy i zróżnicowany, klimatu dodaje to, że auta gry skręcają mają włączone kierunkowskazy, gdy ukradłem radiowóz i nim koziołkowałem rozwaliłem 'koguty' które miały wtedy fajny dźwięk (taki przerywany, zniekształcony, jak w realu), jeżdżąc po LC zauważyłem fajną akcyjkę - stały dwa radiowozy w znacznej odległości od siebie, w oddali było widać jak policja spisuje czyjeś zeznania, inny policjant rozgląda się po okolicy, a inny grzebie w bagażniku radiowozu, spodobało mi się też taranowanie innych aut ciężarówką.

To są aspekty które mnie się podobają. Ale te wymagania gry mnie przerastają. Jeszcze z żadną grą nie miałem takich problemów a bebechy komputera wymieniałem nie dalej niż kilka miesięcy temu. Kupiłem dosyć dobrą kartę graficzną i po to, żeby ją teraz sprzedać taniej i wybulić jakies 500zł na nową? Bezsens. Żebym wiedział, że tak będę miał to bym nie kupował... Teraz nie wiem kiedy kupie nową grafe... może na święta a może jak ta będzie już za stara. Jednym słowem gra ogólnie ok. Ale konwersja na wersję PC (szczególnie grafika) to jeden wielki FAIL.

Trzeba mieć chyba z 5 tys zł żeby kupić sprzęt na którym nie będzie problemów... Przecież wiadomo, że nie każdy ma niewiadomo jaki sprzęt Rockstar powinno się liczyć z tym, że są ludzie ubożsi których nie stać na takie wybajerzone maszyny z 2GB RAM na karcie graficznej...
misje od Little Jacoba · napisany: 03.12.2008 19:39
Może zatrąb ;p
gta 4 - problem ;/ · napisany: 03.12.2008 18:57
Też miałem ten problem co autor tematu - musisz mieć zainstalowanego service pack'a 3 jeśli odpalasz na XP, jeśli na Viscie to service pack 1.
Grafika w IV · napisany: 03.12.2008 18:56
Mnie tam w ogóle grafa nie wyrabia z GTAIV i muszę kupić nową... ;f (GeForce 7600 GS 256mb GDDR3)
Mamy już IV ! · napisany: 03.12.2008 14:54
No ja już mam właśnie nabyłem ;] Ide instalować :D
Mamy już IV ! · napisany: 02.12.2008 11:18
sdr napisał:

nie gdzieś, tylko u nas :)

No właśnie, bo nigdzie indziej wiadomości o GTA nie czytam póki co ;)
Mamy już IV ! · napisany: 01.12.2008 18:14
homolob napisał:
Starter a jak ktos neta nie ma ? : )
Mustafa niezly fart . Pozdrawiam.

No właśnie to głupota jest bo już gdzieś to czytałem, że trzeba aktywować przez neta nawet jak ktoś nie ma neta... jak zwykle M$ coś przekombinował.
Mamy już IV ! · napisany: 01.12.2008 14:27
sys napisał:
przecież mozna zawsze przestawic zegarek w windowsie. :D

To sie aktywuje przez neta podobno...
Mamy już IV ! · napisany: 30.11.2008 20:00
sys napisał:
jutro sie przejde do empiku i innych sklepach. zobacze jak to jest w stolicy.

To daj znać jak zobaczysz może kupie wcześniej bo do Carrefour'a musiałbym na autobus iść, a nie chce mi się tłuc tam...
fatalny problem z CV · napisany: 26.11.2008 20:01
Żyłkaa napisał:
za 5 dni ci pomoge

Przyjedziesz do niego do domu? ...
[RP] Los Santos - San Fierro · napisany: 22.11.2008 23:17
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :CCCCCCCCCCCCCCCCCC

umarłem.

Chłopcze. Pograj sobie na serwerze którego ktoś potrafi zrobić... Po co kolejne plerp.

Sory za szczerość ale nie trzeba wchodzić na serwer, żeby widzieć że to chała.
Forum o XBOX 360 · napisany: 17.11.2008 22:36
Forum jest po polsku, ale częściowo styl nie został przetłumaczony i takie efekty... W sumie nie jest źle, jest troche użytkowników, sporo tematów. Troche poprawek, domenka i powinno się rozkręcić.
Autowylogowanie · napisany: 14.11.2008 23:04
Ale po co...?
problem z sa-mp · napisany: 10.11.2008 20:19
http://www.sa-mp.com/download.php

Stąd ściągniesz wszystko.
PZ RP · napisany: 30.10.2008 16:58
Nie błagam tylko nie to :C
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:31
·
Obecnie forum przegląda 217 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 217 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies