Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:54
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika nobody
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
nobody
www.gta4.uk.pl · napisany: 03.04.2007 13:11
Dobra, otworzyła mi sie wreszcie strona i co ujzalem? zal.pl :x po pierwsze jPortal, ktory ma tyle dziur ze bez zadnego programu mozna sie dostac do PA A po drugie grafa to jeszcze wieksze dno... Daj se siana.
www.gta4.uk.pl · napisany: 02.04.2007 20:39
Po pierwsze - tylko nie yoyo.pl !!!!!!!!!!!!!!
Po drugie - nie lepiej współpracować z jakąś większą stroną, robienie nowych to przereklamowany pomysł. Oczywiście jezeli uwazasz, ze dasz rade to bedzie ok.

I jak masz zamiar robic strone oparta na php-fusion czy cos w tym stylu to moja rada z góry, daj se siana. Wiem co mówie bo sam tego doświadczylem. Nie ze stroną o GTA ale o innej tematyce...

Jeśli robisz swój skrypt to powodzenia, i zmień serwer bo yoyo to zly pomysl.
fake'i stają się prawdziwe · napisany: 01.04.2007 00:12
zgadza sie a ten znak ze do vice city $300 to może byc cos w stylu reklam liberty city na bilboardach ktore byly na ulicach vc...
fake'i stają się prawdziwe · napisany: 31.03.2007 18:40
trzeba tez myslec racjonalnie... gdyby wszystkie miasta mialy byc w IV to ile by to zajmowalo!
fake'i stają się prawdziwe · napisany: 31.03.2007 16:00
A moze to beda polaczone wszystkie czesci gta :p kolo metra jestznak ze do vice city 300$ ;]
fake'i stają się prawdziwe · napisany: 30.03.2007 14:54
tmster napisał:
http://files.gtanet.com/gta4/images/gta4_fake_screen_1.jpg
to też wydaje sie podobne i w klimacie ny

To oile sobie przypominam jest scenka z londynu, gdzies nawet takie zdjecie mialem...

Pozatym co do NY to jakos tak rzeczywiście troche to nowe lc przypomina NY...
fake'i stają się prawdziwe · napisany: 30.03.2007 14:15
no to juz nie jest fake :]
darmowy hosting · napisany: 28.03.2007 19:28
Jeśli chodzi o darmowe i dobre to rtu.pl - php i mysql 50 mb na strone ale za prosba mozna zwiekszyc, yoyo.pl jest wolnym serwerem ktorego nie polecam ale z tego co pamietam mial automatyczny instaler phpBB, php-fusion itd.

Z platnych i tanich plecam serwer forall.pl max 20 zl na rok zaplacisz za najmniejszy pakiet 100 mb, ostatnio dali duzo modernizacji i serwer juz prawe wogole nie siada, posiada automatyczna instalke wiekszosci systemow cms i for.

A jesli chodzi o drozszy i najstabilniejszy serwer to moim zdaniem wygrywa serwis tmbnet.pl
www.Starter.rtu.pl · napisany: 27.03.2007 17:14
No to odpowiedzi na pytanka...

Po pierwsze nie pokazywalem ani nie prosilem o ocene jej na ircu
Po drugie top jest w moim wykonaniu i skoro mowicie zeby poprawic to sie zrobi ;]
Po trzecie za duzo nie dawalem za lay bo nie bylo sensu sie przeplacac na pierwsza stronke...
Po czwarte pokazalem nie ukonczona zeby wiedziec czy bedzie cos z tego czy se dac siana...

W więc dzieki za wspaniale komentarze, niebawem pojawia sie nowe rzeczy i jak juz uporam sie z systemem administracji to postaram sie poprawic logo...

Pozdro.
www.Starter.rtu.pl · napisany: 26.03.2007 23:15
Chciałem pokazać NIE ukończoną moją strone domową:

www.Starter.rtu.pl

Wiem że to nie jest jakieś niewiadomo co, i wiem też że to zjedziecie, ale chciałem pokazać co do tej pory się nauczyłem. Napisalem ją w oparciu o książkę i platny szablon - kiepski ze mnie grafik. Juz jest zrobiony system newsów i pracuje nad kolejnymi modułami, wpadajcie moze wkrótce was czymś zaskocze... A więc zapraszam.

Pozdro.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:54
·
Obecnie forum przegląda 296 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 296 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies