sorry za offtopic, ale mam pytanie do autora tematu: ile FPSów masz w IV?, z tego co widzę masz ciut mocniejszy komputer od mojego, jeśli chodzi o twój problem związany z dźwiękiem to myślę, że wymiana podzespołów w komputerze wiele pomoże
Oj prawda, prawda Lazlow, moją IV dostane już dzisiaj, jak dostane IV to edytuje tego posta. Dostałem IV. Zainstalowałem. W ogóle to myślałem, że wywali mi jakiś błąd, ale nie wywaliło. Jednak niestety podczas uruchamiania czwórki wyskakuje mi błąd.
Witam!
Nie wiem, może to głupi pomysł, ale myślę, że opcja autowylogowania w serwisie GTG była by idealnym rozwiązaniem dla zapominalskim, wyglądało by to tak, że np. po 15 minutach bezczynności, serwis sam by nas wylogowywał. Co Wy o tym sądzicie?
III
Jak dla mnie misje w III nie były trudne, ale część z nich przechodziłem kilka razy, aby na ekranie zobaczyć 'Mission Passed' IMO trudną misją są misję na początku drugiej wyspy i ostatnia w grze.
VC
Tutaj zgodzę się z mtz, misja The Driver jest trudna, nawet bardzo, jak dla mnie trudną misją jest
'Demolition Man'
SA
Najtrudniejszą misją według mnie była misja "Veritical Bird" Trudne było, to, że nie mogłem nigdy ustrzelić tych samolotów bo za szybko się poruszały. Z takich trudnych misji to jeszcze 'The Green Sabre" w tej misji nieźle trzeba się nastrzelać
LCS
Jeszcze nie przeszedłem całego LCS, ale już teraz mogę powiedzieć, że najtrudniejszą misją (przynajmniej dla mnie) była 'The Portland Chainsaw Masquarde'. W tej misji trzeba mieć do perfekcji opanowane sterowanie analogiem
VCS
Dla mnie najtrudniejszą misją w tej grze była misja 'Jive Drive'. Okropna misja, za Chiny ludowe nie mogłem jej przejść i nieprzeszłedłem jej. Drugą taką misją, była misja 'The Exchange' Udało mi się ją przejść za którymś tam razem, używając do tego bazuki
IV Niestety w tej kwestii się nie wypowiem, ponieważ nie grałem w tą część GTA (jeszcze), ale jak zagram to z edytuje tego posta
Mam problem z przejściem misji wymienionej powyżej. Probowałem już wszystkiego i nic.
Dlatego proszę was o przejście tej misji. misje_lcs_eu
Z góry dziękuje za pomoc
Przejdę od razu do rzeczy. Mam problem z drukarką. Otóż jak chce coś wydrukować (np. jakiś dokument) to nic się nie dzieje. Najdziwniejsze, jest to, że działa ksero, skaner, a drukować nie chce. Mam HP PSC 1350. Chciałem zobaczyć poziom tuszu w drukarce, to program Nawigator HP nie chce się uruchomić.
Macie jakieś pomysły?
Dodatkowo wyskakuje mi jakiś komunikat, że muszę zarejestrować produkt, ale to chyba nie ma nic z tym wspólnego.