Przyznam szczerze, że częściej odpalam Online niż tryb fabularny. Po prostu w Online jest więcej rzeczy do zrobienia. Człowiek po kilkudziesięciu godzinach zna miasto na wylot i szuka czegoś nowego.
Ja w sumie swoją przygodę zaczynałem od gta.pl, późniejszego zaibatsu.pl
Na stronie zarejestrowałem się 5 marca 2005 roku, pierwsze screeny w SOTW, pierwsze posty na GangstaForum. I tu była dość ciekawa sprawa, bo mogłem pisać posty, ale nie mogłem zakładać tematów.
Aktywnie udzielałem się też na SOTW. Miałem ponad 100 zrzutów ekranu z różnych części GTA na swoim koncie, ale kiedyś była jakaś awaria i dużo screenów (nie tylko moich) przepadło.
W sumie szkoda, że zaibatsu już nie istnieje. To była chyba pierwsza polska strona o Grand Theft Auto.
Od dłuższego czasu nie mogę się połączyć z GTA Online. Jest komunikat, że nie można się połączyć i żeby spróbować ponownie. Próbuje ponownie i to samo jest. Nie wiem czy R* wyłączyło serwery dla Online dla PS3, mam nadzieję, że nie. Ktoś miał podobny problem?
Gram na PS3.
Obawiam się, że problemem może być słaba grafika. IV jest wymagająca grą, jeśli chodzi o wymagania sprzętowe. Mnie też udało się odpalić IV na zintegrowanej grafice i miałem podobnie jak ty.
Jaki jest was ulubiony bohater główny w najnowszym GTA? Moim ulubionym jest Trevor. Ma on najlepsze teksty i potrafi człowieka rozbawić. Przyznam, że nawet zrobiło mnie się jego żal. Uważam, że to najbardziej wyluzowana postać w V, a może nawet w całej serii.
Obecnie forum przegląda 256 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 256 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami