Problem z uruchomieniem MP 2 · napisany: 31.01.2013 15:47
|
Próbowałem uruchomić w trybie zgodności z XP i również jako administrator, ale pojawia się taki błąd:
|
Problem z uruchomieniem MP 2 · napisany: 31.01.2013 14:32
|
Witam, mam problem z uruchomieniem gry Max Payne 2. Po obejrzeniu napisów początkowych i pojawieniu się ekranu ładowania gry, wywala grę do Windowsa i mam taki następujący błąd:
Cytat: Exception in engineInit:X_SharedDB: Weapons "Empty" and "Empty" had same ID .
Do gry zainstalowałem spolszczenie.
Gra jest oryginalna.
|
Kilka pytań o LCS na psp · napisany: 06.01.2013 13:56
|
Nie, nie trzeba przechodzić za jednym zamachem. Jeśli misję pogotowia skończyłeś na 6 levelu, to jak włączysz ponownie, to misję zaczniesz od 1 levelu.
Co do dwóch pozostałych pytań, to nie pamiętam.
|
(14) Grand Theft Auto · napisany: 20.11.2012 22:30
|
Ja do tej nominacji mam dwa typy:
Blista Compact (GTA IV)
Dilenttante (GTA IV)
Co do pierwszego pojazdu to lubię nim przemieszczać się po mieście w czwórce. Samochód nie nadaje się do wyścigówl, ale do spokojnej jazdy jak najbardziej.
Natomiast drugi pojazd, Dilenttante (zawsze mam problem z zapamietaniem tej nazwy) nominuje dlatego, że to pierwsze hybrydowe auto w świecie GTA. Podoba mnie się jego wygląd i odgłos silnika przypominający odkurzacz. Jazda tym wozem to sama przyjemność.
Ja do tej kategorii nominuje samochód Dilettante.
|
Trzej muszkieterowie · napisany: 10.11.2012 21:45
|
Już sam nie wiem czy to, że będzie trzech głównych bohaterów jest dobrym czy złym pomysłem. Jedni twierdzą, że dobrym, a drudzy, że złym. Ja należę do tej pierwszy grupy. Moim zdaniem pomysł z trzema bohaterami musi wypalić, bo przecież R* nie może sobie pozwolić na straty finansowe.
|
(13) najbardziej irytujący element · napisany: 30.10.2012 19:46
|
Ja mam kilka typów:
W GTA3 najbardziej irytowały mnie misję medyka. Najbardziej nie lubiłem jak mi się karetka na zakręcie przewróciła.
W VC wspomniane już misje Demolition Man też sprawiały mi nie lada problem. Tak samo misja The Driver, też sprawiała mnie duży problem.
Natomiast w San Andreas najbardziej irytowała mnie szkoła latania. O ile nie pierwsze zadania były łatwe, tak już kolejne mnie bardzo irytowały.
Z LCS nic mnie nie irytowało, no może poza misją śmieciarza.
W VCS najbardziej irytowała mnie misja Jive Drive dla Lance'a. A jeszcze bardziej irytowało mnie to strzelanie do Cholos na końcu misji.
W przygodach Niko najbardziej irytowało mnie to, że jak umówiłem się ze znajomym i jak się spóźniłem kilka minut (w grze) to pokazywał się kciuk w dół.
W dodatkach najbardziej irytowała mnie misja Sexy Time. Mam tu na myśli zestrzelenie tych 3 łodzi. Mnie to udało się dopiero, gdy łodzie dopłynęły do brzegu.
W CW najbardziej mnie irytowało to, że gdy dokonywałem wymiany z handlarzem narkotyków, to poźniej pojawiała się policja.
Mój wybór pada na misję na Sexy Time, był to najbardziej irytujący element gry, za zestrzelenie 3 łodzi.
|
(12) Najlepszy motyw filmowy · napisany: 18.10.2012 21:17
|
Ja nominuje motyw Miami Vice. Podoba mnie się umieszczenie aut z filmu (odpowiedniki Ferrari Testarosy i Daytony. I ta łódka, która jest bardzo podobna do tej filmowej.
|
Polska vs Anglia · napisany: 16.10.2012 12:52
|
Jestem patriotą i wierzę w naszych.
Polska 2:0 Anglia.
|
czy to wina mojego sprzętu · napisany: 28.09.2012 19:14
|
Spróbuj skorzystać z programu Game Booster 3. Wyłącza on niepotrzebne procesy, dzięki czemu gra będzie chodzić płynniej.
|
(11) Najciekawszy element poboczny · napisany: 28.09.2012 19:06
|
Ja typuje wypady ze znajomymi w GTA IV. Typuje je dlatego, ponieważ można było sobie zrobić przerwę od misji fabularnych, a przy okazji posłuchać dialogu pomiędzy Niko a przyjacielem, z którym Niko obecnie przebywał.
|
(10) Ulubiony gang · napisany: 07.09.2012 23:13
|
Ja swoj glos postawie na Orange Grove Familly (OGF). Jest to pierwszy gang do ktorego nalezymy. Gang duzo przeszedl, dwoch zdrajcow w gangu, rozbicie gangu przez co glowny bohater wyjechal do Liberty City.
|
WAKACYJNA EDYCJA SPECJALNA · napisany: 31.08.2012 21:56
|
GTA III.
Dlaczego? Bo Trójka wprowadziła trójwymiar do serii. Dodatkowo tajemniczy bohater, który nie wypowiadał ani słowa, ten klimat całego LC, zło czające się w każdym zakamarku. I jest to pierwsze GTA w którym mamy możliwość latania samolotem. Mimo, że III nie posiada tyle możliwości co np. San Andreas to jest najlepsze pod względem klimatu. Mój wybór to Grand Theft Auto III
|
Czy można zdobyć dziewczynę ? · napisany: 30.07.2012 23:09
|
Jak wygrasz taniec w klubie to dziewczyna zaprosi cie do toalety, a potem bedziesz miał jej numer w książce telefonicznej, ale to kilka spotkań i dotyczą wiadomo czego.
|
To już 20 lat od kiedy... · napisany: 19.06.2012 23:22
|
Ja swój pierwszy telefon dostałem dokładnie 24 grudnia 2004. Był to Sagem My Twin X-1 (czy jakoś tak). Nie posiadam go obecnie. Moim następnym telefonem była Nokia 3100. Kultowy jak dla mnie telefon. Kolorowy wyświetlacz, fajne dzwonki smsów i to, że można było go znaleźć w nocy po ciemku dzięki tej obwódce wokół telefonu co świeciła w nocy. Jeden chyba z najlepszych telefonów Nokii, teraz takich nie robią. Kolejnym mym telefonem był Sony Ericsson W200i. Ten telefon kupiłem 28 stycznia 2008 roku. Był to mój pierwszy telefon z wbudowanym aparatem cyfrowym. To co mi się w nim podobało to tryb 'Walkman' Muszę przyznać, że mp3 odtwarzane z tego telefonu było w dobrej jakości. Telefon rzadko mi się psuł. Inaczej jest z moim obecnym modelem - SE G502i, który czasami sam z siebie się wyłącza. Posiadam również Samsunga Galaxy Mini i jest to mój pierwszy smartfon i w zupełności mi wystarcza. Szkoda, że Nokia już nie jest liderem. Kiedyś to produkowała naprawdę świetne telefony. Ale cóż, tak bywa.
|
Polska - Czechy · napisany: 14.06.2012 13:46
|
POLSKA
Musimy wygrać, nie ma bata.
|
(9) Najtrudniejsza misja · napisany: 12.06.2012 23:00
|
Trudny wybór. Ja mam kilka typów. W VC misja Demolity Man, ze względu na ten helikopterek i upływający czas, gdyby nie on, przejście byłoby łatwiejsze, w SA, misja Veritical Bird, o ile dostanie się na lotniskowiec to pikuś, tak zestrzelenie 3 Hydr to jest bardzo trudne do wykonania, w VCS, misja Jive Drive, misja trudna, na (około) 15 podejść chyba 5 razy udało mi się dojechać do końca. W czwórce nie było trudnych misji. Natomiast mam 2 typy w TBoGT, mianowicie Sexy Time i Party's Over, w tej pierwszej, trudność polegała na zestrzeleniu tych 3 łodzi i głównie przez trochę nadsterowny (jak dla mnie) helikopter, druga była o tyle trudna, że było dużo przeciwników z bardzo dobrą bronią. Mój ostateczny wybór pada na Demolity Man za trudność w sterowaniu helikopterkiem i upływający czas.
|
Polska - Grecja · napisany: 07.06.2012 10:28
|
POLSKA
Ja wierzę w naszych i dlatego stawiam na nasz kraj. Wierzę, że ostatnie przygotowania przed Euro dobrze przygotowały naszych piłkarzy do rozgrywek w EURO2012.
|
Mast bi de mjuzik · napisany: 06.06.2012 21:22
|
Ja słucham 80s, nic nie komponuje. Czasami słucham starszych piosenek niż 80s.
|
|