Mam pewien problem. Gdy mam włączone GG i chce sobie pograć w SA to wyskakuje takie coś. Jak wyłącze GG, to gra normalnie się odpala. Taka sama sytuacja jest z Vice City. Czy w grę wchodzi reinstall GG i reinstall SA?
Mi film nawet się podoba, ale nie podoba mi sie moment, jak w (chyba) 19:16 minucie filmu Carl i sprzedawca broni w Ammu-Nation stoją i się gapią na siebie, zero akcji jest w tym momencie, żadnego tekstu, potem Carl wychodzi ze sklepu, wydaje mi się, że ta scena jest niepotrzebna. Gdybym miał dać ocenę od 1 do 10, dałbym 7.
Chciałem wam zaprezentować forum mojego kolegi. Forum jest o grach, ale nie tylko. Warto porozmawiać. Zapraszam wszystkich do rejestrowania się. Adres:www.gamers-edge.xn.pl
ja sądze, że Mandrake Linux 10 to dobry system, jest łatwiejszy w obsłudze niż Windows, dodatkowo jest też pakiet biurowy OpenOffice, w którym łatwo otworzysz pliki zapisane w Wordzie czy Excelu firmy Microsoft
Obecnie forum przegląda 181 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 181 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami