Pojdzie, ale gra będzie się bardzo cieła, fps rzędu 10-15 FPS, proponuje wymienić procka, dokupić pamieć i grafikę też. Chociaż kiedyś na YT widziałem film, gdzie IV na grafice 128MB dobrze śmigało.
Cytat: » Odczepianie naczepy
Jeżeli do tira masz podczepioną naczepę, możesz łatwo się jej pozbyć. Wystarczy wyjść, wybrać aparat, nakierować na tira i zrobić zdjęcie. Naczepa powinna się odłączyć.
ja zrobiłem tak:
ukradłem helikopter, poleciałem nad Alderney i od razu miałem 6 gwiazdek, i tak sobie latałem 5 minut. Żadna kula mnie nie dosięgnęła.
przyglądałem się tej płytce i żadnych rys nie zauważyłem, praktycznie gra 7 m-cy przeleżała na półce nie używana prawie w ogóle, może trzeba niektóre procesy w viscie? czy odłączenie neta na chwilę może pomóc?
witam, otóż mam problem z gta4 (oryginał)
Gra bardzo dlugo mi się instaluje. Trwa to jakas godzinę.
Czy powodem może być zbyt dlugo lezaca plyta w pudelku?
moj komputer
amd AMD Phenom II Quad-Core 920
3GB ramu
hd4670 512mb ram
500GB hdd
vista home premium sp1
Co może być przyczyną?
1. Czy trudno jest zrobić konwersję GTA IVz konsoli na komputer osobisty? 2. Czy to prawda, że GTA Vice City miało być tylko dodatkiem do GTA3? 3. Dlaczego w GTAIV nie można kupować posiadłości?
co do głosu Claude`a Speeda, to wg mnie Claude mógł stracić głos w wyniku postrzelenia ( w intro GTA3 widzimy jak Catalina strzela do Claude`a)
ostatnio znalazłem filmik, który pokazuje, że Claude miał głos (nie jestem pewien czy to nie jest jakiś fake czy coś)
Obecnie forum przegląda 317 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 317 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami