Przecież po instalacji gry, gra prosi o podanie klucza, a poza tym jeśli chciałby pograć w multi to musi mieć klucz, no chyba, że gra w multi w nie wchodzi grę.
samo się naprawiło, serio. Kliknąłem na ikonę kamery i... działa!
Problem jednak nie rozwiązany, kamerka przestała działać. Kamera działa na facebooku.
ups... dopiero teraz przeczytałem, że gra oryginalna
Może spróbuj przeinstalować grę. Zainstaluj też najnowsze patche. Czasami najprotsze rozwiązania są najlepsze.
Mój problem polega na tym, że od jakiegoś czasu nie działa mi wbudowana kamera w netbooka. Gdy chcę ją uruchomić poprzez Mój Komputer dostaję komunikat "Błąd podglądu video". Co ciekawe, kamera działa, gdy chcę zrobić fotkę na Facebooku. Sterowniki mam najnowsze ściągnięte ze strony ASUSa. Proszę o pomoc.
Sprzęt:
Procesor: Intel Atom N450 1.66GHz
1GB RAM
160GB HDD
karta graficzna Intel Graphics Accelerator 900
system: Windows XP Home SP3
Może przejdę od razu do rzeczy. Chodzi o to, że mam oryginalne GTA IV. Rzecz w tym, że zniszczeniu uległa ta książeczka, gdzie z tyłu jest podane cd-key. I moje pytanie brzmi: Czy jest możliwość dostania nowego klucza? Czy jest to w ogóle możliwe? Proszę o pomoc.
Witam, poszukując informacji na temat Heavy Rain na PC (narazie na ps3 mnie nie stać), znalazłem to: klik! . Jak wiadomo HR jest obecnie exclusivem na konsole Sony. Jednak okazuje się, że gra miała wyjść najpierw na PC, ale prace zostały wstrzymane. Czy wiadomo czemu tak zrobiono?
W ubiegłe wakacje stacja TVN nadawała serial "Jedenasta Godzina" (z ang. Eleventh Hour)
Serial jak narazie ma tylko 1 sezon. Jedenasta Godzina to serial opowiadający o pracy młodej agentki FBI i jej przyjaciela, doktora naukowego. Razem starają się wyjaśnić tajemnicze zagadki medyczne, które często mają tło kryminalne. Ciekawe dialogi, zaskakująca akcja sprawiają, że serial jest ciekawy. Obecnie serial jest nadawany w każdy czwartek o 22:30 na TVN7
Procek: AMD Phenom II X4 (2,80GHz na rdzeń)
RAM: 3GB
Grafa: Radeon 4670 512MB
Płyta główna: ASUS M2N68
Zasilacz: Chieftec CHP-370P-4S-B-FOB
Mój komputera ma ponad rok, przez ten czas nie było nic wymienianie, ani podkrecane
Otóż mój problem polega na tym, że kilka dni temu miałem BlueScreena i to dwukrotnie tego samego dnia.
Oto opis problemu
Cytat: Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje o problemie:
BCCode: 116
BCP1: 854BC510
BCP2: 8E5125D4
BCP3: 00000000
BCP4: 00000002
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
oraz drugi BlueScreen
Cytat: Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje o problemie:
BCCode: 116
BCP1: 8569E510
BCP2: 8F50A5D4
BCP3: 00000000
BCP4: 00000002
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Wczoraj miałem dziwny problem z komputerem. Najpierw wyłączył się monitor, tak jakbym nacisnął na przycisk, a potem pojawił się BlueScreen. Co ciekawe Windows nie wyświetlił komunikatu, że system odzyskał sprawność. Mój system to Windows Vista Home Premium SP1 32bit. Proszę o pomoc.