ja mam kolejne pytanie, mianowicie czy w IV jest aparat? Jeśli tak, to czy da się zdjęcia zapisać czy nie. Czy wy też zauważyliście, że mapa IV i gta3 są do siebie podobne, chodzi mi, że obie mapy są w poziomie wykonane, zauważyliście takie coś?
czy ktoś jechał taksówką? jeśli tak, to czy jest tak jak pisano, że Niko może rozglądać się po samochodzie, czy jest inaczej niż pisano, jak to z tym jest?
SPOILER!ja zauważyłem, że jak Niko w misji Bleed Out uderzył Dardana (gdzieś pod koniec tej misji) to Dardan znikł, według mnie to błąd, ale coż, nie ma nic bez wad, tak samo jest z grą
no ja zauważyłem, że nie ma już tych takich znaczników co były w poprzednich częsciach, takie co się wchodziło w nie i był filmik, poza tym wszystkie ruchy postaci są bardzo naturalne, napisałbym więcej, gdybym miał na czym grać, ale ty myśle, że wystarczy, ja i myśle, że inni też, którzy nie mają ps3/xbox360 czekają na filmiki, zdjęcia od kothki lub innych osób posiadających IV
każdy ma swoje zdanie o grze, ja mam takie, że gra mi się podoba, jaczomb z tym, że gra jest lipna to trochę przesadziłeś, owszem, ma wady (niestety każda gra ma jakieś wady, IV także) ale to nieznaczy, że gra w ogóle jest do du**. Ja tam nie opieram się na opinii innych ludzi, jak zagram (kto wie, może wyjdzie na Pieca), to ją ocenię.
btw. tytuł tematu kojarzy mi się z piosenką o tym samym tytule zespołu Europe
CPU Clock to częstotliwość zegara zewnętrznego? Ale jeszcze jest dziwna sprawa, bo monitor mi się sam pojaśnia lub ciemnieje, nie wiem co jest grane. A jak ustawie ten CPU na 166 MHz to nie będzie żadnych niepożądanych skutków, typu wyższa temperatura procka, jakieś inne objawy wskazujące na niepoprawne działanie komputera? W sprawach biosu jestem zielony, więc prosze o zrozumienie i konkretne porady.
Witam
Mam dość dziwny problem. Dzisiaj włączyłem komputer i oczom nie uwierzyłem, że procesor z 2166 Mhz stał się procesorem z 1300 MHz. W właściwościach systemu pisze, że mam 1.95GHz, gdy naprawdę mam 2166 MHz. Jaka jest tego przyczyna?
jak nie dajesz rady przejść to ściągnij sobie trainera +150 i naciśnij następujące kombinacje klawiszowe: Prawy Ctrl + 8 (tam gdzie*) - zatrzymanie czasu w misji i Prawy Shift + K niezniszczalne pojazdy. W ten sposób powinieneś przejść misję.
może powinieneś zainstalować elektroniczny ogranicznik prędkości we wszystkich autach :D
tak na serio to może poszukaj jakiegoś patcha do gta3 i sa, a jak nie to może reinstall obu gier
Obecnie forum przegląda 312 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 312 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami