BACK ALLEY BRAWLS , GUARDIAN ANGELS , PHNOM PHEN '86 , THE FASTEST BOAT ,SUPPLY & DEMAND, DEATH ROW, RUB OUT, COP LAND, KEEP YOUR FRIENDS CLOSE - Vice City
Jive Drive, The Audition, Caught as an Act, Leap and Bound, The Bum Deal, Brawn of the Dead, Blitzkrieg,
Turn on, Tune In, Bug out, Taking the Fall, White Lies, Where it Hurts Most, Blitzkrieg Strikes Again, Lost and Found, Light My Pyre, Last Stand - Vice City Stories
//CrayFish - sorry za edytowanie tego posta ale nie chcę pisać nowej odpowiedzi a tutaj mam gwarancję, że to wszyscy zainteresowani przeczytają... Mam małe wątpliwości... czy na komisariacie policjanci nie spawnują się w niektórych pomieszczeniach losowo?
Chciałbym kupić aparat cyfrowy. Problem w tym, że nie wiem jaki wybrać. Na aparat chciałbym wydać max. 1100zł z wszystkimi rzeczami niezbędnymi do aparatu. Co wy polecacie? Proszę o rozsądne uwagi i propozycje.
ja bym polecił mixa w plusie, bo niskie ceny tam są za połączenia i smsy, przynajmniej tak mi się wydaje, jak chcesz to wejdz na www.plusgsm.pl i poczytaj o ofercie mixa w plusie, a poza tym Plus to fajna sieć
Mam problem z dzwonkiem. Otóż pobrałem z waszej strony dzwonek i_just_died i dzwonek nie działa. Wyświetla się napis:"Nie można otworzyć pliku". Dodam, że dzwonek jest w formacie midi. Mam wiele dzwonków w tym formacie i działają mi, a ten nie. Co może być przyczyną? Mój telefon to Nokia 3100
Obecnie forum przegląda 248 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 248 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami