GTA LCS Opinie · napisany: 14.01.2007 17:29
|
Po pierwsze wcale się nią nie podniecam, po drugie oceniam wersję PS2 gdzie grafika i grywalność itp. wypadają lepiej, więc daje 10/10 bo gra mi się bardzo podoba. No może nie ideał, bo to w końcu tylko ulepszone GTA 3 (Ale jak ulepszone) i tak daje maks ocenę
|
Ferie · napisany: 14.01.2007 15:58
|
Kiedy macie Ferie Zimowe??. Od jutra zaczyna się pierwsza dekada. Niestety ja mam dopiero 10 lutego, ale co tam jak inni będą zapieprzać ja będe siedział w chaupie. Pozatem już do 10 niedaleko.
|
GTA LCS Opinie · napisany: 14.01.2007 15:53
|
Napisze krótko o LCS na Playstation 2:
W Poniedziałek po powrocie ze szkoły, zauważyłem że na stoliku leży zafoliowane Liberty City Stories. Na wtorek miałem dużo nauki ale mówię "pieprze to to i tak koniec półrocza wyjdzie co ma wyjść". Odpaliłem grę i pierwsze co ujżałem to wspaniałe intro z genialną muzyką. Potem początkowy filmik jak Toni Przyjeżdża do Liberty City. Nareszcie zaczął się Gameplay. Zostawiłem samochód z Vinnim pod willą Salvatore'a i zacząłem zwiedzać Portland. Piękne znajome okolice w bardzo realnej grafice xD. Wspaniała muzyka Head Radio, Radio Del Mundo ("Dum Maro Dum"), piękne modele samochodów i motorów, bilbordy, wyskocznia w St. Marks itp. itd. . Po ponad godzinnej jeździe włączyłem gre od nowa i zacząłem przechodzić misje. Zabicie grubaska JD i cykanie zdjęc gołemu (dużemu) bobasowi. Super. Potem dotarłem na Staunton, zwiedziłem nową dzielnićę Fort Staunton i nowy wspaniały dom (Z ciekawości odwiedziłem starą kryjówkę Claudie' go). Na SSV także było wspaniale. Ogólnie rzecz biorąc wg. mnie jest to najlepsza część Grand Theft Auto i czołówka gier na Playstation 2.
Grafika 10+/10
Grywalność 10/10
Fabuła 10/10
Możliwości 10/10 (To jest GTA nie The Sims)
Klimat 11/10 xD
Miasto 10/10
Płynność gry 9/10
Ogołem: 10/10
|
GTA LCS Opinie · napisany: 13.01.2007 23:47
|
ehh.. chodzi ci o zaokrąglone kształty, mi bardziej się podobają takie jak w SA. A co do Soundtracka, pasuje do Liberty i jest to jeden z lepszych w serii GTA, Co do możliwości są jakie być powinny to nie jest the Sims. Pozatym to jest seria "Stories" czyli ulepszona trylogia pogadamy jak wyjdzie SAS. A LCS jest genialne i kropa
|
GTA LCS Opinie · napisany: 13.01.2007 22:37
|
Wday jak u starej baby, niezbyt widoczne moim zdaniem nie wpływają na ocenę. A co do huda to niby czemu ładniejszy??
|
GTA LCS Opinie · napisany: 13.01.2007 22:21
|
Niema co tu się rozpisywać. GTA Liberty City Stories is The Best. Ale porównując graficznie wersje PSP z PS2, wersja PSP to graficzny chłam, widać to naprzykład po drzewach, na PS2 drzewa są piękne i trójwymiarowe (Widać każdy listek) a na PSP to zwykła tekstura. Ale naszczęście mam idealną wersje PS2. Chciaż chętnie bym zobczył Multiplayer z PSP.
|
GTA LCS Opinie · napisany: 13.01.2007 21:57
|
Prawie całkowicie zgadzam się z MTZ. A to dlatego prawie bo: Shoreside Vale zmieniło się, otwarto część tunelu w Cedar Grove, Nasza willa w SSV też jest super, nowa skocznia niedaleko postrunku policji, i coś tam jeszcze. Apropo muzyki osobiście wole Head Radio, Double, RDM i czasami Flash. Fort Staunton zostaje zniszczona ale da się tam potem jeździć (Tylko przeszkadza ta ogromna dziura na drodze). Ogromnie poprawiono wygląd pojazdów (Lepiej niż w SA) a grafika to 7 niebo (Mam na myśli wersje PS2 bo na PSP nie grałem). Super jest też jak gościu prowadzi motor a ty siedzisz z tył i strzelasz. Gra jest genialna (Jedna z lepszych w historii PS2, a najlepsza na PSP)
PS: Dzięki MTZ za mapę, tylko mam jeden problem, otóż jedna paczka znajduje się w miejscu budowy na wzgórzach Hepburn na daszku, i nie wiem jak tam wskoczyć a samochodem nie wjadę, co robić??
|
GTA LCS Opinie · napisany: 13.01.2007 19:04
|
co do celowania możesz być całkowicie spokojny. gdy naciśniesz R2 i R3 sam celujesz. LCS jest pod każdym względem idealne i się nie nudzi. Ma ktoś tą mapę???
EDIT: I jak zdobyć strój tej wielkiej kury i pana T?
|
GTA LCS Opinie · napisany: 13.01.2007 18:52
|
W Poniedziałek kupiłem Liberty City Stories na PS2, ukończyłem już ( Wspaniałą) fabułę główną, moim zdaniem jest najlepsza z każdego GTA. Grafika jest poprostu wspaniała, muzyka jest genialna (zwłaszcze Radio Del Mundo i Head Radio), Miasto jest dużo lepsze i większe od tego z GTA III. Wogóle jest to najlepsza część GTA , ma tylko jeden minus: miejscami lekko zacina, ale to zbytnio nie przeszkadza w grze. Gra jst genialna. Mam jedno pytanie dotyczące LCS. Mógłby mi ktoś podać mapę gdzie są zaznaczone wszystkie ukryte paczki?? Z góry dziękuję
|
Graficzny Błąd San Andreas PS2 · napisany: 06.01.2007 08:41
|
Tutaj jest trailer pokazujący błąd o którym mówie, w 23sekundzie, kiedy jedzie to auto na nitro widać rozmazane budynki.....
|
GTA na Playstation 2 Będzie ?? · napisany: 06.01.2007 08:13
|
Hehe... W GTA London 1969 lub 1961 nawet nie wiedziałem że są lata 60, same kwadraty były i tyle...
|
Graficzny Błąd San Andreas PS2 · napisany: 06.01.2007 08:11
|
Funhouse?? co to??, tylko przy tym kodzie ci się to zdarza a przy kodzie na broń czasami? :)
|
GTA na Playstation 2 Będzie ?? · napisany: 06.01.2007 08:09
|
Coś ty..... GTA London już było, zresztą masz nawet racje PSP to prawie nowa kosolka, więc jak zakończą na nią trylogię Stories mogą zacząć wydawać inną. Ale SAS powstanie.
|
GTA na Playstation 2 Będzie ?? · napisany: 06.01.2007 07:55
|
mtz napisał: Możliwe, że wydadzą VCS na PS2, chociaz o premierze LCS na PS2 wspomniano troche wczesniej, wiec powinny byc juz jakies newsy na temat vcs@ps2, gdyby chieli to wydac...
Chyba się mylisz, o LCS na PS2 usłyszeliśmy dopiero w kwietniu.
A co do SAS, jest jeszcze jedna możliwość wyjdzie tylko na PS2 xD ,(Lub na PS3 jak wspomniał PM ale to raczej niemożliwe bo po co Rockstar miał by wydawać gorszą gre od GTA4 [Moim zdaniem lepszą] na PS3, gdy mogą się nieżle wzbogacić wydając ją na Playstation 2. Zresztą ktoś wspomniał że gry na PS2 będą wychodzić jeszcze spokojnie przez 5 lat.
|
Graficzny Błąd San Andreas PS2 · napisany: 06.01.2007 07:46
|
PM ale ja mam leciutką ryskię, reszta to powierzchowne. Nawet oryginalne gry sprzedają czasem w takm stanie. Chyba za wcześnie oddawać ją do Regeneracji, skoro Tommy uważa że to normalne.
|
Graficzny Błąd San Andreas PS2 · napisany: 05.01.2007 22:27
|
Płytka ma najwyżej jedną ryskę, reszta to rysy powierzchowne (Bezprzesady żeby z powodu paru rysek już były problemy). Tommy ale ja się pytam czy tobie się to zdarza (Podobno masz SA na PS2)
|
GTA na Playstation 2 Będzie ?? · napisany: 05.01.2007 22:24
|
Ehh... Właśnie będzie jeszcze jakieś GTA na Playstation 2?? Rockstar oznajmiło że San Andreas będzie ostatnią częścią Grand Theft Auto na Playstation 2, lecz później wydano LCS. Ogólnie GTA zaistaniało dzięki wspaniałej konsoli Sony! Na PS2 wyszło aż 4 części GTA. Ciekawe czy jeszcze jakieś powstaną. Ja liczę że na wakacje 2007 (7.7.07 xD) Powstanie VCS na PS2. Rockstar zrobiło by także bardzo miłą niespodziankę wydając San Andreas Stories na PS2. Gdy GTA 4 powstanie na PS3, Rockstar postąpiło by wspaniale wydając SAS na PS2. Nieliczni posiadacze PS3 cieszyli by się GTA4, a ogromna liczba osób posiadających PS2 cieszyło by się SaS'em. Moim zdaniem Rockstar nie odpuści sobie takiej kasy i dokończy trylogię "Stories" na Playstation 2 wydając VCS i SAS. A Waszym zdaniem??
|
San Andreas Stories? · napisany: 05.01.2007 21:47
|
Mimo iż GTA4 wyjdzie na konsole PS3, To Jako prezent dla posiadzaczy PS2 mogli by wydać SAS. Była by to najgenialniejsza gra na świecie. Trochę większe miasto, nowe samochody, zdobycie góry chiliad! Ja osobiście wolałbym chodzić Ryderem i poznać jego historię: jak zdradził Grove itp. Rockstar napewno wyda tę część mam nadzieję że na PS2
!!
|
thisiswaiting.com · napisany: 05.01.2007 20:45
|
Jestem Fanem PS. Jak mogli!! : Nieno żartuje super można się pośmiać xD
|
Graficzny Błąd San Andreas PS2 · napisany: 05.01.2007 20:41
|
tzn ty też to masz?? np gdy wpisuje kod na "Plażowy Styl" Muszę czekać 6s aż gra odetnie to normalne?? Takżeczasami gdy jade asfaltem asfalt się rozmazuje
|
|