Nie no przesadziłem nie kilkanaście Znasz mnie ja zawsze wszystko wyolbrzymiam to była przenośnia grę przeszedłem 4 Razy tym razem przechodzę na 100% brak mi jednego balonika :O A Powiedz będziesz jeszcze przechodził??
Mam pewien problem otóż nie mogę znaleść w Vice City Stories Pojazdów :
-BMX( Jest W North Point Mall, a Gdzie Jest Na Mieście?)
-BMX Girl
-Domestobot (Był w Misji "Domo Arigato Domestoboto" o ile dobrze pamiętam, ale podobno jest gdzieś na mieście)
-Splitz-6 ATV:
-Biker Angel
-VCN Maverick (Niema Go Na Budynku VCN w Downtown)
Jeżeli ktoś był by tak miły i pomógł zlokalizować mi te pojazdy będę wdzięczny.
Ostatnio poraz 16 przechodzę GTA VCS tym razem na 100%:). Nareszcie wakacje i mam czas xD. i mam pewien problem, otóż gdy szukam baloników jeden z nich znajduję się w Downtown nad pewnym pomnikiem, a drugi wysoko pod pewnymi schodkami w Little Haiti. Ich się nieda wziąśc więc co muszę zrobić?? Zestrzelić je w jakiś sposób? Od 22 Czerwca bede tu siedział dzień noc :)
Ja oceniam Film Po Fragmentach, na początku jest genialny klimat i to mi wystarczy do oceny. Teraz oglądam całość. Gratuluję ci bo film jest naprawdę genialny! Gdybyś mógł zapodaj go w lepszej jakości na jakiś serwer np filefactory....
EDIT: Człowieku To jest Genialne!!!!. Dawaj to na jakiś serwer i wyślij do Hollywood!!! SUPER!
Założę się że 2 Trailer nas Rozpieprzy swym pięknem...
"Życie Jest Skomplikowane. Zabijałem Ludzi. Przemycałem Ludzi. Sprzedawałem Ludzi . Może Tutaj... Wszystko Będzie Inaczej."
Dobra To Piszę: Trailer Jest Wspaniały, Grafiki w życiu lepszej nie widziałem, twarz to dzieło sztuki. Miasto będzie przepiękne. Skończcie pieprzyć że to Liberty City. To jest prawdziwy Nowy York, większy od wszystkich GTA razem wziętych!. "Sold People" Sprzedaż ludzi?. Zapowiada się gra wszech czasów, i nie porównujcie jej do Liberty City. Grafika jest jak rzeczywistość i ciągnie maks możliwości PS3!., Miasto będzie pierońskie! Czekam na Trailer 2! Niech żyje Kochane Rockstar i Najlepsza Gra Wszechczasów!
Wierzba to jest dopiero wersja Beta. Wiesz jak wyglądało GTA 3 pokazane na E3 w maju 2001? o : Patrz
Już jutro pierwszy trailer z GTA4. Już jutro dowiemy się czy to będzie najlepsza gra wszechczasów, jutro będziemy wiedzieć prawie wszystko. W tym temacie wyrażajcie (Od jutra) swoje opinie, i wrażenia z tej pokazówy. Ja myślę że to będzie gra wspaniała i wręcz idealna, która spełni marzenia graczy na całym świecie. Dlatego to po raz pierwszy od 3 lat mogę użyć stwierdzenia "Gigant". Lecz niechcę się zbyt podniecać. Z niecierpliwością czekam do jutra do godziny Zero.
No to masz gwarantowaną taka jakość grafiki że ci oko wypadnie z wrażenia!. Gratuluję dobrego wyboru. Ja mam PS3 i gdy zobaczyłem grafę to myślałem że patrzę za okno a nie w TV.
Zresztą zastanawiam się nad X'em (Bez urazy Lothronik), ale PS3 traci Exclusiv'y. I Te same gry będą na X'a a nawet ich większość. Nawet Tekken chyba będzie na X360. Poczekam jeszcze na wersję Elite 360' tki i tobie też tak radzę Maher.
Poczytaj To Wszystko i już chyba nie będziesz miał żadnych wątpliwości.
A tu masz o wersji Elite, na którą radziłbym poczekać bo jest lepsza i to nawet dużo. I Tańsza.
Most Wanted na PC to nie to samo co na X. Teraz Needy są tworzone z myślą o Next Genach, i to na nich wyglądają 100x ładniej, niemówiąc już o innych grach :o
Niekoniecznie Carbon. Lepszy jest MW i kosztuje 90 Dych. Były testy że wygląda dużo ładniej niż na PC. Zresztą wszystkie gry wyglądają ładniej na konsolach Nowej Generacji, a nawet na PS2. A jaki masz TV?
NFS Most Wanted, Lub Carbon
Saint's Row
Test Drive Unlimited
Moto GP 06.
Def Jam: Icon
Te gry musisz mieć na 100% Jako posiadacz X360.
Dodam że wyglądają 100 razy ładniej niż na PC...
Mam nadzieję że będzie wzkażnik potrzeb fizjologicznych (Lania i Srania). I że od czasu do czasu będzie można walnąć stolca. Ale nie na ulicy bo będzie jedna gwiazdka. Fajnie by było jak by można było uprać ciuchy w różnych proszkach itp, prowadzić spokojne lub dramatyczne życie, założyć rodzinę po czym ją zabić i wyruszyć w świat. Być księdzem i po spowiedzi odstrzelić komuś łeb itp. Oby było tam wszystko....
Obecnie forum przegląda 294 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 294 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami