Sam Niewiem co ***le za przeproszeniem. Sorki jeżeli kogoś uraziłem. Tommy przecież ja niepowiedziałem że binladen to szwab xD Jeszcze raz sory i niewracajmy już do tego. Wróćmy do tematu
Wcale nie uważam że to zdanie jest zabawne. Co prawda była to tragedia, ale jej odwzorowanie w GTA4 mogło by mieć i dobre strony dla niektórych. No chyba że Bin-Laden dorwał by GTA4 wtedy Ameryka by poszła z dymem. Muszę się przyznać że nie lubię niektórych narodów, a zwłaszcza szwabów. Do Ameryki nic nie mam, ale lepiej by było zlikwidować Busha. Wreszcie na świecie zapanował by pokój.
E tam nieodwzorowano prawie nic w LC. Nowy York jest przynajmniej 10x większy niż wszystkie miasta z każdego GTA razem wzięte. Pozatym praktycznie pewne jest że będzie NY. Nawet Rockstar konsultuje się z zespołem NY. GTA 4 To zupełnie nowa część serii. Prawdziwa, prawdziwe reklamy wszystko (Nie wiem jak z samochodami). Mam nadzieję że ta prawdziwość wyjdzie serii na dobre i powstanie taka rewolucja jak to miało miejsce GTA3 w stosunku do GTA2.
Obecnie forum przegląda 299 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 299 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami