Mogą wszystko wydać na 3UMD. LV z pustyniami na jednej, LS z wioskami na drugiej, SF z MCH na trzeciej. Każda by miała inną fabułę itp itd... A na PS2 mogli by wszystko wydać na 1 Płycie DVD lub na dwóch.
Szukając w necie nowych informacji na temat nowego GTA na PSP znalazłem (To)
Jak widać Rockstar Leeds nie wyklucza San Andreas Stories na PSP. Ale gdy Rockstar czegoś niewyklucza tzn że będzie na 1000%. Miejmy nadzieję że również na PS2
Ołłł... Grand Theft Auto Vice City Stories na PS2 będzie hitem. Powrót do Pięknego słonecznego Vice City, Zachody słońca, piękne samochody i plaże. Wspaniała muzyka lat 80 (Flash FM) mimo iż jest jej mniej niż w vc. Może grając w tą gre zapomne o pierwotnym VC i nie będzie ciągneło mnie na zakup jej. Zapowiada się 8 cud świata na konsole.....
Racja, zresztą stare VC znam na pamięć i to by była strata kasy. Vice City Stories to będzie najwspanialsza gra na świecie (Powrót do starych klimatów). Ciekawe kiedy będą pierwsze zapowiedzi
Jak myślice czy warto kupić VC na PS2, gdy w marcu wychodzi VCS?? Otóż posiadam na Playstation 2 wszystkie części GTA oprócz GTA Vice City. Ale nie weim czy ją kupić gdyż na
pc grałem w Vice bezprzerwy 3 lata. Więc co o tym sądzicie brać GTA Vice City Stories jak wyjdzie czy stare GTA Vice City do dopełnienia kolekcji??
Załużmy że mieszkasz w domu koło cmentarza (Za oknem widać groby) jest godzina 0.00 i oglądasz "The Ring" za zaraz potem grasz w Forbiddena i co. Nieprzestraszyłbyś się??
Według mnie najlepszy Horror na konsolę Playstation 2. Już w trzeciej misji można się zesrać ze strachu. Grafika na najwyższym poziomie, historia super, tylko trochę zatrudna.
Najlepszy horror roku i właśnie w tej kategori dostaje odemnie 10/10. A co wy sądzicie o tej grze?? Pytam oczywiście posadaczy PS2 bo tylko tam jest ta wspaniała gra xD : >>
Hmm.. muszę przyznać Jako że jest to bardzo ciekawe Spostrzeżenie. Bardzo interesuje się historią, ale nigdy bym nie przypuszczał że rockstar sięgnie do źródeł historycznych. Myślę że kochane GTA jeszcze nieraz nas zaskoczy
Jakie znacie Ester Egg's w Liberty City Stories? Ja wiem naprzykład że na cmentarzu w Staunton Island są groby z nazwiskami osób, które zabiliśmy w LCS. np.
Paulie Sindacco- "Viva Las Venturas Baby"
Giovanni Casa- "Gone"
Vincenzo Cilli- "Not Solucky After All"
Joseph Daniel O'Toole- "Sleeping With Angels"
Cerdic "Wayne" Fotheringay- "R.I.P."
Roger. C. Hole- "Running For Office In Heaven"
Dan Sucho- "Dead An What Not"
Oto co pisze na ich grobach
Jakby ktoś nieposiadał LCS mam ciekawostke. W GTA LCS zabijamy Avery'iego Caringtona, czyli tego, od którego przyjmowaliśmy zlecenia w VC na pierwszej wyspie np Misja z wysadzenie budynku zabawką w VC. Znacie coś więcej dajcie znać...
Heh... A ja mam bilecik do GTA 4 w portfelu. Ok 1400zł na PS3 i GTA4 wiem że to narazie zamało ale do października sobie uzbieram. Chyba że kupię PSP i VCS, bo coś mi się zdaje że nie wyjdzie na Playstation 2. Ejjj Rockstarowi niezależy już na kasie? Sorry z Offtop
Dragon Ball jest genialny. Mam Wszystkie odcinki Dragon Ball, Dragon Ball Z i Dragon Ball GT z polskim lektorem i wszystkie filmy kinowe kupione na allegro za ok 60 zł. DB jest wspaniały.