Mi się już przejadło kurduplowate Liberty City. Chciałbym coś o wiele większego od San Andreas przynajmniej 6x. Tak jak było w przypadku SA>VC. Prawdemówiąc liczyłem na kontynent. Ale nowe GTA, bez wiosek, pustyni krajobrazów to nie to samo. Mam już dość GTA w samym mieście i spalnach.
Jeżeli Ta informacja okaże się prawdą, to GTA 4 będzie o wiele mniejsze od San Andreas . Nie będzie wsi, gór nic. Tylko samo miasto . Pozostaje nam czekać jeszcze 2 Tygodnie na rozwiązanie wątpliwości. Ale gdy będzie w Nowym Yorku, to nadal będe z zadowoleniem ciupał w San Andreas na moim Pleju 2, niemartwiąc się że IV jest lepsza.
Już niedługo GTA4, a wraz z nią zapewne przogromny obszar : Lasy, Pustynie itp. Jak myślicie czy Rockstar teraz umieści w grze jakieś nawiedzone miejsca. Duchy w lasach, Nawiedzone domy itp?
Zapalnik
Nick: 9/10 Lepszy niż DaroNFSU
Syg; 6/10 Uwielbiam Playstation 3 no ale...
User 10+/10 Tak Po starej znajomości xD
Eee tam odrazu na policję. Z Serwisem to można spokojnie wyjaśnić. Mi popsuli karte grafiki przy naprawie. Radeon x800Xt. Była afera, ale my się z gościem dogadali. i Oddał kase dołożyłem ze swojej i mam GF 7600GT. Zresztą PS2 Roxx
Chyba masz jakieś dokumenty, paragony że kupiłeś ten procesor 2200+. A Gdy to nie pomoże to zepsuj sobie coś w kompie, daj go do tego serwisu, i gdy mine czas naprawy (Zwykle 2 Tyg), powiedz ż żądasz zwrotu pieniędzy za komp. Dadzą ci tyle ile wydałeś na komp w dniu kupna. Ja tak zrobiłem z moim starym kompem xD
Wierzba
Nick: 5/10 Mogłby być lepszy xD
Avatar: 8/10 Reklama Kikoo czyli PS3 a ja lubie PS3
Sig: 6/10 Lubie PS3, ale... no ale..
User: 8+/10 To Dlatego że mało go znam xD
Jeżeli komuś z was rysają się oryginalne płytki z grami do PS2 (Tak Jak Mi), a nie chce przerabiać konsoli, to Swap Magic jest idealnym rozwiązaniem. Oczywiście najnowsza wersja 3.8, z blokadkami do Konsoli (Slim), ale mozna grać także przy zamkniętej klapce. Jeżeli ktoś z was posiada grubą ver konsoli PS2 Tutaj znajduje się wersja ze Slide Toolem. Miałem kupić w marcu GTA Vice City Stories, ale rysają mi się płytki więc wezme SM 3.8 Coder. Tu macie informacje o Swapie i pytania (O wersji 3.6, ale 3.8 jest dużo lepsza). Jest to calkowicie legalne (wszędzie tak wyczytałem, bo chyba można zrobić kopię zapasową własnej gry, chyba że ktoś pójdzie w stronę piractwa i będzie ściągał kopie gier na PS2). Gdy będziecie robić kopie gier, nagrywajcie je na płytkach TDK lub Verbatim z prędkością 4x. Tutaj macie opis jak robić kopię gry (jest to bardzo proste). Od tej pory gdy wam się zniszczy gra, zrobić kopię i do kosza. Sony powinno udostępnić opcję kopiowania własnych gier, ale nie bo chcą dużo kasy. Gdy gra się kiedyś zepsuje to trzeba by było kupić nową. Ale teraz nie bo jest Swap Magic. Zaniedługo pojawi się wersja 4.0, ale niczym nie będzie się różnić od 3.8 (kody będą zaktualizowane i tyle), więc jak nie chcecie mieć problemów z płytkami PS2 kupcie Swapa, a nie psujcie konsoli przeróbką.
Skoro Hjugo niepotwierdza, a minął już dzień to.... a tam tommy nie będe ci odbierał przyjemności zadania pytania xD zadawaj. A co do odpowiedzi to jest dobra
Buuuuu..... Ta blaszka rysa się dlatego ponieważ gdy wkładam płytę, laser się wysuwa, i rysa tą blaszkę. Karta pamięci mi się też leciutko porysała :(( . Ale to nic, wyczyściłem laserek jedwabną szmatką. Jest ok, tylko te rychy, i ściany w LCS (Ale się już niezdażają)
A tak z ciekawości pytam posiadaczy PS2, wy macie w jakiś sposób uszkodzone konsole. TZN czy są na nich jkieś ryski, wgięcia itp. Pytam bo lepiej sięczuje gdy nie jestem sam, ze swoją chorowitą konsolą xD xD xD
Te ściany pojawiają się byle gdzie ostatnio gra mnie nie chciała puścić z mojej kryjówki w Portland. Wyszedłem z domu i chciałem wyjść na ulice, a tu ściana xD. Co to ma być ??