Mam problem z PS2. Może to nic poważnego, ale raz grłem w GTA LCS i gra mi się zawiesiła :(. Musiałem resetować konsolę. Czy o może być wstęp do problemów?? Dodam że posiadam ver Slim, i tam gdzie się wkłada płyte, jest taka metalowa blaszka i pomarańczowy pasek (Na widoku) i ta blaszka jest trochę zrysana. Czy to może być wina tej blaszki?? Czy ta blaszka jest nieważna?? a i eszcz jedno, w GTA LCS pojawiają mi się jakieś niewidzialne ściany na ulicy czasami, i nie mogę iść dalej.
Zakupiłem grę Forbidden Siren 2 za 200!!zł w Empiku, rozpakowałem ją a na odwrocie widać leciusieńkie 2 ryseczki. Co prawda aby je zobaczyć treba przyłożyć płytę do 200 watowej żarówki i oglądać ją pół gdziny xD. I mam pytanie do doświadczonych konsolowców. Czy według was to nic ?? xD.
Ależ był taki temat, tylko ogólnie o całej serii (xD)
Ale nikt nikomu niezabraniał się o miastach z SA wypowiadać, ponieważ była o nich mowa.
Skoro już jest to:
Nieczuję się dobrze w SA, a przynajmniej nie tak dobrze jak w Liberty City. Ale lubię siedzieć w Back O Beyond
Jeszcze niedawno była wojna pomiędzy Xboxem a Playstation 2, którą wygrało Sony, ale teraz jest wojna między Xbox 360 a Playstation 3, czy tym razem wygra Microsoft??
Zacznijmy od Gier....
Sony tak się zaczęło chełpić swoją konsolą, że innym producentom gier się to niespodobało. Microsoft wykorzystał to i zaczął rzucać kasą w stronę największych producentów gier. Sony utraciło wyłączność na wiele wspaniałych gier min. Grand Theft Auto, Devil May Cry, Virtua Fighter, a także najwspanialsza bijatyka czyli Tekken (niestety gra która od 12 LAT! wychodziła tylko na konsolę Sony zawita na X360!). Zaniedługo ujżymy komunikat że także Gran Turismo oraz Final Fantasty zawita na Xboxie. Niestety Playstation zostanie tylko z japońskimi grami produkowanymi przez Sony.
Dasza część..... Sprzęt.......
Niestety pod tym względem także prowadzi Xbox
W Playstation 3 będzie napęd Blu-ray, a nowy Xbox może odtwarzać także HD, Bluray, oraz DVD i wyprzedza konsolę Sony,.
Ale patrząc ze strony sprzętu wypada tak samo ja Playstation 3.
Z Nowego Xboxa można zrobić także Media Center. Połączyć ją lanem z kompem, zainstalować Windowsa itp. A także na korzysc piratów (niestety) można wymienić oprogramowanie i ściągać gry pirackie oraz kopiować je przez sieć LAN na Xboxa 360. Z Konsoli Xbox 360, można zrobić komputer (Mediacenter) lepszy od dotychczasowych komputerów, jak i sprzęt do gier...
Ze względu na to że piratów jest pełno na świecie, zapewne dużo ludzi kupi Xboxa 360 specjalnie aby nie kupować gier, ponieważ takiej możliwości nie ma na PS3.
Niestety Playstation 3 wypada dużo gorzej niż Xbox. I nie żeby było na mnie, tylko tak pisze w Necie. Ja gardzę piratami ale Microsoft zrobi wszystko aby sprzedać swoją konsolę.
Zresztą ja Zawsze będe bronił kochanego Playstation, i uważam że jest lepsze od X360!!!!
lothronik napisał: Carl, jeśli grasz na tej konsoli tylko w GTA to nie wykorzystujesz jej potencjału
A co ty myślisz, pewnie że gram również w inne gry np Gran Turismo 4, Burnout 3 TD, Tekken 5, Forbidden Siren 2 (za trudna). Wszysscy mnie namawiają na Tekken TAG, Soul Calibur itp. W Marcu wychodzi także Burnout Dominator ale ja składam kase na VCS
Już trochę czasu od premiery San Andreas minęło i zapewne niektórym z was trochę się już znudziło, dlatego chciałem się zapytać co obecnie robicie w San Andreas??. Ja wpisuję kod na "północ" i "gęstą mgłę", wymyślam sobie jakieś "straszne opowieści", i bawię się w detektywa przemierzając ciemne lasy SA, wiem że to może i głupie ale z uwagi iż gram na PS2 czyli innymisłowy na TV jest super klimat. A wy co porabiacie w tym dużym (małym?) stanie??
Nie no chłopaki, tego serialu dopiero jest 4 odcinki i to bardzo krótkie. Gdy zaczęło robić się cieawie produkcja stanęła. Postarajcie się jeszcze zrobić odcinki na tych feriach a nie dopiero w marcu.
Lothronik postarajcie się zrobić te odcinki jak najszybciej plz. Strasznie wzruszyła mnie scena jak morderca przyjerzdża po matkę, aż mi się płakać chciało . Błagam zróbcie coś żeby okazało się że matka żyje