rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Mam problem z PS2. Może to nic poważnego, ale raz grłem w GTA LCS i gra mi się zawiesiła :(. Musiałem resetować konsolę. Czy o może być wstęp do problemów?? Dodam że posiadam ver Slim, i tam gdzie się wkłada płyte, jest taka metalowa blaszka i pomarańczowy pasek (Na widoku) i ta blaszka jest trochę zrysana. Czy to może być wina tej blaszki?? Czy ta blaszka jest nieważna?? a i eszcz jedno, w GTA LCS pojawiają mi się jakieś niewidzialne ściany na ulicy czasami, i nie mogę iść dalej.
Co do niewidzialnych scian - zakaldam ,ze to wina konwersji : o Zresza, sprecyzuj konkretniej to.
lol. powiedzcie gdzie macie te ściany. może w tym samym miejscu. to by znaczyło, że r* coś pochrzanił przy konwersji. no a jak w różnych miejscach to by wyglądało na jakiś losowy błąd przy ładowaniu terenów (źle załadowny model czy cuś) :s
Te ściany pojawiają się byle gdzie ostatnio gra mnie nie chciała puścić z mojej kryjówki w Portland. Wyszedłem z domu i chciałem wyjść na ulice, a tu ściana xD. Co to ma być ??
Buuuuu..... Ta blaszka rysa się dlatego ponieważ gdy wkładam płytę, laser się wysuwa, i rysa tą blaszkę. Karta pamięci mi się też leciutko porysała :(( . Ale to nic, wyczyściłem laserek jedwabną szmatką. Jest ok, tylko te rychy, i ściany w LCS (Ale się już niezdażają)
A tak z ciekawości pytam posiadaczy PS2, wy macie w jakiś sposób uszkodzone konsole. TZN czy są na nich jkieś ryski, wgięcia itp. Pytam bo lepiej sięczuje gdy nie jestem sam, ze swoją chorowitą konsolą xD xD xD
rp: 5557 skąd: Kraków
looool
ja kupiłem SLIMKE jakieś 3 miechy temu , bo mi poprzednia konsola całkowicie padła , już nie pomogło czyszczenie laseru i ją musiałem sprzedać na części nie przerabiałem jej bo nie hoduje piratów - kupuję tylko oryginalne gry o 3/4 tańsze przez internet lub używane . Jeśli chcesz wiedzieć mój kochany piesek wziął w paszczę płytke z GTA3 i ją złamał na pół... teraz kupuję używaną GTA3 Premium z allegro , a jeśli chodzi o LCS to też płytka ma kilka małych , drobnych rysek ale wszystko chodzi w porządeczku