Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:13
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika CarlosVC
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
CarlosVC
PS2=>PC · napisany: 05.01.2007 20:33
No pewnie że chodzi mi o grafe PS2 nie powinno się podpinać do TV mniejszego niż 27 Cali
Graficzny Błąd San Andreas PS2 · napisany: 05.01.2007 20:06
Otóż mam pewien problem z San Andreas na Playstation 2, jadąc motorem zauważyłem strasznie rozmazany budynek, podjechałem do niego a on po chwili wrócił do normalnego stanu, lub jadąc uderzyłem w niewidzialną ścianę dopiero potem się pojawiła i okazało się z to jest płot. Jeszcze jedno: Gdy np. wpisuje kod na broń gra na chwilę sie zawiesza, a dopiero potem pisze Cheat Active. Przypominam że proszę o pomoć do San Andreas na PLAYSTATION 2 nie na PC
Ulubione postacie z GTA · napisany: 04.01.2007 20:50
GTA3:
Claude, Joey, Asuka, Catalina

VC:
Tommy, Lance, Phil, Wszyscy z Love Fistu, Rosenberg

SA:
Sweet, Carl, Mendez, Kendl, Ryder, BS, OG Lock, TTruht, Mad Dogg, Kent Paul.

GTA LCS
Toni, Vincenzo Cilli, Leon McAffrey, Maria LaTore, Donald Love, Salvatore Leone, Toshiko Kasen

GTA VCS:
Victor Vance, Lance Vance (Dance xD), Umberto Robina, Phil Cassidy
PS2=>PC · napisany: 04.01.2007 20:30
Nieradze podpinać do PC! Już lepiej do 20 calowego TV
Bravo Girl · napisany: 04.01.2007 20:25
Niektóre teksty są niezłe!! Boże święty
Już nie zagramy? · napisany: 01.01.2007 18:12
Proszę Bardzo (Tutaj)
Macie Rozwiązanie Tego Problemu. Co Do Piłek Na PS2, To Mi Nie Poznikały.
Wishlist! · napisany: 01.01.2007 04:07
Ja chciałbym żeby można było nasrać komuś na szybę od samochodu, po czym wyciągnąć go za łeb i kazać mu zjeść gówno trzymając mu pistolet przy łbie.
Just Jazzy 2 · napisany: 01.01.2007 03:50
Zaraz zassam i zobaczymy
Kolekcja Gier (PS2) · napisany: 01.01.2007 00:33
EA w Carbonie pszeszli samych siebie. Stworzyli grę która może rywalizować z Maluch Racer!.
SA (PS2) Vs SA (PC) · napisany: 31.12.2006 23:53
Karta TV jest w przypadku gdy chcesz podłączyć PS2 do komputera. A Gry na monitorze wyglądają 100x gorzej. Lepiej już robić zdjęcia jakąś cyfrówką. Wróćmy do tych rysek wiem że to głupie ale mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie swej płytki. Bo ja też mam parę rysek i nie wiem czy nie pogarszają one jakości grafiki.
SA (PS2) Vs SA (PC) · napisany: 31.12.2006 23:40
Niestety nie mogę ( A przynajmniej nie wiem jak). Tommy gdy posiadasz SA na PS2 w jakim stanie jest twoja płyta ma pare ryseczek?? A i jeszcze jedno gdy ściągne save z neta jak wrzucić go na memorke??
SA (PS2) Vs SA (PC) · napisany: 31.12.2006 23:21
Jest to porównanie San Andreas z PS2 do San Andreas z PC

Playstation 2

Zalety:
- Tryb Two Players (Filmik)
- Czasami Auto celowanie (Gdy nie możesz znaleźć gościa do postrzelenia Auto celowanie samo znajdzie)
- Lepsza Grywalność
- Lepsza Grafika ( Moim zdaniem bardziej filmowa, podczas mgły czuję się jak w Resident Evil)
- Wibracje podczas Gry
- Grając na Głośnikach 5.1 oraz 32 Calowym TV jest bosko!

Wady:
- Brak Powtórek (W przeciwieństwie do PC i Xboxa)
- Brak Możliwości dawania własnych MP3 (Ale można kupić odtwarzacz MP3)
- Niemożna instalować modów (A szkoda bo niektóre były fajne)

Ogólnie: 9,8/10 (Przez brak MP3, kto ma Odtwarzacz może sobie podciągnąć ocenę o te 0,2 pkt)

PC

Zalety:

- Powtórki
- Mody
- Możliwość dawania własnych MP3

Wady:
- Brak Two Players
- Brak Wibracji
- Gorsza Grafa (Bardziej taka nijaka, Nieczuje się tego klimatu co na PS2)
- Gorsza Grywalność
- Sterowanie
- Ehh... Ten malutki Monitor przy PS2 jest jak PSP

Ogólnie: 8,5/10 (hm... Brak Wibracji, Brak Two Players i to wszystko co wyżej opisałem robią swoje)

Wynik: No jak widać Wersja PC jest o wiele gorsza od Wersji PS2 bo aż o jakieś 1,3 pkt. Mówię tak nie dla tego że jestem posiadaczem PS2. Tylko dlatego że posiadam SA zarówno Na PC jak i na PS2. Wersja PS2 Wypada o wiele lepiej (A jak się oryginalna płyta porysa to szlag człowieka trafia xD)

Dla innego porównania 2 Recenzje Wersji na PS2 jak i na PC

PC
Playstation 2

Miłej lektury i Szczęśliwego nowego roku ( Nowy Rok za 40 Min)
Kolekcja Gier (PS2) · napisany: 31.12.2006 21:15
Storiesy Są Genialne. A te Nowe NFS'y to chłam. Rockstar przynajmniej umie odgrzać kotlet. A EA ma chyba mikrofalówkę zepsutą
Kolekcja Gier (PS2) · napisany: 31.12.2006 19:14
zapalnik napisał:
ale po *** kłamałeś? ; ))))))

Kłamałem ale potem śmiałem się z naiwniaków którzy mi wierzyli, a po zatem gdy mówiło się o takich rzeczach, coraz więcej ludzi grało w GTA, a to przecież wspaniała gra nie? Co do tych bogów i gigantów po prostu udawałem debila. Ehh.... Już nie wrócą te czasy co wszyscy grali w San Andreas, szukali Big Foota, Rutherfordach, Leatherface'a itp. To były czasy. Niby Rockstar od nowa wydaje trylogie "Stories" (Zaniedługo będe miał LCS na PS2), Jest szansa że pojawi się Grand Theft Auto San Andreas Stories na PS2 i wszystko zacznie się od nowa. Ja i tak narazie marze o VCS na PS2. San Andreas była, jest i będzie grą cudowną przynajmniej dla mnie. Nie wiem jak inni ale ja będę w nią grał zawsze. Za niedługo wychodzi Grand Theft Auto 4, ale coś czuje, że nie dorówna wspaniałej trylogii zapoczątkowanej w 2001 roku. Już będzie nowy silnik graficzny (a na Renderware GTA prezentuje się wspaniale), Jeszcze gry nie wydali a już mówią o dodatkach ( Wychodzi na to że gra wyjdzie oskubana, a rockstar lecąc za kasą będzie udostępniał dodatki. Powinna wyjść odrazu pełna wspaniała gra). Rockstar zawali GTA, tak jak EA Need For Speedy, ponieważ później już poszli na kase. Dobry NFS skończył się na Porsche, a dobre GTA skończyło się na Vice City Stories, lub na San Andreas Stories jeżeli owa gra powstanie. Dobra całkowicie zszedłem z tematu. Sorry.

Kolekcja Gier (PS2) · napisany: 30.12.2006 23:46
Hehehehe... Powinieneś iśc na księdza. Dobra kontynuujcie temat o kolekcji PS2 xDDD
Kolekcja Gier (PS2) · napisany: 30.12.2006 22:15
Wiem że to może i głupi temat, ale cóż. Jeżeli ktoś ma PS2 w tym temacie mógłby się pochwalić kolekcją gier jak i sprzętu do konsoli PS2 Mile widziane są także zdjęcia kolekcji. Playstation 2 Posiadam od Lipca i posiadam na nią takie gry jak:

-WRC 2 : Extreme
-Burnout 3: Takedown
-Gran Turismo 4
-Tekken 5
-Grand Theft Auto San Andreas
-Grand Theft Auto 3 (Z komisu strasznie zrysane, wiec raczej odpada)

W Drodze są:
Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Sprzęt:
Playstation 2 Slim (SCPH 70004)
Dualshock 2
Joypad Bezprzewodowy: Logitech Cordless Precission Controller
Memory Card: Sony 8mb

Przyznam szczerze, że orginalne gry to kłopot, Na moim San Andreas jest ryseczka i cholernie boje się czy w grze coś się nie popieprzyło.

Dobra Do wypowiedzi zapraszam innych posiadaczy Playstation 2

A Taki Off Top: To ja jestem AndreasCJ, przez którego były ty kiedyś same kłopoty. Ale zmieniłem się a za stare krzywdy chciałem Adminów serdecznie przeprosić. Jak by to powiedzieć Narodziłem się na nowo xD

2 players · napisany: 30.12.2006 20:47
Tommypl mylisz się. Misje 2Players to nie są tylko rampages. Na mapie, którą podałem wyżej kropeczki oznaczają, gdzie są rampages a gdzie normalna jazda po mieście. A co do kodów wpisuje je gracz pierwszy (np broń). I wtedy mają ją 2 postacie
W Jakie GTA najczęściej Gracie · napisany: 29.12.2006 23:08
Właśnie w jakie GTA najczęściej teraz gracie?? Ja odkąd mam Playstation 2, gram nałogowo w San Andreas (Gra się 100x lepiej niż na PC). A odkąd mam 2 pada (Bezprzewodówke xD) gram w trybie Two Players( Napisałem o nim w tym temacie : KLIK! )Odkąd mam Pleja 2, zapomniałem że kiedykolwiek grałem w SA na PC, i czuje się jakbym dopiero zaczynał grać w tę cudowną grę!.... Dobra ja już nie zanudzam wasza kolej
2 players · napisany: 29.12.2006 22:55
Tryb ten jest genialny. Niedawno kupiłem sobie bezprzewodowego pada do PS2 i gra się wyśmienicie! Najlepiej jest w Montgomery. Wybiera się jakiegoś brzydkiego wieśniaka i można grać!
Po pierwsze: Kody działają na 2 postać
Po Drugie: Kamera jest Super
Po Trzecie: To jest w tym dobrego że nie ma tak jak w tych modach na PC, że trzeba pisać do kogoś. Po prostu ktoś siedzi obok ciebie, umawiacie się gdzie chcecie jechać, kogo zabić, kogo zgwałcić xD i idziecie.
Po Czwarte: Jest Super zabawa gdy np ja powadze samochód, przykładowo brat siedzi na miejscu pasażera, upatrzymy sobie jakiś cel pasażer wychyla się celuje w bak z paliwem i jeb!
Po piąte: Tryb jest genialny sam w sobie.

Minusy tego trybu:
Zielony celownik, gdy pasażer chce strzelać to nie widać celownika
Misje na czas (Właśnie w Montgomery nie jest na czas i można grać ile wejdzie)

Jeśli ktoś gra na PS2 w Two Players i nie może znaleźć misji tu jest mapa: KLIK!!

Miłego grania i pozdrowienia dla posiadaczy PS2 Slim i SA Na PS2
Bardzo Pilne (DS2 do PS2) · napisany: 19.12.2006 14:41
Mam ważne pytanie. Gdzie mogę zamówić pada do PS2 DualShocka 2 aby przyszedł mi przed świętami??
Grafika PS2 · napisany: 16.12.2006 09:40
Mam takie pytanie. Czy porysowana płyta ma wpływ na pogorszenie grafiki w pleju 2?? Mam ty na myśli np Gran Turismo 4. Niewiem czy wszyscy to mają ale gdy jadę przez jakiś tor wyścigowy wszystkie tekstury mi strasznie migają.
Jaką Gre Wybrać? · napisany: 02.12.2006 19:26
Wiem że ciągle nudzę PS2 PS2 PS2 i PS2, ale nie wiem jąką gre teraz sobie kupić. Na Święta będe miał ok. 300 zł i częsć tej kasy chciałbym przeznaczyć na gre tylko co wybrać??

1. Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2- Genialne (Uwielbiam DB)
2. Need For Speed Carbon (Kolejny NFS)
3. GTA Liberty City Stories
4. Resident Evil 4
5. Bully (Super Super Super Od Rockstara Coś w stylu GTA)
6. Rule Of Rose
7. Inna (Jaka?)
Wydawanie gier na PS2 · napisany: 12.11.2006 22:28
Mam takie pytanie: przez jak długi okres czasu po premierze ps3 będą wydawane gry na PS2? Proszę o w miarę szybką odpowiedź
Plyty Playstation 2 · napisany: 06.11.2006 19:11
heh... rzadko?? Gdy mam czas to z 10h dziennie. A Gdy mam naukę to albo wogóle albo z 4h... AJakie są te firmy usuwające ryski z płyt?
Plyty Playstation 2 · napisany: 06.11.2006 19:06
Ale gdy zrobię kopię płytki to mi PS2 nie odczyta. "Please insert PS2 Disc Format" A GTA3 to ja mam całą zarysaną i są ogromne problemy. lothronik o jakiej firmie mówisz?????
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:13
·
Obecnie forum przegląda 216 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 216 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies