Zdecydowanie Xbox 360. Boże Maher jak na konsole która zdmuchuje wszystkie Pc z Globu ziemskiego to nie jest dużo... . Co do 2 pytania to niewiem, ale chyba tak.
Zaprojektowana wspólnie przez firmy NVIDIA i Sony. Jej osiągnięcia można porównać do układu graficznego - 6800Ultra w trybie SLI (2x 6800 Ultra).
jądro zbudowane z 300 mln tranzystorów
taktowanie 550 MHz
wydajność zmiennoprzecinkowa - 1,8 TFLOPS
jedno wyjście wysokiej rozdzielczości (do 1080p)
programowalne, szeregowe potoki cieniowania
Tak Więc
PlayStation 3 jest w stanie wykonać ponad 2 biliony operacji zmiennoprzecinkowych na sekundę (2 TFLOPS-y). Składa się na nie 1,8 TFLOPS-ów karty graficznej RSX oraz około 200 GFLOPS-ów procesora Cell przy obliczeniach wymagających pojedynczej precyzji (około 15 GFLOPS-ów przy podwójnej).
Jedyne co mogę teraz powiedzieć to Papapa PC. Chyba że masz kompa za 24000 zł. Chociażby PC było Megagigantem wydajności to co ci z tego, jak gry na konsole przynajmniej przez 4 lata będą wyglądać lepiej.
Zresztą poszukaj na www.benchmark.pl, tam jest test X360 który dmucha na PC. a Skoro X360 taki jest to PS3 tym bardziej. Zresztą gdybym miał te 24000 to wolałbym połączyć. Ponad 12 PS3 w jedno i stworzyć ultra Giga Komputer. Więc porównywać PC do
PS3 będzie można dopiero za 3lata, nie wcześniej.
Cytat: Premiera PlayStation3 oznacza przełom na rynku interaktywnej rozrywki. Gry z oferty Electronic Arts wykorzystują potężną moc drzemiącą w procesorze CELL oraz możliwości czułego na ruch, bezprzewodowego kontrolera SIXAXISTM. W nadchodzącym roku, na polskim rynku pojawi się kolejne 20 gier. Będą to między innymi: Burnout 5, Harry Potter i Zakon Feniksa; oraz innowacyjna nowa gra akcji Army of Two
Ten Post To Także Rada Dla Tommy'ego, Że Niema Się Nad Czym Zastanawiać!. PS3 Rox
Nie musisz nam niczego udowadniać... Widocznie panowie z Crytek to "Debile", bo jak narazie to PC nie może uciągnąć gier z PS3i X'a...
Rockstar Games napisał: Grand Theft Auto 4 zostanie wydane tylko na konsole Xbox 360 i Playstaion3, ponieważ obecne PC'ty są za słabe by pociągnąc płynnie GTA4
Właśnie, nawet Oblivion wyjdzie na PS3 i miażdży graficznie tego z PC. Kompy nie dorównują konsolom. Załóż okulary i przyjrzyj się Crysis'owi na PC i na PS3. Widać gołym okiem gdzie jest lepiej..... Zresztą na TV z obsługą wysokich rozdzielczości, PC zostaje daaaleko w tyle.... Nawet na zwykłym kineskopowym TV gry wyglądają lepiej niż na PC. I jest prawdziwa przyjemność z grania (Ahhh ten Sixaxisek xD). A tak to siedzisz przy tym biurku i wszystko boli. Tomaszku bierz Ps3, najlepszy sprzęt do gier jaki jest. To jest moja rada.
Tommy, jak masz tyle kasy to bierz PS3. Bo sam mam extra kompa ale wole nawet PS1. Dlatego bo na kompie niepograsz sobie w...
Nowe GTA
Burnout
Tekken
Gran Turismo
SSX
Nic!!!
Kompy to jest chłam najgorszy. Nadają się tylko do pisania, i konwertowania gier z Playstation lub X'a
Ale jak już koniecznie chcesz brać pudło blaszane to zajrzyj na Benchmark.pl
Nie mówię że kompy są tak złe, mówię że nadają się do pracy, ale do gier zdecydowanie jest lepsze Playstation lub ewentualnie Xbox. Chyba że Tomaszu niezależy ci na grach... i chcesz grać w GTA4, 2 lata po premierze na PS3 :X (Podpiął byś sobie Net do PS3 i by my grali w GTA4 Multi (Na pewno Będzie))
W Poniedziałek 26.03 przed południem, będę w posiadaniu najgenialniejszej konsoli na świecie, i mam problem bo niewiem jaką grę wybrać na początek. Tutaj
zamierzam kupić, tylko niewiem jaką. Może Ridge Racer 7.... Co wy polecacie?
PS:
Lothron, i jak się sprawuje to czarne bydle zwane PS3?
Mam pytanie odnośnie VCS. Otóż gdy zdobędę wszystkie biznesy w mieście, to będą one nadal atakowane??. Czy gdy będę miał wszystkie to już będę miał spokój?
Obecnie forum przegląda 287 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 287 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami