rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Według mnie najlepszy Horror na konsolę Playstation 2. Już w trzeciej misji można się zesrać ze strachu. Grafika na najwyższym poziomie, historia super, tylko trochę zatrudna.
Najlepszy horror roku i właśnie w tej kategori dostaje odemnie 10/10. A co wy sądzicie o tej grze?? Pytam oczywiście posadaczy PS2 bo tylko tam jest ta wspaniała gra xD : >>
Nie zaprzeczam, ze gra moze byc miodna i miec fajny klimat, ale bez jaj, bac sie kilku tekstur ; D?
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Załużmy że mieszkasz w domu koło cmentarza (Za oknem widać groby) jest godzina 0.00 i oglądasz "The Ring" za zaraz potem grasz w Forbiddena i co. Nieprzestraszyłbyś się??
Stwierdzilem, ze gry nie potrafia go we mnie wzbudzic -> Co najwyzej lekki niepokoj, ale to odsc naturalne, ze jak sie samemu siedzi gdzies po ciemku, to wyobraznia podsuwa rozne, dziwne rzeczy ; d
Sama gra nie jest w stanie wzbudzic we mnie strachu - Bo naturalnie czym innym jest strach, a czym innym moment jak sie podskoczy, bedąc zaskoczonym ; d
bo nie umiecie się wczuć w gre. jak się ostro wczujesz i po prostu jesteś tym bohaterem i jesteś tam naprawde to jak się ***a nie bać jak słyszysz jakies dziwne odgłosy ciemno jak w dupie, i nagle coś się łapie za ramie i pociąga do tyłu O_o. albo patrzysz w monitor gdzie wyświetlane są obrazy z kamery, i jedna jest tak że widzisz to pomieszczenie w którym się znajdujesz i widzisz że jakiś potwór się za tobą skrada a ty nie masz broni, sikasz w gacie odwracasz się....
a tam nikogo nie ma O_O i wtedy srasz na maxa.
to jest to