Podaję swój problem...
Niedawno wysyłałem formularz zgłoszeniowy w sprawie dodania mojej strony do listy Webring.
Później doszła do mnie wiadomość typu PW o takiej treści:
Cytat: [WEBRING] Strona została zaakceptowana!
data: 15.06.2006 16:22
nadawca: system
Witaj!
Moderator Green Goo właśnie dodał Twoją stronę do webringu. Oto szczegółowe informacje:
Nazwa strony: gtaLibration
Na Twój adres e-mail (grandtheftvice@interia.pl) został wysłany list z kodem do umieszczenia na stronie. Dokonaj tego niezwłocznie po jego otrzymaniu, aby strona nie została usunięta z webringu.
Załoga GTAthegame
____________________ Wiadomość wysłana automatycznie przez System serwisu GTAthegame. Prosimy nie odpowiadać.
No niby dobrze, ale... na podany wyżej adres e-mail, od dwóch dni nie było listu w tej sprawie... Sprawdzałem w każdy możliwy sposób...
przez Outlook Express`a, przez Operę (przez moduł pocztowy i przez tryb web-mail), a nawet spróbowałem sprawdzić, czy może na Internet Explorer`ze odnajdzie ten list....
nic z tych rzeczy!
Wie tylko tyle, że nie jest to spowodowane błędem wyżej wymienionych programów, gdyż codziennie dochodzą na wyżej podany adres e-mail biuletyny, czaem wredny spam (wydłuż sobie ******; kup v****ę za 5$ itp.)
mimo tego strona jak narazie, jeszcze widnieje w webringu około 48 godzin...
PS. wybrane słowa zastąpiłem gwiazdkami, z wiadomego powodu...
Kod: Nie można odnaleźć hosta „pop3.hotmail.com”. Zweryfikuj poprawność wprowadzonej nazwy serwera. Konto: 'pop3.hotmail.com', Serwer: 'pop3.hotmail.com', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 11004, Numer błędu: 0x800CCC0D
2. możliwość:
Kod: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'pop3.hotmail.com', Serwer: 'mail.hotmail.com', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E
3. możliwość; Konto typu Hotmail:
Kod: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'Hotmail', Serwer: 'mail.hotmail.com', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E
4. możliwość; Konto typu Hotmail:
Kod: Nie można odnaleźć hosta „pop3.hotmail.com”. Zweryfikuj poprawność wprowadzonej nazwy serwera. Konto: 'Hotmail', Serwer: 'pop3.hotmail.com', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 11004, Numer błędu: 0x800CCC0D
Dobra, ja myślę że wsadzą tym razem Lance`a Vance`a, albo Sonny`ego Forrelliego w latach 70`tych tym razem, jak dopiero stawali się znaczącymi mafiozami...
wiesz, po pewnym czasie tuningowanie ciągle tych samych furek staje się nudne...
a druga rzecz, czy w NFS U2, wg. ciebie jest wystarczającą ilość samochodów ? Bo ja jestem zdania, że troszkę jest ich za mało...
a trzecia rzecz, są już nowe generacje odpowiedników samochodów z NFSU2...
:: EDIT NEW on 22.02.2005 by PsYcHoll ::
Z tego co widzę, temat raczej nie został zauważony...
Chyba gdy zostanie zablokowany, to pozostanie tylko moja odpowiedź...
Wszystkie pliki MIDI wymienione wyzej można znaleść na tej stronie >>>
Pliki były sprawdzane na przeglądarce: Opera 9.0 Technical Preview, a także na Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 z Google Toolbarem i wszystkie linki były poprawne... nie dam 100% pewności, że jutro, czy pojutrze dalej będą działać...
::EDIT NEW by PsYcHoll:: on hour: 23:38 Podane wyżej linki nie działają z poziomu GTG, pokazują się tylko nic nie znaczące krzaczki; należy kliknąć na jeden z nich prawym klawiszem myszy i wybrać opcję: Zapisz jako element docelowy jako...
Obecnie forum przegląda 147 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 147 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami