Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:43
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Pepe
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Pepe
Wasza muzyczna historia · napisany: 10.08.2007 01:25
Ja kiedyś nie słuchałem tej muzyki co obecnie lubię.

W podstawówce lubiałem kilka utworów zespołu Bombfunk MC`s, a szczególnie komercyjnych stacji radiowych i BA! nawet byłem takim swego rodzaju dresiarzem :O.

Ze względu na to, że miałem brata - metala, który wówczas zaczął mi puszczać najróżniejsze rodzaje na początku "melodic metal", potem trochę ostrzejsze kawałki i wywalonymi w kosmos solówkami; to wtedy mój gus zaczął się zupełnie zmieniać.

Doszło do mnie, że dotychczasowa muzyka, jakiej słuchałem, była niczym w porównaniu z tym co mi puszczał brat.

Takim sposobem, w połowie 1 klasy gimnazjum, postanowiłem "przeobrazić się" w metala. ;)
Zacząłem zapuszczać włosy, szukać kolejnych wykonawców z szerokiej gałęzi metalu.

W 2005 roku założyłem sobie w domu internet, i od tamtej pory ciągle poznaje nowe zespoły grające metal.
W marcu tego roku założyłem sobie konto w serwisie last.fm, aby swój gust muzyczny spisać w jednym miejscu.

LINK
LOGZ!!!1 · napisany: 10.08.2007 00:13
z innego kanału, ale też może być.

Zaczęło się od wyścigu Rain i Spiocha, kto szybciej się umyje.
Rain wygrała, a gdy Spioch wrócił...

Kod:
(@Spioch`) 12 minut
(@Spioch`) HA
(@Spioch`) rekord
(@Spioch`) ;D
(@Spioch`) dotychczas nakrocej mialem 15 minut
(@Spioch`) ;P
(@Spioch`) łapie forme
(@Kedzior) no aż ręce się czerwienią
(@Kedzior) i mały obywatel stoi na rozkaz
poszukuję server do VC MP · napisany: 07.08.2007 17:31
[film] Misja masełko · napisany: 02.08.2007 09:03
Hmmm... filmik taki sobie, teksty jeszcze gorsze
i nieumiejętne wykorzystanie IVONY

Ocena końcowa: 3-/10
LOGZ!!!1 · napisany: 01.08.2007 20:39
Rozmowa o bezrobociu spowodowała zejście w zupełnie inne klimaty...

Kod:
@tommypl) NO ***A MAC
(@tommypl) TEN ***NY W ***A INTERNET
(@tommypl) jak mowilem
(@tommypl) moja jedyna robota
(@tommypl) to hm.
(@tommypl) bezrobotny
(@tommypl) C!
(+Szczaw`) widzisz
(+Szczaw`) wzial bys sie do pracy
(@tommypl) zarabiam 35$ dziennie za palki
(@tommypl) starcza mi
(+Kedzior) pałki?
(+Kedzior) O
(+Szczaw`) ?!
(@tommypl) pałki
(@tommypl) zD
* +Szczaw` nie odwraca sie tylem do tommypl
(@tommypl) robie pałki na jarmarku
(+Szczaw`) ***a
(+Szczaw`) rozumiem
(+Szczaw`) gdzies w kaciue po cichu
(+Kedzior) lol
(+Szczaw`) ale przy ludziach
(+Szczaw`) hihihi
(@tommypl) za stoiskiem z ciuchami
FelixNetINika.prv.pl · napisany: 17.07.2007 17:14
Ja nie będe komentować treści żadnej książki a skupię się tylko na wyglądzie strony:

Layout prosty (- co nie jest wadą) i przejrzysty.
Co do forum, pokombinowałbym nad zrobieniem template`u który byłby identyczny jak koroystyka strony głównej.

Ocena łączna: 8+/10

A propo:

Uważam że ten topic powinien służyć tylko i wyłącznie do oceniania strony WWW a nie książek czy swoich poglądów na ich temat.
[Forum]Gamers-Edge · napisany: 15.07.2007 15:55
Cytat:
Polecamy: StormWarez

...

No comments :X
Wzmianka o Tommym · napisany: 08.07.2007 23:33
Nie no dajcie się chłopakom narać ;)
Pewnie niedługo założą temat, w którym będą wspominać, że Catalina z Claudem z GTA3, pojawili się razem w pewnej misji w GTA San Andreas... xD.....
VC2SA · napisany: 08.07.2007 23:29
jedyne co byłoby interesujące w vc to podmiana kolorów nieba na takie jakie jest w gta san andreas.
Ale i tak na necie kiedyś widziałem w pewnym modzie do Vice City, taką przeróbkę...

A propo VC2SA: mod upadnie tak jak upadł już podobny, dodający wszystkie 3 miasta z 3 części gta do środowiska gta san andreas... - nazywał się GTA:LVS
GTA IV: San Andreas · napisany: 08.07.2007 23:12
Powiem tak - nic specjalnego
  • skin wygląda jakby zrobiony został za pomocą programu Paint
  • bohater nie rusza ustami
  • całość - jak zresztą w gta san andreas wiadomo - wygląda za sztucznie i zbyt czysto... tak jakby całe miasto było świeżo umyte środkami chlorowymi, z kibla ;)
  • No i na koniec najważniejsze - GTA IV i GTA San Andreas nie powinno się porównywać bo to przepaść pomiędzy nimi
Moja ocena: 2=/6
Analiza 2 trailera by gtaiv.pl · napisany: 30.06.2007 12:59
tmster napisał:
to jest czasem ale jakiś oldsmobile

To mi wygląda na krzyżówkę Oldsmobile`a Cutlass III generacji ->>>
z Fordem Mustangiem II generacji ->>>

Wracając do tematu to wszystko fajnie ale jedno 'ale':
Reklamowanie stron innych niż GTAthegame należy przeprowadzać w innym dziale, prawda?
Pokaż swoją twarz · napisany: 26.06.2007 01:09
Aktualka ;o Dużo się nie zmieniłem, choć... PRAWIE robi różnicę :P

Oto Kedzior w "pierwotnej" postaci

A tak wyglądam na co dzień:
.:: NIVOU ::. · napisany: 24.06.2007 00:28
hmmm...
Zmieniłbym czcionkę jaka znajduje się w menu po lewej stronie, bo obecna to szajsowato wygląda, nawet przy włączonym ClearType.

Co do reszty:
Styl oczojebny
jPortal :X

tak więc moja ocena to 2/6... i to też ocena naciągana, bo gdyby nie fakt, że strona jest nowa to dałbym 1/6 :P
OS · napisany: 23.06.2007 01:11
Nie sądzicie, że trochę zeszliście z tematu?
@Rzyuka: myślę, że o tym można pogadać na ircu, PW albo na gg a nie nabijać w złym do tego temacie.

Tyle ode mnie.
OS · napisany: 19.06.2007 20:04
Hmm... na co dzień to korzystam z Windows XP (na starym kompie królował Windows 98SE)
A jeśli dysk twardy zaczyna się sypać lub/i windows przestaje 'współpracować' uruchamiam z jednej płytki, mój ulubiony darmowy system Kubuntu.
GTA2.info · napisany: 18.06.2007 21:05
O to właśnie chodzi toni - jak ma być strona o gta2 to jak najbardziej powinna być zrobiona w 'starym stylu' (ramki that`s right), ale za to jak najbardziej zbliżona graficznie do gry.

Plus za dużą ilość artów do multiplayera, oraz porad dla grających.

Moja ocena: 9/10
Działające stery do monitora · napisany: 18.06.2007 20:53
tmster napisał:
daj linka bo może ty masz jakieś problemy bo gtg ci dziwnie chodzi to może to też

Oj już przestańcie... sdr mi już wyjaśnił jak kombinować, żeby gtg nie wypluwało błędów :)
tmster napisał:
no chyba używiec nie?!

No nowy to on nie jest, ale jak dla mnie jest on rewelacyjny.
Jest nieporównywalnie lepszy niż mój poprzedni Hyundai Deluxscan 14S 14"
tommyPL napisał:
ej lool. mam podobny w domu. zaraz poszukam sterów :O

+++ EDIT (18.06.2007 17:50):

może http://rapidshare.com/files/37949100/Win_inf.rar.html ?

Yeah! Działa - Wielkie dzięki tommyPL :*
Dałbym tobie pochwałę, ale gtg nie obsługuje takich rzeczy

Problem rozwiązany, tak więc można zamknąć :)

by tmster
no to closed ;)
Działające stery do monitora · napisany: 18.06.2007 14:27

Link do sterowników na stronie jaką podałeś jest martwy - po kliknięciu na download driver wyświetla się
Kod:
Sorry, due to service administrations there could not be displayed any content here.

martin napisał:
może to pomoże :P http://www.driverguide.com

Tutaj już szukałem, i było:
Kod:
"Sorry, no matches were found. To improve your search, please refer to the tips above"
Działające stery do monitora · napisany: 18.06.2007 11:03
Właśnie przyszedłem z google`a z pustymi rękami - szukałem sterowników do mojego monitora

NEC MultiSync FE770 17" dla windowsa XP i o dziwo - praktycznie wszystkie strony internetowe 'mające' niby te sterowniki, przekierowywały mnie na niedziałającą stronę NECa (Error 404).

Stąd teraz moja prośba dla tych, którzy posiadali(lub posiadają w chwili obecnej) taki monitor i jak mają jeszcze sterowniki do w.w. monitora to proszę o wrzucenie ich na speedyshare i podanie linku do tego pliku w tym temacie.

(Nie mających wiele do powiedzenia lub/i nie mających wyżej wymienionego monitora oraz nie mających sterowników do tego monitora uprzejmie proszę o NIE WYPOWIADANIE SIĘ W TYM TEMACIE.)
Problemy z komentami, postami · napisany: 14.06.2007 15:56
'masa' bo dotyczy większości modułów gtg, w których jest okienko dla komentujących...
Problemy z komentami, postami · napisany: 14.06.2007 15:13
Chciałbym poinformować o bugach jakie istnieje w shoutboxie, komentarzach do newsów i komentarzach do notek na blogach.
Otóż bardzo często gdy próbuję napisać coś typu:

cytat -- i moja odpowiedź

albo

link- - mój kolejny komentarz

to gtg, skraca je do postaci:

cytat
link

i obcina to co napisałem dalej.
Podobnież jest na my.gtg blog, gdzie nie da rady odpowiedzieć normalnie, czyli w jednym poście, tylko trzeba napisać podwójnie z powodu wyżej wymienionego.

Kolejny problem jaki się zaczął (przynajmniej u mnie) pojawiać to ignorowanie przez gtg znaczników bbcode. Ten post musiałem 5 razy poprawiać i usuwać znaczniki bbcode, bo gtg wysyłał je w skróconej formie :(

Ten temat jest też przeznaczony dla tommyPL, aby zobaczył, że dublowanie postów w RDS`ie wcale nie jest na złość tylko z konieczności poprawianie tego, co cms z gtathegame zaczyna wyrabiać :(
GTA Lepper Demo · napisany: 13.06.2007 20:28
ŻAL.. to jest nędzny 'mod' podmieniający tekstury do GTA San Andreas...
'twarze' zostały podmienione tak, jakby robiono je w Paincie... na screenach wygląda to jakby tekstury do tego "modu" robiło 5 letnie dziecko uczące się obsługi sztandarowego od czasów Windowsa 95, aż po Vistę - nieśmiertelnego programu Microsoft Paint.

Jednym słownem ŻENADA. :X
MUSIC IS WAY OF YOUR LIFE · napisany: 09.06.2007 00:44
Moje właściwie znacie:

Podobne do lazlowa upodobania muzyczne + trochę jazzu, czasem muzyka klasyczna... a co głównie? rock, metal, grunge...

Więcej co lubię znajduje się TUTAJ
VCS Textures · napisany: 04.06.2007 21:09
Ja bym prosił wrzucić te wszystkie pliki co się tam znajdują, na rapidshare, albo na speedyshare, bo ostatnio po dojściu transferów do 99,9%, to ni stąd ni z owąd przerywa i pliki są niekompletne.

Ponowienie powoduje ten sam efekt :X
[WWW] NFSCentre · napisany: 27.05.2007 17:27
Ryder_pl napisał:
Porządny serwis. Nie chodziło mi o jakiś wyje*****e kolory itd. Człowieku... Mi chodziło o info. na żywo na bieżącą itd.

A czy ja pisałem o 'jakiś wyje*****ych kolorach'? NIE.
Po prostu chodziło mi, aby stronka nie wyglądała nieprofesjonalnie pod względem STYLISTYCZNYM.
A poza tym jak już sdr napisał:
Cytat:
jeśli nie umiesz stworzyć czegoś ładnego to przynajmniej spraw, żeby to nie straszyło. ok?
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:43
·
Obecnie forum przegląda 292 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 292 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies