devilish napisał: Wiec wytlumacz mi, dlaczego grales na PRP, bedac adminem wysokiego poziomu? Dlaczego spedzales tam wiele czasu i nigdy nie widzialem zebys narzekal?
Ano tłumaczę:
Na PRP był klimat jakiego nie znalazłem na żadnym innym serwerze RolePlay.
Gdy serwer wyłączyliście, odpoczęłem od grania i wtedy uświadomiłem sobie, że to takie fajne wcale nie jest.
Przypomina mi to zabawy, będąc małym dzieckiem:
wożenie lalek i udawanie, że jest się matką lub ojcem, albo nawet małżeństwem, podczas gdy nic się nie wiedziało jak należy postępować.
Dlatego uważam, że ROLE PLAYING jest do du.py. Kropka.
Oj widzę że to będzie tragicznie wyglądać :D
Fizyka ciała kobiet dalej jest w GTA na niskim poziomie - czytaj: "latające" części ciała są tu nieruszającym się elementem zabudowanym "na stałe"
Co do analizy: @Mumol: Nie dostałeś oczopląsu od patrzenia się długotrwałego w monitor? :D
Ryder_pl napisał: A czy ja coś pisałem, że nie umie wgrywać?
Mi chodziło o wypakowanie plików z gta3.img... !!
Ryder_pl napisał: Post wyżej całkowicie zbędny.
Ja bym powiedział, że temat jest zbędny.... warto robić sobie kopie zapasowe plików za wczasu, a nie zakładać tematów tylko po to, aby przesłać orginalne pliki przez e-mail...
wheely napisał: Na pierwszy ognień poszedł empik, i oczywiście obcykanie wszystkich możliwych gier. Podnieta niesamowita, ale nie było czasu na standy. No cóż... może kiedyś. Sam ostatnio nie gram, a tego chyba najbardziej żałuje. Ale nie mam piepszyć o żalach, tylko o tym co było dobre. A było.[..] Po empiku i KFC pierwotnie mieliśmy się do niego wrócić ale jakoś tak umknęło, połaziliśmy trochę po rynku, a potem padł pomysł żeby zaliczyć galerię dominikańską, ale adik musiał spadać, inaczej jego telefon by się rozpadł, a mówiłem żeby powiedział, że na deske idzie. No i tak jakoś się skończyło, o 18:50 miałem pociąg powrotny.
Trzeba było i do mnie napisać, w końcu jestem z Wrocławia! :< :P
whelly napisał: Sieć Fast-Foodów KFC poczęstowała nas tak dobrze, że spłonęło parę domów (patrz niżej)
Nie domów, tylko płonął stos papieru w pewnej fabryce na ul. Robotniczej.
adikko napisał: Chodzi mi tu o jakieś portale i inne ciekawe rzeczy.
A proszę bardzo:
onetlajt.pl (wpisujemy w telefonie http://onetlajt.pl/ - zaznaczam, że nie działa ona komputerze )
lajt.onet.pl/foto (Działa na telefonie bez problemów na Operze Mini 4)
wap.interia.pl
wap.wp.pl
wap.tlen.pl (dostęp do e-maila na Tlenie/O2/GO2 przez WAP)
wap.rmf.fm
Obecnie forum przegląda 137 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 137 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami