Otóż na forum _Z jest temat, gdzie był prezentowany Jelcz PR110, który miał być w modzie GTA Day City...
Twórca tego autobusu podał link, gdzie prezentował swoje dzieło...
Link ten w chwili obecnej nie działa... a dużo ludzi.. (ja również) chciałoby się dowiedzieć, czy ten autobus już można ściągnąć, czy też jeszcze nie został ukończony...
a może prace nad nim zostały zaniechane...
moje drugie pytanie jest następujące: czy ktoś inny też już robił ten model do GTA 3 / Vice City ?
(nie chodzi mi o Marcopolo Viale III, od razu mówię...)
Jeśli nie wchodzi wam ten link, to podaję podgląd tej strony:
wiem... dziwna nazwa usera,...ale avatarek jest ten sam, jaki miałem do tej pory tutaj na GTG...:
jakby ktoś nie wiedział co to za autobus, to już mówię:
jest to Jelcz 120 M w barwach Wrocławskiego MPK
(takich autobusów u nas jest co raz mniej niestety... ostatnio na 40 Volvo 7000,
7000A i 7700 widziałem tylko jednego Jelcza 120M a to bardzo fajny autobusik)
A obecny mój avatar na GTG to Škoda 16T
ten tramwaj będzie u nas we Wrocławiu wprowadzony jesienią br.
Jak widać, będzie to u nas PIERWSZY tramwaj niskopodłogowy (zaprojektowany przez Porsche !!!!) i dostaniemy ich bodajrze 16 sztuk.
Na innych forach albo nie mam avatarku; albo mam swoją fotkę przebarwioną na niebiesko-zielony kolor...taki jaki miałem zaraz jak powstało GTG 5...
a teraz wy pochwalcie się swoimi avatarkami które macie na innych forach...
Czy mod, który przenosiłby miasto Liberty City z GTA LCS do środowiska gry GTA Vice City, ktoś zaczął już tworzyć ?
Teraz, to raczej GTA LCS jest na topie i mod GTA:LC (przenoszący całe GTA3 do Vice City) jest troszkę przestarzały...
(miasto znamy z GTA3, misje te same, tylko silnik z GTA:VC i możliwość latania helikopterami oraz jeżdżenia motocyklem)
a tak, powstałaby modyfikacja (kolejna) do Vice City, która przeniosłaby całe miasto z GTA:LCS łącznie z misjami i byłoby w sumie takie GTA:Liberty City Story :P
i Ci, którzy nie mieliby konsoli PSP, a mieliby PeCeta, to przekonaliby się jakie jest GTA Liberty City Stories, oraz zaoszczędziliby kasę :P
Nie musieliby wydawać łącznie 1000 złotych na najnowszą konsolkę firmy SONY, a także na świetną gierkę GTA LCS.
Przynajmniej ona jest zbudowana od podstaw, a nie jak Firefox, na bazie Netscape Communicator`a...
Opra działa dużo szybciej i jeszcze jest w niej obsługa RSS i IRC :D
Nie trzeba mieć mIRCa, żeby wejść na #gtathegame :D
EDIT:
Aha, i podaję moje userbary:
(używać go może każdy użytkownik GTALibration.tk, użytkownik forum GTAL, komentator newsów, Redaktor, Newsman)
(używać go mogą tylko administratorzy GTALibration.tk)
PsYcHoll.Blo.pl - Dawno nieuaktualniona stronka o moich modach do GTA VC, forum jest do wymiany, ale zrobię, bo mam nowy, fajny serwer do dyspozycji :D
dalej nie pamiętam, jakieś jeszcze robiłem stronki... np.
http://p-kedzierski.w.interia.pl/ - a to była moja całkiem pierwsza stronka, z której się zdeka śmieję jeszcze robiona na szablonach INTERII (też jej nie robię, bo nie mam dostępu do konta)
Cała seria GTA, jaką miałem (nie mam jeszcze niestety GTA SA, ani LCS) zawsze mnie wciągała na długie godziny i zawsze lubiałem jeździć po mieście, kraść kasę, furki... ;D
Potem gdy już miałem wystarczająco duzo kasy to dopiero zaczynałem grę (misje przechodzić...) :D