Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:41
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Pepe
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Pepe
Wasze userbary · napisany: 12.12.2005 15:47
mam pytanie, czy KAŻDY user GTG może używać takiego userbara:

??
Pokaż swoją twarz · napisany: 12.12.2005 15:30
Ja wrócę do tytułowego tematu...

Oto moje zdjęcie z profilu (bez przeróbki):

Oraz drugie, zrobione nieco później:

(Zdjęcia były robione telefonem: Nokia 6610i z aparatem)
GTAeXtreme · napisany: 11.12.2005 14:50
Bardzo powoli chodzi ta twoja stronka... :(

Drugie: Alias Blo.pl pełno wyskakuje ostrzeżeń (pod Win 98), okienko pop-up (IE; w Operze lepiej, bo można go zablokować)

Logo nie jest zbyt ładne... ale lepsze, niż u mnie :D
www.GTALibration.tk! · napisany: 10.12.2005 16:00
GrzesieK napisał:
phpbb by przemo :|
I styl czarny
2/10 ;o

Styl czarny? O co ci chodzi? GTG też jest czarne! Nie wiem co takiego jest w czarnym złego ?? CJ jaki jest? Czarny!... i co ??

Zresztą mnie się czarny kolor zaje..cie podoba... a zresztą... chcecie jasny lay ?

OK, załatwione!

Od dzisiaj bedziecie mieć do wyboru również subSilver :D :D :D :D

LoL...

phpbb by przemo....GTG kiedyś też miała podobny system forum...tyle że phpbb...

Zresztą nawet i nowe forum GTG nawiązuje sposobem obsługi do starego by phpbb...:P

Aha, i reklam wyskakujących, typu funpic.de NIE USUNĘ, gdyż niestety, musiałbym za to zapłacić....A ja niestety nie mam na tyle funduszy, aby załatwnić sobie PŁATNY serwer z php i mysql...
www.GTALibration.tk! · napisany: 10.12.2005 00:48
Jak pisałem powyżej, jest jeszcze stary alias przez PRV.PL...

jPortal na moim serwerze niestety nie udało mi się zainstalować (pomimo wielu prób, poprawek WE WSZYSTKICH możliwych sposobach...i nie dało to żadnego efektu)

Jak też wcześniej napisałem...
Cytat:
jestem też otwarty na wasz pomysł nowego loga do GTALibration.prv.pl / GTALibration.tk

czyli, również czekam, na wasze pomysły na logo GTAL...

Może się wtedy nakieruję na właściwy trop :P i stworze dobrze zgrane logo z resztą portalu...

Cytat:
Eee... Tak jak GTG kiedyś. ;f

A czy ja wiem, jak GTG kiedyś kiedyś kiedyś wyglądała ? Jak zaczynaliście?? Podejrzewam, że też na początku mieliście mało ludzi (tak zresztą ja tak teraz mam na forum , a ludziom się niechce nic pisać...jedynie słabe odpowiedzi...bzdety...)

A jeśli chodzi wam o kolorystykę...to zawsze mozna zmienić styl...jest ich 6, w tym 2 w różnych wersjach kolorystycznych...

Na pewno dalej się mnie przyczepicie o zbliżone kolory czcionek do Waszego GTG w poprzedniej wersji... otóż...Już na tyle zmieniłem te kolory, żeby nie dublowały się z waszą kolorystyką... (choćby fioletowe kolory niektórych linków po najechaniu na nie myszką to takie małe nawiązanie też do _Z (nie chcę wymieniać całej nazwy portalu i robić jego kryptoreklamy))...

Następną rzeczą jest to, że moja praca idzie na marne...nie po to robiłem ViceCity.Blo.pl (jak należała jeszcze do mnie), później GrandTheftV.cba.pl (GTV) a teraz GTAL... każdy użytkownik różnych portali, tworzy swoją własną "stronkę" o dziwo niemalże identyczną stronę...nawet o byle czym, bierze system phpbb by przemo i "zrzynają" od siebie zarówno i zawatość forum i style na nim,,,

Takie słabe PeHaBoBki mają więcej AKTYWNYCH użytkowników (chodzi tutaj wyłącznie o strony typu http://www.andrzej-a.blo.pl/) niż te o wiele lepsze, np. moja

W taki sposób to doprawadzają one lepsze stronki do bankructwa...

i jeszcze jedno..

Obecnie mam zawalone wszystcko...bo tak: tworzę następne wersje moich modyfikacji do GTA; robię swoją stronkę; trzecie ktoś chce pomocy w phpbb; jeszcze muszę parę stronek moich zreaktywować... Ja sam sie sobie dziwię, jak ja się wyrabiam, robiąc wszystko na raz...
darmowe domenki *.BE · napisany: 09.12.2005 20:11
ja wam podam jeszcze inną stronę, na której mozecie zarejestrować domenę .TK

link do tej strony >
www.GTALibration.tk! · napisany: 09.12.2005 20:07
Pisałem post o tej stronie na waszym starym forum...ale, postanowiłem podać ten post również i tutaj...

W stosunku do postu z poprzedniego forum, moja stronka zyskała drugi i jeszcze bardziej przyjazny darmowy alias: GTALibration.tk >>

na razie logo jest stare, pracuję jeszcze nad logiem do nowego aliasu, ale jestem też otwarty na wasz pomysł nowego loga do GTALibration.prv.pl / GTALibration.tk
VT - pierwsza pracka · napisany: 08.12.2005 21:08
Mało się gosciu napracowałeś przy tej "bawarce"...

Ja tam widzę tylko zmieniony lakier, przerobiony grill i o niecały milimetr obniżone zawieszenie...

Moźesz też w następnej poprawce obrazka, zmienić nieco zderzaki.... bo te standardowe to nieco lipne...:D
[SPOJLER!] FAQ · napisany: 07.12.2005 16:20
Ja widziałem, że w eLCeeSie jest dużo pojazdów żywcem ściągniętych z GTA3, ale...jest też dużo poprawionych wersji tych pojazdów...przykładem może być Kuruma, Cheetah....nie znam za bardzo wszystkich nazw pojazdów, ale jest ich dużo...

Za to spodobało mi się w LCSie to, jak są dopracowane pojazdy , jeśli chodzi o szczegóły..wyglądają one nawet lepiej niż te z GTA3 z PeCka...
Gta 2 na GameBoy Color.. · napisany: 07.12.2005 16:11
mtz napisał:
daron -> Niech jeszcze zrobią książkę, która się nie kończy xE I proszę mi tu nie wyjezdzac z neverendingstory.
A gejmboje - Nigdy mnie nie ciekawiły jakoś. Miałem okazję pograć i podziękowałem.

Raczej nie zrobią takiej książki... :D

Nawet, jeśli by była, to w wersji elektronicznej, ale niestety zawsze będzie ograniczona ilością dostępnej pamięci...nie ma wtedy prawa się nie skończyć..

A wracając do tematu, GBC jest już mozna powiedzieć ZABYTKIEM :P w rozumieniu technicznym i te gry, które już dawno wycisnęły z "Colora" ostatnie poty, to raczej już nie ustąpią miejsca nowym amatorskim produkcjom...

GBC ogranicza słabe generowanie grafiki...a gry na tą konsolę raczej przypominają stare klasyki na Amigę, Commodore...
[SPOJLER!] FAQ · napisany: 06.12.2005 22:44
chyba mieliśmy gadać o eLCeeSie ?

A wracając do poprawnego tematu: czy ktoś może wie, czy GTA LCS będzie dostępna również na PeCka?
A może jest już jakiś emulator?
Gta 2 na GameBoy Color.. · napisany: 06.12.2005 22:39
ouu shit! ale lipnie wygląda...jak zresztą każda gra na GBC...heh :D

No może jak Nintendo w końcu wyda jakąś konsolkę typu Sony PSP i będą na nią zajefajne gierki to moze się skuszę... :P
End Of The SA?! ;O · napisany: 06.12.2005 22:35
Zgadzam się z tobą w 100 procentach!

GTA i GTA 3 rządzą!
Gta 2 na GameBoy Color.. · napisany: 06.12.2005 20:46
i jak? fajna jest 2. na "Color`a"? Ja jak grałem na Game Boy Advance,w GTA Advance, to niezbyt mi się fajnie grało... jakoś lipnie...
End Of The SA?! ;O · napisany: 05.12.2005 22:17
mnie San Andreas ogólnie się podoba, ale...widziałem lepsze gierki już od SA...

Nawet mogę powiedzieć, że w niektórych momentach nawet Vice City jest lepsza od San Andreas!
GTG5 - już jest! · napisany: 05.12.2005 10:47
Nie wiem, czy mozna już skrytykować troszkę tą stronkę, ale spróbuję...otóż już pojawił się mały błąd...(nie wiem czy to jest błąd, czy tak miałobyć) że po zalogowaniu, jest:

Witaj

nie ma mojej fotki, tylko jest standardowa....
Natomiast, jak na nią najadę myszką, to mam:

Zalogowany jako PsYcHoll

Wcześniej było po prostu: Witaj PsYcHoll
Czy teraz tak powinno być, czy może to jest niedoróbka?
[SPOJLER!] FAQ · napisany: 05.12.2005 01:03
Szkoda...Ale trzeba przyznać że R* chciała niektóre mozliwości konsoli SONY PSP ukryć....

Ale od czego mamy takich ludzi jak EdisonCarter...:D
GTG5 - już jest! · napisany: 05.12.2005 00:46
Moim zdaniem forum jest już dużo fajniejsze niż wcześniej...tylko strona portalowa może troszkę jest inaczej porozstawiana, ale sdr, widzę Twoje naprawdę szerokie możliwości...

Ździwił mnie tylko sklep...:D Czym masz więcej postów to masz więcej kasy :D
Mnie tam w sumie pomysł się podoba, ale z drugiej strony ludzie będą nabijać sobie posty żeby mieć więcej kasy...

GTG 5 to kawał dobrej roboty!
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:41
·
Obecnie forum przegląda 303 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 303 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies