Jak pisałem powyżej, jest jeszcze stary alias przez PRV.PL...
jPortal na moim serwerze niestety nie udało mi się zainstalować (pomimo wielu prób, poprawek WE WSZYSTKICH możliwych sposobach...i nie dało to żadnego efektu)
Jak też wcześniej napisałem...
Cytat:
jestem też otwarty na wasz pomysł nowego loga do GTALibration.prv.pl / GTALibration.tk
czyli, również czekam, na wasze pomysły na logo GTAL...
Może się wtedy nakieruję na właściwy trop :P i stworze dobrze zgrane logo z resztą portalu...
Cytat:
Eee... Tak jak GTG kiedyś. ;f
A czy ja wiem, jak GTG kiedyś kiedyś kiedyś wyglądała ? Jak zaczynaliście?? Podejrzewam, że też na początku mieliście mało ludzi (tak zresztą ja tak teraz mam na forum
, a ludziom się niechce nic pisać...jedynie słabe odpowiedzi...bzdety...)
A jeśli chodzi wam o kolorystykę...to zawsze mozna zmienić styl...jest ich 6, w tym 2 w różnych wersjach kolorystycznych...
Na pewno dalej się mnie przyczepicie o zbliżone kolory czcionek do Waszego GTG w poprzedniej wersji... otóż...Już na tyle zmieniłem te kolory, żeby nie dublowały się z waszą kolorystyką... (choćby fioletowe kolory niektórych linków po najechaniu na nie myszką to takie małe nawiązanie też do _Z (nie chcę wymieniać całej nazwy portalu i robić jego kryptoreklamy))...
Następną rzeczą jest to, że moja praca idzie na marne...nie po to robiłem ViceCity.Blo.pl (jak należała jeszcze do mnie), później GrandTheftV.cba.pl (GTV) a teraz GTAL... każdy użytkownik różnych portali, tworzy swoją własną "stronkę" o dziwo niemalże identyczną stronę...nawet o byle czym, bierze system phpbb by przemo i "zrzynają" od siebie zarówno i zawatość forum i style na nim,,,
Takie słabe PeHaBoBki
mają więcej AKTYWNYCH użytkowników (chodzi tutaj wyłącznie o strony typu http://www.andrzej-a.blo.pl/) niż te o wiele lepsze, np. moja
W taki sposób to doprawadzają one lepsze stronki do bankructwa...
i jeszcze jedno..
Obecnie mam zawalone wszystcko...bo tak: tworzę następne wersje moich modyfikacji do GTA; robię swoją stronkę; trzecie ktoś chce pomocy w phpbb; jeszcze muszę parę stronek moich zreaktywować... Ja sam sie sobie dziwię, jak ja się wyrabiam, robiąc wszystko na raz...