Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:41
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Pepe
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Pepe
(5) Ale jaja! · napisany: 19.03.2012 16:25
W zasadzie nie mam żadnych pomysłów i w sumie nie wiem po co piszę ten post, ale skoro już piszę, to podam:

There is no easter egg here. Go out.

czy jakoś tak było.
(4) Najlepsze Radio · napisany: 01.03.2012 21:40
Pepe zagłosował za V-ROCK z racji sporej dawki metalu, ale Espantoso było wyborem numer 2, zwłaszcza za utwór La Vida Es Una Lenteja, który najczęściej można było usłyszeć w Hotelu.
[Win7] Problem z indeksem wydajności komputera · napisany: 23.02.2012 23:25
Problem polega na tym, że innych nie ma ;)
(2) Lat osiem GTG · napisany: 30.01.2012 01:05
2007. Wtedy wszystko wydawało się jakieś... lepsze. Okres, kiedy jeszcze starsza "fala" jupisi i neoskazy udzielała się jeszcze na scenie gta, panowała jakaś taka niepowtarzalna atmosfera, nie taka jak obecnie - na siłę rozdmuchana konkursami, jak rodem z rzekomymi darmowymi ajfonami z pewnego fanpejdżu na ryjoksiędze wystawionego na sprzedaż. 2008? No niby też dobry rok, ale można już było zauważyć postępującą stagnację.

Oj, chyba będzie ban za herezje ;)
[Win7] Problem z indeksem wydajności komputera · napisany: 24.01.2012 22:27
No to może MS kiedyś łatkę do tego zrobi ;)

+++ EDIT (04.02.2012 22:34):

Hmmm, spróbowałem jeszcze inaczej - przepartycjonowałem sobie dysk w nadziei, że coś to pomoże - ale przy 7GB wolnego miejsca na partycji systemowej, komunikat jest ten sam. Sam już nie wiem.
(1) Bohater GTA · napisany: 23.01.2012 22:42
To było do przewidzenia ;)
(1) Bohater GTA · napisany: 16.01.2012 22:12
Tommy Vercetti - bez dwóch zdań.

Czemu akurat on? Gdyż jako postać gangstera wraz z otoczką ery disco, wznoszącej fali metalu i hawajskimi koszulami tworzy świetny klimat. Jest tu coś takiego, jak w trylogii filmowej Władca Pierścieni, co zachęca do ponownego sięgnięcia po dany tytuł.

Claude mi pasował za nie trzymanie się trendów w modzie (w zasadzie ubierał się podobnie jak ja), ale przez to, że ani razu nie wypowiedział w grze żadnego słowa i przez brak wytłumaczenia w grze dlaczego jest niemową, traci mój głos. (ironia?)

CJ - nigdy mi nie pasowały te klimaty, więc nie ma powodu, dla którego miałbym go wybrać. Plus za to, że umie pływać, ale nic więcej.

Victor Vance, Toni - nie wiem, nie grałem w VCS/LCS.
Niko - to samo.
DowciApy · napisany: 11.01.2012 00:25
Zapas żartów w sam raz na poziomie Majewskiego i jego niegdyś śmiesznego programu.
[Win7] Problem z indeksem wydajności komputera · napisany: 04.01.2012 00:42
Hmmm, na innym komputerze z win7 z prawie dokładnie tym samym typem twardziela, co mam ustawionego jako drugi, a więc Seagate Barracuda 7200.10 160GB (ale nie ST3160215A, lecz ST3160215AS) i o dziwo, ocenianie wyszło poprawnie. Nie ogarniam tego.

W sumie nie jestem jedyny, któremu to wyskakuje: http://www.windows7.pl/forum/index.php?topic=1380.5 ale rozwiązania problemu nie znalazłem.

+++ EDIT (24.01.2012 03:24):

Z ciekawości wyłączyłem na jakiś czas stary dysk i ponownie spróbowałem uaktualnić indeks i co się okazuje? Nadal wyskakuje błąd jak na ww. obrazku. Ciekawa sprawa.

Sterowniki są standardowe, gdyż instalator w większości twierdził, że są aktualne i nie trzeba ich aktualizacji.
[Win7] Problem z indeksem wydajności komputera · napisany: 02.01.2012 15:36
Artur napisał:
Dziwne, ale prawdziwe.
Na początek spróbuj może przeinstalować sterowniki do grafiki.
To chyba raczej nie ma nic z tym wspólnego, zwłaszcza że jak na ww. obrazku problem dotyczy sprawdzania dysku/dysków twardych.

Cytat:
Może spróbuj też zrobić defragmentacje dysków - w końcu podłączyłeś nowy dysk.
Nic to nie daje, tym bardziej, że wskaźnik fragmentacji plików wynosi 0% na wszystkich partycjach.

Cytat:
Możliwie też, że masz wyłączoną tą usługę sprawdzania wydajności;
Uruchom > msconfig > Usługi >> tutaj zobacz, czy coś jest w ogóle wyłączone. Jeżeli jest wyłączone, zaleca się włączyć ;)
Wszystkie pozycje zaczynające się na "usługi ..." za wyjątkiem Google Update jest odfajkowane.
[Win7] Problem z indeksem wydajności komputera · napisany: 02.01.2012 13:33
Od jakiegoś czasu, od kiedy do komputera podłączyłem stary dysk twardy 160GB i dzisiaj dodatkową pamięć RAM, w Panelu sterowania w Informacje wydajności i narzędzia mam informację, że wykryto nowy sprzęt i indeks wydajności komputera wymaga odświeżenia.
No to klikam na Odśwież teraz. Niby wszystko idzie, aż tu nagle:

Jak to rozwiązać?
DowciApy · napisany: 01.01.2012 21:54
W naszych (wrocławskich) kręgach popularna jest wersja, gdzie zamiast Donalda jest Rafał Dutkiewicz, a zamiast Lecha - żona.
DowciApy · napisany: 29.12.2011 21:53
Wsiadł do pociągu relacji Paryż - Bruksela, Rosjanin. Wszystkie miejsca zajęte przez pasażerów, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem, który rozwalił się jak car na carskim tronie. Rosjanin prosi:
- Madammm, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce?
Kobieta ostro odpowiada:
- Wy Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie!!
Rosjanin poszedł więc szukać nowego miejsca. Nie znalazł. Wraca, mówi:
- Lady, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce.
Francuska rozeźlona krzyczy:
- Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia!
Wtedy Rosjanin nie wytrzymał i wywalił suczkę przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Kobieta w szoku, przeklina, miota się, wrzeszczy. Do rozmowy nagle dołącza się siedzący obok Anglik - dżentelmen w każdym calu:
- Wy, Rosjanie, wszystko robicie nie tak jak trzeba, jakby nie od tej strony. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę, co trzeba.
Pochwal się prezentamy. · napisany: 25.12.2011 20:51
Żyłkaa napisał:
nussbeisser nie od alpen gold? myslalem ze to jest nazwa konkretnego produktu konkretnej firmy
Niemiecka czekolada Nussbeisser nie ma tegop dolepionego loga Alpen Gold, jak u nas. To samo jest ze Smatties, któe w Czechach znane są jako Lentilky od firmy Orion.
Pochwal się prezentamy. · napisany: 24.12.2011 23:39
Fioletowy Listerine i Nussbeisser - ten prawdziwy, nie od Alpen Gold.
Funeral Bone Army · napisany: 11.12.2011 16:40
sdr napisał:
Nie wiedziałem, że na Bloggerze można już publikować strony, a nie tylko posty. Przyjemny cms się z tego zrobił
Można już od dłuższego czasu, ale tylko ograniczoną ilość. No i do cmsa jeszcze trochę bloggerowi brakuje, nie znalazłem jeszcze sposobu na rozdzielenie wyglądu wpisu, strony głównej i pojedynczej strony - widgety pokazują się wszędzie. Na stronie głównej nie da się zmienić listy ostatnich wpisów, na wzór szablonów premium w Wordpressie.

Chociaż z tego co widziałem, to buble coś kombinuje z Bloggerem; jakaś nowa demonstracyjna skórka możliwa do aktywacji, się pojawiła po przełączeniu na testową wersję bloggera.
sdr napisał:
Strona ładna i fajnie, że się rozwija. Trzymam kciuki! Niestety trochę nie moje klimaty, bo ostatnio gustuję w "czilałcie" :p Na szczęście życie jest długie. Może jeszcze się nawrócę
Ja przeszedłem na tą "wiarę", pod wyraźnym wpływem RHCP, Van Halen, Metallici, Therion. No a dalej jakoś poszło ;)
Funeral Bone Army · napisany: 11.12.2011 02:43
Pewnie wielu z was już kojarzy te durne wrzucanie jazgoczących filmików na moim blogu na myGTG. Jeszcze niedawno nosił on nazwę kościotrupowej armii pogrzebowej. Od jakiegoś czasu jednak na my.gtathegame.net/kedzior już nie wrzucam każdego wpisu, lecz od czasu do czasu jedynie zajawki, a właściwy blog przeniósł się na blogspot.

http://www.bonearmy.tk/

Co to tak naprawdę jest? Ogólnie to strona muzyczna, będąca kontynuacją idei rozpoczątej na myGTG przez Lazlowa i później przeze mnie na ww. blogu. Obecnie ma FBA przedstawiam różną muzykę zachowaną w ciemnych, mrocznych klimatach. Ostatnio zmianie uległ układ strony i nieco jej ogólny wygląd. Na łamach FBA pojawia się co raz więcej recenzji albumów, a w planach jest także rozpoczęcie publikacji newsów ze światka metalowego.

To co w tej chwili znajduje się na stronie, to jeszcze faza poczwarki. Czas pokaże, co z niej się wykluje ;)
Typujemy datę premiery GTA V · napisany: 26.11.2011 23:05
12.12.2012 (12.12.12 12:12 GMT) - tak wiem, już diabeł się mną interesuje :D
Akuku, zgadnij gdzie! :) · napisany: 28.10.2011 23:32
Logo zawsze można zmienić.
Akuku, zgadnij gdzie! :) · napisany: 25.10.2011 23:32
chaos napisał:
Dziwne, że nikt nie typuje bliższych nam lokacji
Wrocław?

A na serio - jak już wcześniej w innych tematach pisałem - myślę, że tym razem nowe GTA będzie przedstawiać współczesne Miami. Najlepiej jeszcze jakby miało ten klimat, jak z serialu CSI:Miami.
Strona bynajmniej nie o GTA · napisany: 20.10.2011 03:24
leposek napisał:
skąd wezme mody na tiry riko na sampa
Z google? I na twoim miejscu bym zaczął czytać wątki, a nie zaśmiecać pierwszy napotkany temat.

+++ EDIT (26.05.2012 21:18):

Potrzebny hosting najlepiej darmowy. PHP,MySQL >8MB, DNS (+dodawanie subdomen),mail(), transfer co najmniej 100GB miesięcznie, miejsca na dysku co najmniej 1GB; żeby Wordpress dawał na nim rady, a nie straszył 70% użyciem CPU, jak na Cixx6, czy innym byethost. Strona miesięcznie ma ok. 5000-9000 odsłon.
Strona bynajmniej nie o GTA · napisany: 18.10.2011 14:59
No i parę zmian się od tamtej pory dokonało. Od dłuższego czasu strona jest już na gotowym CMS'ie, ponieważ aktualizowanie poprzedniego zajmowało zbyt dużo czasu. Przy okazji później okazało się, że serwer nie potrafi przełknąć Wordpressa i wielokrotnie odmawiał posłuszeństwa, co odbiło się ostatnio na statystykach odwiedzin.

Parę dni temu zmieniłem byethost na cixx6 i raczej był to dobry wybór.
Sprzedam/Kupię... · napisany: 11.10.2011 15:37
Oczywiście, że nie Komputer jest już dawno u swojego nabywcy, czytaj: u chaosa.
z karty zintegrowanej na dedyk · napisany: 28.09.2011 21:50
Przypuszczam, że chodzi o laptopa i Windows Vista, albo 7, więc zapytam tak: czy w Panelu sterowania -> Ekran ->Rozdzielczość ekranu i po kliknięciu na obrazek monitora, w oknie wyświetla się Nvidia Geforce GT520M jako używana obecnie karta? Jeżeli nie, to myślę, że pomóc mogło by ustawienie jej jako głównej karty graficznej. Ewentualnie można w Menedżerze urządzeń wyłączyć kartę zintegrowaną, co również mogłoby pomóc.
Adamek vs Klitschko · napisany: 10.09.2011 17:09
A mnie, tak kolokwialnie mówiąc, wisi i powiewa ta przereklamowana szmira.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:41
·
Obecnie forum przegląda 308 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 308 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies