Chciałem sprawdzić jak chodzi wasza bramka IRC, to pojawiło mi się coś takiego:
Kod: Connecting...
Logging in...
-- *** Looking up your hostname
-- *** Checking Ident
-- *** Found your hostname
-- *** No ident response
Your username is invalid.
Connect with your real username, in lowercase.
If your mail address were foo@bar.com, your username would be foo.
Error : Closing Link: PsYcHoll by xs4all.nl.quakenet.org (USER: Bad username)
Disconnected from irc.quakenet.org
::EDIT by PsYcHoll::
chyba niestety nie wejdę przez tą bramkę IRC... musiałbym zmienić ksywkę na inną bez wielkich liter...
ja zaznaczam lassem wielokątnym tą wypukłość, doświetlam lekko rozjaśniaczem.
A na koniec daję pionowy griadent i zmiękczam krawędzie, aby pasowało do siebie wszystko...
To jest mój sposób... ale z tego, co widzę, to używją chyba filtru 'szkło' czy 'plastik' (c**lera go wie... ale bardzo podobnie się chyba nazywa)
Zobaczycie... Niedługo i czepią się Bruce`a Lee...
W końcu on był jedynym, który ujawnił zachodowi sztuki walki wschodniej...
Bez niego nie byłoby Chuka Norrisa, Jackie Chan`a; bez B.L nie znalibyśmy karate, judo...
Załatw sobie jakiś choćby darmowy hosting z php4 i mysql i wgraj jPortala, albo phpbb by przemo...
Co do stylu... widziałem lepsze już
A, i nie zmieniaj nazw... blogu z Onetu, czy Blox`a oraz z innych portali NIGDY nie zmienisz tak, aby wyglądały one jak serwis...
Nowe info:: UPADŁOŚĆ MODU GTA:LC New Textures of Vehicles
Tak! Niestety jestem zmuszony ogłosić upadłość powyższego modu...
Do tej decyzji zmusił mnie fakt, że na moim dysku twardym w kompie pojawiły się tak poważne błędy, że niektóre pliki da się odczytać z dysku, a niektórych już w ogóle...
Akurat jak na złość wyszło, że nie mogę ani skopiować, ani podejrzeć mojego modziku z dysku; (z powodu wyżej opisanych błędów na dysku) (kto wie co dalej może wyjść: zepsuje się dysk całkowicie i dopiero będzie problem...)
Druga sprawa związana z zakończeniem prac nad powyższym modem jest związana z obecnym brakiem czasu na tworzenie takich modów...
Jedyną wersję 0.1 BETA 1, jaka została wydana, można ściągnąć z poniższych linków:
Odwiedziłem dzisiaj oficjalną stronę twórców modu GTA:LVS i jedynie co tam jest nowego, to to, że zrobili forum, które już posiada
ponad 175 użytkowników;
jest galeria działająca, wersje LVS 0.1 i 0.2 do ściągnięcia i twórcy tego modu już wracają do dalszego tworzenia...
Podają też, że wkrótce będzie więcej informacji na ten temat...
djlink: w GTA:LC standardowo masz wszystkie samochody jakie są w GTA3... ja w swoim modzie zmieniłem paletę barw na własną, dzieki czemu nie są już takie nudne te samochody...
Nie wiem, po co wydłużyliście listę odpowiedzi w tej ankiecie...
Oprócz tego tutaj podałem modzik, dzięki któremu tak jak w tej wersji, którą testowałeś, możesz zwiedzać całe Liberty City bez zaliczania żadnej misji.
++EDIT++
Co do GTA:LC New Textures of Vehicles, tak będą wyglądać pojazdy w następnej wersji tego modu do GTA:Liberty City.
UWAGA! Screenshoty ukazują w jakim fazie jest w tej chwili te mod...większość z nich nie stwierdza, że samochody tak wyglądają w pierwszej wersji tej poprawki
(chciałbym tutaj utworzyć oficjalne forum dot. niniejszej modyfikacji, i prosiłbym o wcześniejsze niezamykanie tego tematu)
edit by mtz: dodalem dwie opcje do ankiety, bo inaczej jakby sie nie zaglosowalo to wychodzi troche zbyt pozytywnie ; o