rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Już trochę czasu od premiery San Andreas minęło i zapewne niektórym z was trochę się już znudziło, dlatego chciałem się zapytać co obecnie robicie w San Andreas??. Ja wpisuję kod na "północ" i "gęstą mgłę", wymyślam sobie jakieś "straszne opowieści", i bawię się w detektywa przemierzając ciemne lasy SA, wiem że to może i głupie ale z uwagi iż gram na PS2 czyli innymisłowy na TV jest super klimat. A wy co porabiacie w tym dużym (małym?) stanie??
Ja bym sugerował, że 'niektórzy' dawno okrzykneli te gre nudnym syfem ;x
Ja tam gram glownie w sa-mp, jak w singla to pojezdze sobie na motorze troche i po 15 minutach wylaczam.
Ale... pogram czasami w samp jesli nie spotka mnie seria nieszczesliwych wypadkow przed trenam lub cw. ;D (mtz pozdro : p) Ale generalnie rzecz ujmujac nie gram w gta. Gram w csa.
Ja też już nie gram w San Andreas bo stan jest bardzo duży a zwiedzania jeszcze więcej ale jakoś szybko mi się znudziło, nawet w SAMP nie ma za bardzo co robić wole pograć w CoD 2 :))
A ja "dłubię w nosie" w San Andreas :P Jak to powiedział jeden z polskich komików (Ani Mru Mru). A tak na poważnie to dawno odinstalowałem SA, bo jest nudne. Za to gram nadal w Vice City:) Zgodze się z przedmówcą, wolę pograć w bardziej wciągającą gre (np. CoD2 w MP:))
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
hmm ja nie wiedziałem, że można łazić po mapie, bo ja tylko jeżdżę palcem po mapie :D
Jak znajde moje sa to SA-MP i czekam na MTA DM, bo to wtedy się będzie się działo
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
lothronik napisał: Carl, jeśli grasz na tej konsoli tylko w GTA to nie wykorzystujesz jej potencjału
A co ty myślisz, pewnie że gram również w inne gry np Gran Turismo 4, Burnout 3 TD, Tekken 5, Forbidden Siren 2 (za trudna). Wszysscy mnie namawiają na Tekken TAG, Soul Calibur itp. W Marcu wychodzi także Burnout Dominator ale ja składam kase na VCS
Ja niedawno skasowałem SA. Znudziło mi się. Przechodziłem, ale nie chciało mi się dojść do końca, robić co nie miałem, a SA-MP strasznie mnie nudzi. Być może sobie zainstaluję ponownie przy premierze RPG: Andreas i MTA: DM. Zobaczymy. pożyjemy.
powiem am że macie racje zw vice city jest bardziej wciągające niż SA bo SA jes stworzone i zgapione od VC po prostu jest jak papier do dupy jednorazowego użytku
+++ EDIT (15.02.2007 17:00):
powiem am że macie racje zw vice city jest bardziej wciągające niż SA bo SA jes stworzone i zgapione od VC po prostu jest jak papier do dupy jednorazowego użytku
rp: 5583 skąd: ze wsi
macie rację wszyscy. Vc jest bardziej wciągające niz GTA SA ja osobiście gram w Sa i se tricki motorkiem robie somolotem latam jeżdze po terenach pustynnych dżipem a mój młodszy brat to tylko Quad'em jeżdzi niczym innym (ha)
Cytat: powiem am że macie racje zw vice city jest bardziej wciągające niż SA bo SA jes stworzone i zgapione od VC po prostu jest jak papier do dupy jednorazowego użytku
A jest jakiś papier toaletowy wielokrotnego użytku? Bo ja nie znam.