Miła atmosfera, fajne towarzystwo, ładna pogoda sprawiły, że zlot był naprawdę udany. Cieszę się, że mogłem na własne oczy zobaczyć elitę sceny GTA, a wśród nich polewającego syska Pozdrowienia dla ekipy z GTA Multiplayers, z którymi wspólnie regenerowaliśmy siły w Złotych Tarasach.
Zapis możesz robić w budynku (chyba w kościele, ale nie jestem pewien) z napisem Jesus Save. Każdy J. Save kosztuje $50.000. Tutaj masz screeny, lokalizacje i opisy wszystkich J. Save'ów.
Ja obrałem następującą taktykę. Zaopatrzyłem się w bazookę i M4. Helikopterem poleciałem na jakiś niewysoki budynek (w moim przypadku był to róg Bart St. i Mohawk Ave w Brokerze). I zacząłem rozróbę. Strzelałem do policjantów, NOOSE, FiB itp. Każdy helikopter, który próbował mnie udupić zdejmowałem bazooką. Tym sposobem osiągnąłem 6 gwiazdek. No ale co dalej? Wsiadłem do helikoptera, którym przyleciałem na dach budynku i poleciałem w miejsce gdzie linia metra schodzi pod ziemię (Uranium St. - Algonquin) I teraz trochę zręczności. Wylądowałem na torach jak najbliżej tunelu (można zniszczyć śmigło helikoptera, nie będzie on nam już potrzebny). Wysiadłem i kierowałem się w głąb tunelu. Żaden policjant tam nie wszedł. Miałem kompletny spokój, zostałem w promieniu poszukiwań tak długo jak potrzeba, a jak już zdobyłem achiwa, poszedłem jeszcze bardziej w głąb tunelu, wychodząc tym samym z promienia poszukiwań i gubiąc wanted level*. Będąc w tunelu należy oczywiście uważać na pociągi
*oczywiście zgubienie wanted levelu nie jest konieczne do osiągnięcia tego achiwa
Kiedy juz podjedziesz to tych dziewczyn musisz zatrąbić, żeby wsiadły do Twojego samochodu. Potem odwieź je do wskazanego miejsca, a na sam koniec kup sobie troche nowych ubrań.
Bardzo fajna strona, na pewno sie przyda (już jest u mnie w Ulubionych). Jedynymi rzeczami jakie ewentualnie mógłbyś zmienić to:
* Różne szaty graficzne (np. jasna i ciemna).
* Wysuwane zawartości linków.
* Dla kompletnie zielonych, w instrukcjach możnaby jeszcze wspomnieć o tym, że po ściągnięciu jakiegoś pliku trzebać dodać odpowiednie rozszeżenie (np. pobieram film - dodaje .avi... itp.).
A tak poza tym to strona naprawdę fajna i życzę jej jak najlepszą przyszłość.
Da się wejść do szpitala, można sobie chodzić po salach, po recepcji itp... A takie pytanko... Czy zdjęcia z telefonu komórkowego gdzieś się zapisują? Strzeliłem parę fajnych ujęć ale gdzie one są?!
A co do samej gry... Bardzo ładnie wykonane miasto, bardzo szczegółowe, duża realistyczność (no, może oprócz tego, że każdy samochód ma SPOILER! taką samą tablice rejestracyjną ). Trochę któtka fabuła jak dla mnie... Przeszedłem już wszystkie misje fabularne... No to idę polować na gołąbki ;)
Do dnia wczorajszego jeszcze mogłem sobie słuchać muzyki na słuchawkach Philips SBC HP195. Służyły mi one ok. 3 lat, ale nadszedł ich czas... Zwracam sie do Was drodzy użytkownicy z prośbą, o wskazanie mi dobrych, zamkniętych słuchawek. Na ten cel mogę przeznaczyć ok 100zł. Będą mi one służyły właściwie do wszystkiego (muzyka, filmy, gry...)