nie no... czekam na full wersje... uwielbiam bijące się i jarające pod garażami 8-latki XDDD Gang III
przystopuj z GTA; taka rada od serca ;)
Gang 3cio klasistów !!! Poszukiwani za wielokrotne rozboje, palenie papierosów i napadanie na starszych ludzi, znak rozpoznawczy: worek na kapcie w zielone żabki !!! Świetnie wyszkoleni w rzucaniu kredkami świecowymi w ludzi. Ktokolwiek widział tych bezwzględnych i okrutnych bandytów proszony jest o doniesieniu o tym dyrektorowi szkoły!
Plusem jest to, że mało kiedy widuje się taki typ opowiadań... zwykle są jacyś gangsta handlujący prochami, którzy się nawzajem zabijają, bo jeden drugiemu na but nadepnął... 4-/5, nie jest źle, pomysł bardzo dobry, popracuj nad interpunkcją (w pewnych miejscach brak przecinka) i staraj się robić krótkie i zwięzłe zdania (skonczy się Twój problem przecinków). Powodzenia w pisaniu dalszych części ;*
The Ring 1,2 (nowsze wersje) - moim zdaniem są to jedyne filmy, przy których można się przestraszyć... Oczywiście inne filmy też nie zostają w tyle (takie jak Oszukać Przeznaczenie 1, albo Droga bez powrotu)
Ja też na początku nie miałem obrazu tylko dzwięk za pomocą Winampa. Spróbuj odtworzyć za pomoca innych programów... Ale proponuje wersję 23 MB... mniej się tnie... ja mam K-lite Codec Pack 2.48 i śmiga za pomocą Media Player Classic bez cięcia.
macie tutaj napisy do wersji: t_gta4_trailer2.wmv (nie wiem czy na innych wersjach też będą dobrze dopasowane). To moje pierwsze napisy, więc proszę o wyrozumiałośc ;)) Szczególnie, że akcent Nika nie jest zbyt wyraźny KLIK!
wszystkie Twoje filmy są świetne... z pewnością dorównujesz takim perełkom jak Gangsterskie Porachunki itp... moim zdaniem powinieneś zrobić jakąś stronę internetową na której możnaby było pobrać (nie obejrzeć na GV) wszystkie Twoje dzieła... z niecierpliwością czkamy na następne części i obyśmy nie musieli czekać długo ;)
pare uwag ode mnie:
- moim zdaniem powinieneś zmienić czcionkę na jakąś inną... ta jest (jak na moje oko) zbyt zwykła...
- z czasem postaraj się o płatny server... trochę denerwujące są te reklamy na górze strony
- moim zdaniem 4
Powodzenia w dalszym rozwijaniu strony ;)
EDIT
zareklamować stronę ?? umieszczaj jej adres w każdym opisie uzytkownika, w każdej sygnaturce, avatarze, na blogu gtg, rozsyłaj adres strony na byle jakie numery gg... itd...
ja w połowie lipca wyjade sobie no UK, a reszta to zbijanie bąków przed komprem... a no i najważniejsze... w połowie wakacji (tj. początek sierpnia) dostane PS3 ;D
ja miałem taką samą sytuacje, ale u mnie to nawet 2 reinstale nie pomagały... po zainstalowaniu patcha, o którym już wspomniał daan wszystko było ok...
Obecnie forum przegląda 293 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 293 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami