Dzięki za wysokie noty. Chciałbym prosić o krótką, jednozdaniową opinię jednego z adminów lub całej ekipy, ponieważ po zakończeniu serialu, mam zamiar wydać krótki materiał prezentujący opinię wysoko cenionych serwisów jak np. ten.
Na wstępie tej wiadomości chciałem rzec "o kur... ile ja tu filmów pokazałem, aż sam się dziwię". No, ale koniec moich zdziwień. Może niektórzy z was widzieli ten serial pt. "Jeden dzień z życia snajpera". Film ten opowiada o snajperze, który wpada w poważne tarapaty gdyż zadarł z niewłaściwymi ludźmi, przez co nie jest już snajperem takim jak kiedyś. Fabuła teraz może wydawać się denna, bo niby pospolita, lecz chciałbym zaprosić do oglądnięcia wszystkich pięciu epizodów. Film jest z dubbingiem, gdzie ja podłożyłem głównemu bohaterowi. Starałem się tak wykonać serial by trzymał w napięciu do ostatniej chwili. Chciałbym także podziękować za niusa na stronie głównej o moim filmie, który został także umieszczony na GTAGaming.com i ciągle przetłumaczany na angielski język. Zapraszam do oglądnięcia.
Ok, zastosuję się do tych rad ;-) I nie tylko Police na Policja, te napisy po bokach co pierwsza litera czerwona to też. Jak zrobię drugą wersję to napiszę.
PS. Skąd macie takie avatary lazlow, queue i sdr? ;P
Witam! Chciałbym zaprezentować moją pierwszą modyfikację do IV na PC. Mod ten podmienia Angielskie tekstury pojazdów policyjnych na Polskie. Zostały spolszczone samochody i łodzie. Waży nie dużo, bo ponad 1mb do pobrania stąd. Oceniać i komentować :)
Witam! Chcę tu zaprezentować siódmy odcinek serialu. Mam nadzieję, że zostanie przyjęty ciepło, gdyż robilem go 8 dni, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku. Nie mogę wam życzyć nic innego jak miłego oglądania.
Wgrałem se ten gta united beta, a potem ten dodatek, że jest most. Wszystko śmiga, ale w którymś momencie, gra się zawiesza i słychać tylko muzykę, jeśli siedzę w aucie, a obraz stoi. Probowalem wszystkich kombinacji. Musiałem zresetować pc Czemu tak jest?
Może i wam, ale film misja masełko podobał się wszystkim userom youtube i moim kolegą. Chociaż jednak nudny jest macie rację, tylko początek jest niezły :D
Witam szanownie drogich widzów! Chcę zaprezentować mój serial, opowiadający o dwóch kolegach, a także o tym co się dzieje. Film jest sensacyjno komediowy. Sorry, za nie najlepszą jakość filmu ale zauważyłem, iż na video.google.pl troche tą jakość pogorsza -.- Mile widziane oceny i komentarze. Miłego oglądania.
Przynajmniej poogladałeś i to mnie cieszy choćby ci się nie podobał. ALe lubię ostre oceny bo jak wyjdzie mi to jest dobrze, a tak to wszyscy mnie oceniają wysoko choć nie mają pojęcia o filmach.
Poprawię to w kolejnej. I liczę na więcej ocen. Bo samo "cały film denny" "nie podoba mi się" nic nie wnosi do pierwotnego tematu, iż jest to odpowiedź tak samo denna jak możecie uważać mój film, więc sprecyzujcie swoją wypowiedź. :]
Witam. Po niedługim okresie światło dzienne ujrzała pierwsza część film TA. Film jest o ulicznych wyścigach i nie tylko by nie zanudzić oglądającego ciągłymi wyścigami. Na początku nie wiadomo o co chozzi. Dopiero pod koniec się wszystko wyjaśni. W niektórych scenach poszłem na łatwiznę, ale efekt jest dobry (jak dla mnie). Gdy np. się coś pytają to w napisach też się pytają, ale o co innego, żeby nie traciło klimatu. Zresztą. Co ja wam będę mówił, oglądać. Myślę, że się spodoba