Na wstępie tej wiadomości chciałem rzec "o kur... ile ja tu filmów pokazałem, aż sam się dziwię". No, ale koniec moich zdziwień. Może niektórzy z was widzieli ten serial pt. "Jeden dzień z życia snajpera". Film ten opowiada o snajperze, który wpada w poważne tarapaty gdyż zadarł z niewłaściwymi ludźmi, przez co nie jest już snajperem takim jak kiedyś. Fabuła teraz może wydawać się denna, bo niby pospolita, lecz chciałbym zaprosić do oglądnięcia wszystkich pięciu epizodów. Film jest z dubbingiem, gdzie ja podłożyłem głównemu bohaterowi. Starałem się tak wykonać serial by trzymał w napięciu do ostatniej chwili. Chciałbym także podziękować za niusa na stronie głównej o moim filmie, który został także umieszczony na GTAGaming.com i ciągle przetłumaczany na angielski język. Zapraszam do oglądnięcia.
Widziałem kiedyś pierwszy odcinek, chyba jeszcze w czasach, gdy pozostałych nie było. Nawet niezłe. No i gratuluję powodzenia wśród kolegów z Zachodu. Polak potrafi
rp: 18063 skąd: Warszawa
Trzeba przyznać, że film naprawdę robi wrażenie. Mi się podoba Jedynym minusikiem w filmie jest słaba jakość nagrań do dubbingu osób, które towarzyszą bohaterowi ale reszta jest OK...
9/10
Dzięki za wysokie noty. Chciałbym prosić o krótką, jednozdaniową opinię jednego z adminów lub całej ekipy, ponieważ po zakończeniu serialu, mam zamiar wydać krótki materiał prezentujący opinię wysoko cenionych serwisów jak np. ten.
Obecnie forum przegląda 307 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 307 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami