Mi się program psuje czasem, to znaczy albo jest blad z debugowaniem albo animacje przestaja chodzic i musze wyjsc z gry wejsc i znowu wszystko ustawiac, to jest troche wkur****e. Pamietajcie -> Plusy i minusy :P
Wróciłem! Dawno mnie tu niebyło. I prezentuje mój film. Bardzo się starałem ( z misja masełko najmniej ) Film przedstawia, że colo musi ocalić swojego kolegę. Reszta w filmie. Mam nadzieję, że nie zostanie obrzucony słowami typu: weź wyjdź stąd itp.
widziałem ze znajdą sie tacy ludzie jak ty ze nie poogladają do konca i oceniają go jako dno. Może jest dla ciebie to dnem po 5 sekundach filmu. Jakbyś ogladnał cały może byś zmienił zdanie i postawił ocene wyżej lub nizej a ty z gory oceniasz ze to dno wogole go nie ogladajac. Pisze to do Wszystkich którzy chca wpisac ocene nie ogladajac go.
A gdzie pytania? Jak ja zadaje pytanie następca na nie odpowiada, uzasadnia i podaje, np. kupa czy siki (;o) a następca pisze np kupa i pisze pytanie dla następnego, następny odpowiada uzasadnia i zadaje pytanie kolejnemu użytkownikowi serwisu GTATheGame.NET :)
Obecnie forum przegląda 295 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 295 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami