Moja strona opiera się... A zresztą wiecie z czym... Została ona dodana do wyszukiwarek takich jak Google.pl. Szukam ludzi, którzy posiadają GTA: Vice City i chęć tworzenia stuntów . Wszystkich chętnych proszę się zgłaszać na mój e-mail lub na PW na strone STUNTVC
W przerwie tworzenia filmu "Gorzej być nie może" postanowiłem stworzyć trailer z filmu który zacznę tworzyć. Trailer został stworzony na krześle więc są niedociągnięcia Trailer z wykorzystaniem IGF :D YouTube
Modów nie wgrywałem, a sprzęt mam trochę słaby, ale powinny mi się chociaż opcje włączyć... A jeśli chodzi o importowanie tych map to mi chodzi tylko o miasto, a nie o to że tak samo po drogach jeżdżą auta, że można wchodzić do budynków, NIE. Same miasto tylko...
Pożyczyłem od kumpla San Andreas ale po intrze gra mi się wyłącza i chciałem sięzapytać czy wie ktoś jak zaimportować mapy (Los Santos, Las Venturas itd.) do Vice City. Przez mapeditor próbowałem ale nie ma IMPORT ani nic podobnego. Wie ktoś jak to zaimportować?
Chciałbym wam zaprezentować pierwszy odcinek mojego serialu pt.: Gorzej być nie może, nakręconego za pomocą Vice City. Zdziwieni? Film jest z reguły komediowo-sensacyjny co może wam przypominać Just Jazzy. Od zawsze szukałem jakiegoś programu do kręcenia filmów, a znalazłem go na stronie GTAFilms.com i odtąd zaczęła się moja kariera filmowa. Film opowiada o dwóch przyjacielach, którzy zawsze wpadają w niezłe tarapaty. Film zrobiliśmy ja i mój kolega RaFi (nie jest tu zalogowany). Jak zawsze, on opracowuje scenariusz, a ja zajmuję się kręceniem i przygotowywaniem. Wytykajcie plusy i minusy. Nie będę się rozpisywał ssijcie. Narazie link na rapidshare, Potem spróbuję to upchać na VideoGoogle albo YouTube. Oto link Have Fun! Rapidshare