Albo leć tak na średniej wysokości a jak ci pasek wzrośnie to gwałtownie się zniż a potem tak samo chociaż ja cały czas nisko leciałem. Acha i jeszcze jedna moja dobra rada leć okrężną drogą czyli przez wodę, tak jest najłatwiej, Później dolecisz ale napewno dolecisz ;)
Stworzyłem porządny serwis o dobrej grze Need for Speed. I chciałbym wam ją zaprezentować. Powstała niedawno, ale info., newsy, kody itp. już są Zapraszam! ;o
Pracę na d filmem Go Underground zostały wstrzymane z powodu że nawet mi się nie chciało robić i wogóle, ale już zacząłem robić film ten co wisi w tytule. Oto link do filmu, a raczej trailera. Siedziałem nad nim prawie 2.30godz. Co robię w filmie? Nie mogę zdradzić dalszych szczegółów Film może jeszcze nie działac bo przed chwilą wrzuciłem. :]
A więc jak w temacie. Utworzyłem se stronę na ugu.pl i wchodzę na nią i jest NOT FOUND. Włączam FlashFXP i wgrywam jedną ze skór na server. Ok, wgrało się. Popatrzyłem a z 15 mB wolnego miejsca na FTP jest 14mB. Ok, wbijam na stronę, a tam znowu "not found". Ludzie pomóżcie! Pisze że strona jest aktywna, ale jej nie ma. Prosiłbym bym o pomoc wszystkich, którzy wiedzą ja ksobie z tym probelem poradzić.
Obecnie forum przegląda 198 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 198 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami