Podczas gdy chcę zasejwowa gre wyświetla mi się komunikat:
Cytat: Save failed! There was an error while saving the current game. Please check your savegame directory and try again.
Dodatkowo każde pole do sejwowania ma napis:
Cytat: save file (numer) not present
Nie wiem czy nie jest to czasem wina systemu operacyjnego (Vista). Prosze także o dokładną ścieżkę w waszych systemach i przynajmniej jednego sejwa. Może gdy utworzę takie katalogi i wgram sejwa wszystko zadziała...
pewnie nie masz w moich dokumentach folderu GTA: San Andreas User Files w których ssię zapisuje ssave'y. Na xp tak jest, sprawdź, może na wiście też będzie ok jak zrobisz folder.
wydaje mi się, że SA powinno przy instalce utworzyć sobie odpowiedni katalog w dokumentach. może to kwestia jakichś uprawnień. ms zawsze lał na to; może teraz coś poprawili w tej kwestii. Sprawdź czy nie masz na katalogu / save'ach uprawnień 'tylko do odczytu' - z tym to nawet pod xp są jajca.
hmmm... zrobiłem folder identyczny jak w xp, zrobiłem też foldery w dokumentach z visty (są inne ścieżki niż w xp do dokumentów). Wgrałem tam sejwy i dalej nie idzie... sprawdzę jeszcze ustawienia i napiszę jeśli coś ruszy. Dzięki!
Obecnie forum przegląda 284 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 284 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami