Witam. Mam bardzo poważny problem dot. wirusów ( znalazl jakies trojany jeszcze) i jakiś spywearów. Co 10 min wyskakują mi takie okienka i chce zebym pobral jakish antispywareshield 2.1. Wszystko ładnie pięknie ale jak chće usunąć wirusy to trzeba za niego zapłacić :-/ Ludzie pomóżcie i proszę się nie naśmiewać (liczę na szybką odp.)
Jeszcze dokładnie niewiem o czym będzie, ale będą to uliczne wyścigi. A jeśli chodzi o stronkę to robię ją z kolegą i gdy wzrośnie popularność może przeniosę ją na płatny serwer. A propo, gdzie teraz jest GTAFIlms?
Witam! Mam Wam do zaprezentowania trailer filmu pod tytułem Time Attack. Mam nadzieje, że się spodoba i nie obrzucicie go jajami Nie chcę myśleć i się na wkur.wiałem zrobiąc fajny drift albo ustawić kamerę, żeby fajnie było. Ten trailer robiłem tyle samo czasu co jeden odcinek District of Death, czyli starałem się. Zawsze piszę, że się starałem, ale z każdym filmem staram się coraz bardziej. I myślę, że spodobają się także efekty na napisach rodem z most wanted ;D
Wiem ze wiekszość moich filmow byla dnem ale co odcinek staram sie coraz bardziej i niewiem co jest bledem ze sie nie podoba. ogladalem z 20 razy KillVe ktory wam sie tak podobal i jedyne co zauwazylem takiego to fabuła i efekty białe. Napiszcie plusy i minusy, to postaram sie zmniejszyc ilosc minusow. Ja naprawde nie robie tego na odpałe.
Tak jak w temacie. Potrzebuje cały model CJ'a razem z cs_head czy jakoś tak. Po prostu wszystko co ptorzebne, żebym miał CJ'a. BO wgrałem se Tommy'ego i mi się znudził (dwa miesiące ;C) Dlatego jest ktoś tak uprzejmy, żeby mi wysłać?
Oglądałem pierwszy odcinek i już mi się nie chciało drugiego. A, i moja rada - "w filmir nie chodzi o długość, a o jakość". Jakby powycinać tą dłużyznę, jak np. idzie kupić auto i wchodzi do sklepu przez minute. Albo pościg na początku. Wogóle nie było widać drugiego uciekającego auta. Można by było powycinać niektóre sceny, żeby nie przynudzał. Ale w niektórych miejscach fajny. I pomyśl przy montażu filmu o tym.
Witam Was, już jest druga część filmu pt.: "Dzielnica Śmierci". To mój pierwszy film w Vegas, bo Movie Maker mi siadł. Byłem zmuszony do tego programu ( i przynajmniej się nie wiesza jak Maker -.-). Troche słaba jakość, ale nie wiedziałem jakie ustawienia dokładnie zrobić, a zapisywał mi ponad godzinę. Ok, LOoKaĆ. Acha i użyłem lektora bo napisów nie umiem dodawać ;)
Witam. Chciałem już zapisać drugi odcinek District of Death. Dałem na render as... I zrobiłem wszystko jak tu. Daje na Zapisz i nagle 50%, 100% i niby film zapisany. Zaglądam patrze a tu 64 kB filmu, otwieram i nic. :'(. Pomocy! Acha i przy uruchamianiu programy musze kliknąć gdzieś z dziesięć razy, żeby dopiero się włączył, bo pisze, coś Media Manager failed czy jakoś tak. Pomóżcie
Ja mam Sagem my411X i jak testuje sieć to wyskakuje komunikat: Połączenie sieciowe niedostępne: nie zdefiniowano profilu. :-/ Czyli mam w opcjach pogrzebać? :)
Obecnie forum przegląda 337 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 337 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami