Chyba nie czytaliście napisu. version SA. (dla niekuatych - wersja w San Andreas -) A jeśli chodzi o tą tonacje głosów ivony jest to spowodane tym, że jak na dyskotece było głośno to wogóle go nie było słyszeć. A fabuła ta sama bo wersja SA. I nie każde sceny były kręcone za 1-m razem. Papa, pozdrówcie babcie
To pierwszy odcinek filmu GBNM. Zastanawia Was zapewne czemu 1-y a nie 3-eci. Ano kiedy dorwałem GTASA postanowiłem zacząć od początku. Nie rozpisuje się. Oglądać i oceniać. Mam nadzieję, że Maysta i Jant nie będą ***ieni. Tym razem skupiam się na jakości a nie na długości.:wink:
no przecież pisze ze do zadnego niemam, a jesli nikt tego pliku nie ma to czemu mi wyskakuje? Zrobilem cos takiego na próbe, wziąłem plik gta3.dir z vice city i wkleiłem tam do GTASA, otworzyło się ale czytał pliki z VC choć już VC nie miałem wgrane. A jak zrobile pusty dokument tekstowy to owtorzyło się ale plik .img był pusty :(
Ale... jak chcę otworzyć gta3.img to mi wyskakuje coś takiego: Unable to find DIR file! [H:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\gta3.dir.
A tam tego pliku nie ma. do cutscene.img też nie ma, do żadnego nie ma. A jak chce spróbować przebudować to wszyatko jest niedostępne.
Niewiem czemu ale w grze GTASA nie posiadam tego pliku a chciałym se wgrać parę aut. Próbowałem instalację minimalną i pełną i dupa. Może byłby ktoś tak miły i przesłaby mi plik gta3.dir od San Andreas. Będę bardzo wdzięczny.
Zna ktoś program w którym można zrobić, tak że: nakręce kamerką swój pokój, a potem w San Andreas sidżeja to żęby było można cejota wkleić tak żeby łaził po moim pokoju zna ktoś?
Chcę wam zaprezentować trailer z filmu TOXIC, który robię z kolegami, ale... nie pomyliłem się zakładając ten temat w Cafe Robina, ponieważ on nie jest tworzony w GTA. A zresztą patrzcie i oceniajcie.
lazlow, ty naprawdę jesteś tempy (za przeproszeniem) mówię, że mi się mylą klawisze (nie że mają inna pozycję). Nad drugim się postaram i poczytam parę tutoriali :). Pewnie waś dziwi dlaczego go tu zamieściłem. Bo chciałem zobaczyć waszą ocenę. Teraz już wiem, że w drugi będzie trzebva włożyć więcej pracy.
Stworzyłem lay "na krześle" :P. To mój pierwszy, więc ***any w kosmos nie będzie. Ale oceniać.
EDIT: Wiem, wiem teraz zauważyłem... Popełniłem błąd "serwis o grahc kopmuteorywch" ale oceniajcie tak jakby było dobrze napisane. A popełniłem ten błą, bo naprawdę nie mogę sie do nowej klawiwatury przyzwyczaić
Obecnie forum przegląda 242 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 242 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami