Nie zwrocilem uwagi ze rozchodzi sie o CW, rozumiem ze pytanie jest bez sensu bo statystyki w tej czesci zadnego prezentu jak w innych czesciach nie daja?
Bedzie miami, mogli by nawet dac wspolczesne, 80te lata fajne ale sprawdzilo by sie nowe. Kolejne gta to bedzie SA2, licze ze odwzoruja lepiej los angeles, san fransisco i las vegas a kazde z tych miast bedzie wielkosci GTA:IV laczace wsiami i pustyniami, odleglosci miedzy miastami mogly by byc wielkosci GTA:IV te pustynie, bezdroza i wsie. A reszta malo wazna.
Cytat: Kto wytypuje dokładny wynik (jakikolwiek, również remis) otrzymuje $50...
Cytat: Kto nie wytypuje dokładnego wyniku, ale wytypuje jakikolwiek remis otrzymuje $10.
Dla mnie to maslo maslane, ja mowie 2:2 i wedlug pierwszego punktu dostaje 50, wedlug tego drugiego dostaje tylko 10, bo jak w przypadku remisu mozna wytypowac nie dokladny wynik?
Chyba ze mozna podac dwa wyniki, wtedy to ma rece i nogi.
A jak ma byc jeden wynik to wystarczy usunac:
Cytat: Kto nie wytypuje dokładnego wyniku, ale wytypuje jakikolwiek remis otrzymuje $10.
I bedzie wszystko jasne.
Tak wiec ostatecznie zostaje "Serbia 3:1 Ghana" bo regulamin jest niezrozumialy.
R* zarzekal sie ze w IV nie ma polakow, wiec jezeli wierzyc im to mozna tlumaczyc polskie dialogi tym ze to serbowie bo ich jezyk podobny do naszego.
W cut scenkach przewijalo sie slowo polak, w podstawce pamietam tekst "jakis pieprzony polak do ciebie, to nie polak... to serb (slowa "to serb" nie jestem pewien)" w obu dodatkach tez padlo slowo polak w cut scenkach. Dochodzi jeszcze krystyna z polski w vladivostoku.
Do tego jakis czas temu byly newsy ze R* szuka polakow do pracy, nikt nie mowi ze musza grac aktorzy.
To na bank bedzie Miami, lata 80te sa naprawde fajne, ale wydaje mi sie ze beda to obecne czasy. A radiostacji pare z muza 80tych lat napewno sie znajdzie. A prawdziwa niespodzianka bedzie czarnoskory bohater. I jak nie teraz to kiedys na bank pojawi sie jakis polak, lub amerykanin pochodzenia polskiego.
Jakies tam wzwmianki o polakach w podstawce jak i w obu dodatkach byly, poszukiwania jakis czas temu polakow przez R* daje do myslenia.
Jako ze w SB trwa temat o nowym GTA postanawiam zalozyc temat.
Podtytul Vice City 2 brzmi dziwnie, na chwile sie zatrzym i powiem dlaczego bedzie to kolejne Miami a nie co innego. Jak wiemy w GTA 1 byly 3 miasta, LC, VC i SA. Od pierwszego GTA w 3D, R* jedzie swoim schematem:
GTA 3 (LC)
GTA VC
GTA SA
GTA IV
Jak widac przyszlosc GTA moze tak wygladac:
GTA 3
GTA VC
GTA SA
GTA IV
GTA VC2
GTA SA2
I tutaj R* moze zakonczyc schemat, wydac GTA w innym miescie lub jechac schematem
GTA V
GTA VC3
GTA SA3
Vice City 2 brzmi dziwnie, chociaz gdy pisalem ten schemat, to takie durne to mi sie nie wydaje i mam przed oczami trailer zaczynajacy sie lsniacym rozowym napisem "Vice City 2" Patrzac na GTA IV w porownaniu z GTA 3, to dostalismy realne miasto. Tak wiec prawdopodobnie dostaniemy teraz realne Miami i to moze byc tytul kolejnego GTA, GTA Miami.
A co dalej? Jezeli schemat sie sprawdzi to potem bedzie SA, i licze na rewolucje w postaci ogromnej mapy, taka jaka dostalismy po VC. Los Santos, San Fierro i Las Venturas a kazde wielkosci GTA IV + tereny pozamiejskie. Tak ogromne mapy to dzis nie problem, wystarczy spojrzec na niedawno wydane Just Cause 2 i 33 km2 mapy.
To tyle o przyszlych GTA, a teraz o tym ile tego GTA bedzie. Po kazdej premierze GTA i po pewnym czasie padaja slowa "kiedy nowe GTA?" Jak wiadomo cos co sie zaczelo, kiedys musi sie skonczyc. Jednak seria GTA o tym na razie nie mysli, mi sie GTA jeszcze nie znudzilo i moge kupowac gry z tej serii jeszcze przez kilka lat.
Te GTA co wyjdzie bedzie dwunastom czescia, jak myslicie kiedy nastanie koniec serii? O ile w ogole nastanie
Jedyna rada to cały czas trzymać guzik strzelania z rakietami. Ewentualnie przestawić ustawienia lotu helikopterem, ja się przyzwyczaiłem do tego z VC i jak odpaliłem SA to natychmiast te głupie sterowanie przywróciłem na num pada. num 9 przechylenie w przód, num 6 przechylenie w tył, num 1 i 2 lewo i prawo, num 0 rakiety a prawy ctr strzały. Nie wiem jak wygląda latanie w IV na kompie ale może wszystko pod ręką (num pad) będzie wygodniejsze.
Obecnie forum przegląda 160 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 160 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami