Mi jedyny jaki blad sie zdarzyl to w remizie strazackiej gdy sala grupka strazakow to podszedlem do jednego to po jakims czasie jak jakos kamra krecilem lekko to znikl i sie pojawil spowrotem.
Odpalilem, przeszedlem pierwsza obowiazkowa misje potem sie bawilem i zwiedzalem : o Gralem 6 godzin no i gdzies tak w trakcie wpadl ivan na godzinke, jak on gral to w nocy nie pamietam gdzie to bylo (lol a kto juz zna cale LC?) byla sobie ulica a tam na calej jej rozciagliwosci staly zaparkowane wozy i to z obydwu stron a na dodatek masa wozkow przejezdzala jeden za drugim, ogolnie masakra :O byczo ich tam bylo ;] misji pare porobilem, ale jutro zacznie sie szalenstwo po szkole no i bedzie nolifowanie na majowke :>
Krav Maga tez fajnie zrobiona, mozna wyrwac komus bron mi akurat udalo sie noz ;] z bronia palna pewnie jest tak samo :D
Pytanie do osob co strzelali ze snajperki: ma daleki zoom? ludzi widac gdy z niej celujemy na jakims wysokim budynku? bo w poprzednich GTA z wysoka ludzi nie widzial :X
No i do osob co lataly juz, jest spadochron po skoku?
Milo ze przez 6H grania nie zauwazylem zadnych spadkow animacji, najs :>
Luigi nie badz wulgarny do nowego :X to wlasnie takie posty odpedzaja nowych aby tu pozsotali.
RP jest takie przestarzale ze ja o jego pochodzeniu dowiedzialem sie dopiero niedawno : O
Poza tym jeszcze ze nedlugo czeka nas nowe GTA i nikt w to pewnie grac nie bedzie procz osob nie majacych konsoli i czekajacych na IV w wersji pecetowej.
Ja mam ta gre gdzies tak samo jak wiedzmina, obie gry mnie wkurzaja bo kazdy sie nimi jara :X i przy super kompach tylko widac "ciekawe jak dziala crysis"
Luigi jestem parachuszysta... Po prostu nie wyobrażam sobie naciśnięcia /\ / Y / Entera na bardzo wysokiej wysokości będąc w helikoptzerze... to nie VC :x
Myślałem o tym wiadomość z 2007 roku, a ja za nim kupię jakiś monitor pewnie jeszcze ileś czasu zleci więc stanieje ale wolałem się dowiedzieć czegoś od was.