Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:39
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Whis
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Whis
[SPOILER] Pierwsze wrażenia · napisany: 21.09.2013 21:41
Jak mnie irytuje ten social club, niech R* inwestuje w lepsze i wydajniejsze serwery bo mnie to nie obchodzi że w tej chwili kilka milionów ludzi gra w GTA i to chodzi jakby chciało a nie mogło, wróć, to w ogóle w tej chwili nie chodzi.

Dlaczego nie dali zapisywania fotek na dysk konsoli? Uwieczniłem fajną fotkę a tu dostaje komunikat by spróbować później i fotkę szlag jasny trafia.
[SPOILER] Pierwsze wrażenia · napisany: 20.09.2013 12:44
Nie patrzyłem, obecnie mam Michael 11h20m, Franklin 9H34m, Trevor 10H52m. Nie ma podsumowania, jest rozbite na poszczególne postacie więc musisz zastosować dodawanie ;p

Nie ma to jak po przejściu gry odkryć ciekawą rzecz, gdy celujemy to można się turlać wciskać w przypadku PS3, kwadrat (klawisz odpowiedzialny za skok)
[SPOILER] Pierwsze wrażenia · napisany: 19.09.2013 23:08
Jestem po fabule, zakończyła się tak jak chciałem.

Teraz robienie 100%, czekanie na DLC a po tym na kolejne GTA ;]

Następne GTA na bank będzie działo się w VC, zbyt często odnoszą się do LC i VC. LC "niedawno" było, więc dadzą VC ^^
[SPOILER] Pierwsze wrażenia · napisany: 18.09.2013 20:11
Po pewnej misji każdy samolot/heli będzie posiadał na pokładzie spadochron! Na to czekałem, dobra wiadomość jak dla mnie
[SPOILER] Pierwsze wrażenia · napisany: 18.09.2013 17:59
Tak, już na innej stronie mi o tym powiedzieli, dzięki. Teraz jest o wiele przyjemniejsza gra, bo wtedy to strzelałem prawie na ślepo.

Co do R2/L2, z tym problemu nie mam ale masa samochodówek mnie do tego przyzwyczaiła.
[SPOILER] Pierwsze wrażenia · napisany: 18.09.2013 04:50
Można prowadzić, model zniszczeń słabszy od tego z IV ale dla mnie to + bo w IV był mocno przegięty.

Skoro każdy grę wychwala to wypiszę co mnie irytuje.

Brak spadochronów po wejściu do heli/samolotów jak to miało miejsce w SA, tutaj jest głupota z ballady, żeby przeżyć po wyskoku z heli, wcześniej trzeba znaleźć/kupić spadochron.
Celownik mógłby być trochę większy, gram z 3m około i tego jedno pikselowego celownika prawie nie widzę.
Samo celowanie nie jest płynne tylko jakoś ociężale chodzi, w Max Payne 3 nie pamiętam żeby tak słabo to było wykonane ale tam przez większość czasu grało się w zwolnieniu więc może odczucia były inne.
Przez celownik i ociężałe sterowanie wspomagacze za bardzo nie pomagają, ustawienie "swobodne GTA" z "wspomagającym celowanie" to według mnie jedno i to samo, nie ma stałego zablokowania celownika na celu jak to miało miejsce w każdym poprzednim GTA na konsole. Poprawcie mi te celowanie oraz dajcie większy celownik to nie będę tego potrzebować.
Za szybko się ginie, zero zabawy w bazie wojskowej przez to, w chwilę ciebie sprzątną.
A największą głupotą jest to, gdy podczas zabawy używasz opcji szybkiego zapisu, by np. spróbować dostać się do bazy wojskowej i ukraść myśliwiec, to po śmierci gra nie wczyta ci szybkiego zapisu, nawet nie zapyta o to tylko wczytuje grę i mamy protagonistę wychodzącego ze szpitala, wtedy dopiero można wejść w opcję i wczytać szybki zapis. Dwa razy człowiek musi czekać, aż gra się wczyta. R* nie pomyślał...
Top z motywem GTA V · napisany: 16.09.2013 22:17
Fanie, robisz to źle.
Top z motywem GTA V · napisany: 16.09.2013 18:02
Wciel to przed jutrem, gdy dostaniesz grę to zapomnisz o GTG.
Top z motywem GTA V · napisany: 15.09.2013 14:52
Ten mi się podoba:

Top z motywem GTA V · napisany: 15.09.2013 12:33
Ostatni lecz może dałbyś radę przesunąć to trochę w prawo, najważniejszego budynku LS nie widać.
Top z motywem GTA V · napisany: 14.09.2013 09:13
No to przecież mówię =D
Top z motywem GTA V · napisany: 13.09.2013 22:16

Panorama miasta.
Analiza mapy GTA:V · napisany: 10.09.2013 22:35
Analiza mapy GTA:V · napisany: 10.09.2013 17:03
Analiza mapy GTA:V · napisany: 10.09.2013 14:34
No to wrzucam skalę od Marcina pod newsem:

Nie jest taka mała Jeżeli wierzyć pewnej mapie i skali którą ktoś ukazał u konkurencji, to LS jest wielkości pierwszego oraz drugiego miasta z IV i jeszcze trochę zostaje (1/4 lub 1/2 trzeciego miasta na oko)

A tu jeszcze inne porównanie:

Analiza mapy GTA:V · napisany: 09.09.2013 18:51
Ja liczyłem czas który pokonamy oblatując mapę dookoła z mojego drugiego postu w tym temacie. Lecąc z południa mapy na koniec północnej po linii prostej, wyszło by 4m45s.

Po to dali trzech bohaterów byś z nich korzystał w ramach szybszego przemieszczania się po mapie. Chociaż transporty taksówek powracają więc jak będą działać na tej samej mechanice co w IV, to wystarczy postawić znacznik na mapie, wsiąść do taxi i po prostu pominąć podróż by się pojawić tam gdzie się chciało.
Analiza mapy GTA:V · napisany: 09.09.2013 15:20
Mapa SA to jednak kwadrat, teraz postanowiłem hydrą przelecieć wzdłuż mapy, z północy na południe i z zachodu na wschód, w obu przypadkach wychodzi 1m20sek na stoperze. Mnożąc ten wynik *9, wychodzi że przelecenie terenu dookoła V, daje 12 min. Oczywiście ten czas to tylko ciekawostka, nie znamy statystyk hydry z V jak i całej wielkości mapy dokładnie.
Analiza mapy GTA:V · napisany: 08.09.2013 19:53
Ale dylemat Każdy planuje co zrobi a skończy się na spontanie zabawa. Ja planuję jednak przejść z 3-5 misji na początek zanim trochę pozwiedzam by poznać mechanikę gry.
Analiza mapy GTA:V · napisany: 08.09.2013 19:18
Przespane lekcje szkolne się udzieliły, w takim razie tu macie wizualizacje mapy V i jej wielkość:

Analiza mapy GTA:V · napisany: 08.09.2013 18:25
Witam, Ronin zajmuje się zwiastunami więc ja postanowiłem zagłębić się w sprawę mapy gry, R* już nie raz powtarzał że będzie mapa większa od połączonego RDR, SA i IV razem wziętych. Z dzisiejszych informacji Marcina dowiadujemy się że mapa V to 126m2, natomiast SA to 36m2. Wychodzi więc że mapa z V jest o 3,5 razy większa od SA. Lecz jak to się prezentuje naprawdę? W sieci sporo bzdur dziś przeczytałem, większość nie odróżnia słowa "x razy większa" i wmawia sobie że V to jak 3,5 SA. Gdy złączymy kilka map SA mając na uwadze dane odnośnie V i SA, dowiadujemy się że V będzie jak 12,25! map stanu San Andreas. Tak, aż 12,25 map połączonych ze sobą daje nam skalę zbliżoną do mapy V, jak dla mnie to bardzo dużo, wręcz ogromnie. Tutaj wizualnie możecie sobie wyobrazić jak wielka będzie to gra:

Spis fanów_GTA V · napisany: 07.09.2013 14:23
Mała ankieta i proponuję wpisać kto na czym będzie grać, oraz podać swój nick na danym sprzęcie byśmy mogli siebie dodać.

PS3
Pipsreview
Analiza oficjalnego zwiastuna · napisany: 01.09.2013 21:14
Basen znajduje się na posesji Michaela, nie obok.

Powiewającą szmatę mogłeś sobie darować.

Iluminatów nie oznaczyłeś, ok.

Nie tylko Michael, Franklin oraz trzech pomocników obmyślają plan, spójrz na prawo.
Nowy komputer czy ps4 · napisany: 22.07.2013 09:54
bryska napisał:
no ja wlasnien igdy nie gralam na konsoli i boje sie tej przesiadki

bryska napisał:
Mam juz ps3

Nowy komputer czy ps4 · napisany: 21.07.2013 20:28
Ja jej podaje argumenty, nie wyzywam jej, dzielę się ze swoim zdaniem a ta mnie obraża. Chciała poznać nasze opinie to poznała.
Nowy komputer czy ps4 · napisany: 21.07.2013 12:50
Ktoś tu przechodzi zaburzenia dorastania. Napisałem tylko że firmy z reguły nie wydają rzeczy wadliwych lub robiącym krzywdę użytkownikom bo zaraz się do nich jakiś prawnik doczepi. Także się już nie napinaj 14-sto letnia dziewczynko.

"Wszyscy uważają" - ja tak nie uważam więc nie wszyscy.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:39
·
Obecnie forum przegląda 306 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 306 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies